BBC News Night debat - video - nederst Enoch Powells berømte Rivers of Blood tale der nu er aktuel som aldrig før.

  David Starkey - Historiker
  David Starkey - Historiker

David Starkey:

»De hvide er blevet sorte. En særlig slags voldeligt destruktiv, nihilistisk gangsterkultur er blevet moderne, og sorte og hvide drenge og piger begår sig i fællesskab på det samme sprog «.

»Dette sprog, som er helt igennem falskt, som er den jamaicanske dialekt, er trængt ind i England, og det er grunden til, at så mange af os helt bogstaveligt føler, at vi er i et fremmed land«

Starkey henviser til den britiske Konservativ Enoch Powells tale fra 1968, 'The Rivers of Blood Speech'.

»Powells profeti var absolut rigtig i én forstand. 'Tiberen' skummede ikke med blod, men var i stedet omkranset af slikkende flammer, der indhyllede Tottenham og Clapham«

David Starkey tries to talk about the English Riots on Newsnight
 

Kommentar: I USA har copy cat fænomenet længe været kendt. Der bruger man bl.a. termer som 'negritude', 'whiggerism' og 'whiggers' (hvide der opfører sig som sorte). Når sorte går amok på den for denne befolkningsgruppe karakteristiske abeagtige måde, hvad enten enkeltvis eller i flok, kaldes det for 'chimp out'. Hvide der dyrker seksuelle relationer med sorte kaldes 'mud sharks'. Læg mærke til de sortes karakteristeriske hoppende og dansende bevægelsesmåde under plyndringerne i England.

Relateret:

Politikens overskrifter er som so ofte misvisende: Starkey kommer ikke med raceteorier, (selv om han med samme ret kunne have gjort det) men taler om kultur. Politikens titel kunne lige så godt have været 'Englændere jubler over modig britisk historikers opgør med politisk korrekthed'
Politiken 13 august 2011 - Englændere raser over historikers raceteori på tv (Tatiana Tilly)

Rivers of Blood - Enoch Powells advarsel mod masseindstrømning af race- og kultur-fremmede
Fra Snaphanens omtale: Fascinerende BBC-dokumentar i anledningen af 40-årsdagen 8. marts 2008 for Enoch Powells tale. Mere påtrængende end i 2008, både for de, der var til stede i 1968, og de der er født siden. DR 2 skulle bruge tre år, inden de sendte Undercover Mosque, men denne er langt bedre egnet til at brede rummet ud i fortid og fremtid. Nu er det over tre år siden, BBC sendte den, men dens decisive moment er kommet endnu engang. Få dokumentarer bringer tre generationer, hvoraf mange stadig lever, sammen i ét brændpunkt.
YouTube omtale:
Uploadet af TheTVLicence den 12/08/2011

David Starkey tries to talk about the English Riots on the BBCs flagship current affairs program Newsnight. He's never able to finish a point and is constantly talked over by two PC lefties with no help from the chair.

First broadcast by the BBC on the 12th of August 2011.

Navne og stikord: Mens jeg så udsendelsen beyndte jeg at tage lidt notater og nedskrive stikord, da de kun viser navneskiltene meget kort; måsk er det nyttigt for nogle at have at kigge i for at se hvem det er der medvirker. Jeg har ikke fået det hele med. Nogenlunde i kronologisk orden for optræden: Rivers of Blood Enoch Powell BBC Documentary 2008

Lord Lester QC, Reg Harcourt, Lord Hurd, Edward Heath, Lord Hesseltine, Dick Grossman, Nicholas Jones, Lord Hattersly, Baroness Young, David Frost, Tony Benn 1970, Harold Wilson, ATV News, Frank Field Labour, Margareth Thatcher, Ambalavaner Sivanandan Institute for race relations, Brixton Police 300 wounded, Liverpool , 1988 Rushdie Satanic Verses, Kenan Malik, 2001 Oldham Ruthford Burnley Asians riot, Watching a nation lighting it's own funeral pyre, 2005 Muslim bombers kill 50 [53:30], Simon Heffer, Lord Lester, Roy Jenkins, 50.000 a year, 300.000 a year, Frank Field: People don't like what's happened to this country.

 

Relateret:

Balder Blog 10 august 2011 - England: Kendt skolelærer/forfatter (af indisk herkomst): Urolighederne handlede om race. Hvorfor ignorere fakta?

Balder Blog 10 august 2011 - EU-parlamentsmedlem Gerard Batten: Hent tropperne tilbage fra Afghanistan - sæt dem ind i England

Hvem er skyld i masseindvandringen til England?

Balder Blog 24 oktober 2009 - Konspirationsteoretikerne fik ret: Labour insider Andrew Neather afslører hemmelig dagsorden (Tony Blair og Co. besluttede at England skulle multietnificeres - undlod bevidst at informere vælgerne)

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain

Balder.org 8 april 2009- Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Hvem styrer medierne, og dermed den multikulturelle / multietniske dagsorden i England?)

Balder Blog 23 marts 2009 - Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party 

Balder Blog - 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Muhamedanere og Jøder bekriger i fællesskab repræsentanter for den indfødte befolkning.
Balder Blog 23 marts 2008
- Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP (Eva Greenspan jødisk indvandrer fra Polen kæmper mod urbefolkningen)

Advarsel!! Kun for meget stærke nerver - Hvad negerkultur også kan udvikle sig til ses i Afrika
Kenya Tyve brændes levende på markedsplads for at stjæle en sæk kartofler

Video angiveligt optaget i Kenya hvor to mænd som har stjålet en sæk kartofler først bliver mishandlet, hvorefter de overhældes med benzin og så en tændstik til. I lang tid er vi vidne til ofrenes dødskamp i flammerne, mens hele folkemængder, mænd kvinder og børn uanfægtet går forbi.


Print Post