Nederst: Politikens Jacob Elkjær og John Hansen afsløreret som ophavsmænd til lattervækkende artikel om netværk af angivelige inspirationskilder til Anders Behring Breiviks massakre.

 

Karma? Den norske sommerlejr hvor Anders Behring Breivik gik amok fejrede Hamas og Jødehad

Af Debbie Schlussel

Det er fortærsket men sandt: Ét billede siger mere end tusind ord. Og billederne fra den 'politiske ungdomslejr' på øen Utøya i Norge, dagen før det blev angrebet af Anders Behring Breivik siger det hele.

Boykotskiltet er ikke til at misforstå, og det andet billede er fra en leg hvor Hamas-flotillen, hvor terrorister forsøgte at myrde israelske soldater, blev dramatiseret, komplet med palæstinensiske flag og smilende norske børn.

Disse børn, der blev dræbt af en terrorist...., tja, de holdt med islamiske terrorister.

Se på billederne som vores opmærksomhed blev henledt til af Zalmi's blog, og de kunne læses på den norske nyhedsside Politisk, lige inden angrebene.

Læs alle indsigtsfulde detaljer præsenteret af den snedige Zalmi, som bemærkede at manden på billedet som glad præsenterede boykotskiltet, er Norges udenrigsminister Jonas Gahr Støre, der var i gang med at rose palæstinensiske terrorrister og med at fordømme Israel.

'Ofre' eller Gerningsmænd? Norske HAMASniks sammen med den norske udenrigsminister på Utøya
 
 

Norske HAMASniks på Utøya

Morsomt, hvordan Glenn Beck er kommet under beskydning for at have sammenlignet lejren med en lejr fra Hitlerjugend. Efter hvad vi kan se på billederne, ser det ud til at han ramte helt rigtigt, selv om han også burde have tilføjet Hamas' ungdomslejr.

  Indsat af Balder: Jødisk boykot af Tyskland
 
  Judea erklærer krig mod Tyskland
Hele verdens Jøder forener sig i handling
Boykot af Tyske Varer
Daily Express 24 marts 1933 | se stort
  Så fik vi 'holocaust'...
What goes around comes around?
   
   
   
  Indsat af Balder: Kommentarer fra Israel
 

24. 'Forbryderne i Oslo betalte prisen'

26. 'Det er stupiditet og ondskab ikke at ønske døden for dem der opfordrer til Israel-boykot.'

41. 'Medlemmerne af Hitlerjugend som blev dræbt under bombardementer på Tyskland var også uskyldige. Lad os alle sammen bryde ud i gråd over de allieredes frygtlige ondskabsfulde bombardementer. Her har vi en flok israelhadere, der mødes i et land der hader Israel, som deltager i en konference der støtter boykot af Israel.. Så det er ikke ok, ikke rart, virklig en tragedie for familierne, og vi fordømmer selve handlingen, men at græde over det? Come on, vi Jøder er ikke Kristne. I den jødiske religion er der ingen forpligtelse til at elske fjenden eller sørge over ham.' Mere her: Ynet & Gilad Atzmon: Diskuterede Israel-boykot inden massakren

Som vi alle ved boykottede Nazisterne Jøderne, og var jødedræbere. Og disse hadske privilegerede unger i lejren boykottede Jøder og tog jødedræbernes side. [Se indsat til højre]

Jeg retfærdiggør ikke voldelige massakrer på uskyldige civile, og jeg fordømmer hvad Breivik gjorde. Han er en terrorist, lige som 9/11 terroristerne, Hezbollah, Hamas, og Nidal Malik Hasan.

Men hvad man gør mod andre kommer til at ramme én selv [what goes around comes around]. Hvis du støtter terrorister mod uskyldige civile i Israel, bliver du angrebet af terrorister som er oprørt over din støtte. Han er en terrorist, lige som Nidal Malik Hasan.

I mine øjne, er dette som Alien mod Predator [refererer til Hollywoodfilm].

Jeg har ingen medlidenhed med hverken den ene eller den anden part. Og jeg kommer ikke med undskyldninger for det.

Nu ved disse børns familier hvordan det føles at være ofre for de islamiske terrorister, hvis judenrein boykots og terrrorflotillas mod Israel de støtter.

Vi lever ikke i et vakuum. Jeg kan ikke have ond af dem som støtter dem som gerne ville myrde mig hvis de kunne.

Og jeg kan ikke blive oprørt over det, når de kommer til at stå ansigt til ansigt med den karma som er deres skæbne. Hamas er ikke kun mod Israel, den er mod alle Jøder... og alle Kristne.

Bare spørg de kristne som har måttet flygte fra Gaza for at redde livet.

Og læs Hamas' fundats. Jeg vædder på at dette er noget som disse tankeløse børn med deres Boykot Israel-skilte, og deres genspilning af Hamasflotillaen aldrig har gjort.

Helt ærligt, Hamas' fundats og Hamas' handlinger, som alle disse børn i den norske HAMAS-ungdomslejr heppede på, er langt mere skræmmende end Breiviks manifest og handlinger.

Min afdøde bedstefar, en holocaustoverlevende1), spildte aldrig en tåre over døde Nazister. Min afdøde far, en veteran fra Vietnamperioden 2) , spildte aldrig en tåre over dem som støttede drab på Amerikanere og Jøder.

Og jeg spilder ingen tårer over disse HAMASnik campister med skandinavisk dialekt.

Undskyld. HAMAS-kollaboratører får ingen medlidenhed af mig. Det får de aldrig.

Igen, du skal læse Zalmi's vigtige artikel om dette her, som indeholder mange flere detaljer angående disse 'ofre' for terrorisme, som fejrede terrorisme mod andre ofre.

Sådan var det den gang
   
Sådan er det nu
 

Oversat fra:

Debbie Schlussel 28 juni 2011 - Karma?: Norway Camp Breivik Shot Up Celebrated HAMAS, Jew-Hatred (Med brug af de samme billeder som i Schlussels artikel - fed skrift og links tilføjet af Balder)

1) 'Holocaustoverlevende' - Efter jødisk opfattelse automatisk enhver Jøde der var bosat i tysk okkuperet område, uanset om de har været, eller ikke været, generet af Tyskerne.

2) Bemærk formuleringen: 'Veteran fra Vietnamperioden'. M.a.o., det er ikke sikkert faderen nogensinde tjente i Vietnam!

Um, like, wow. It’s not often that someone of the Jewish faith calls for pogroms or a different sort of Holocaust altogether. Sounds like Schlussel is ready to fire up the ovens herself. Kilde
Skærmdump af Schlussel-udtalelse
   

Relateret:

Zalmi's Weblog 27 juni 2011 - Utoya - a not so innocent youth camp?

Witch hunt by media and socialist radicals on bloggers, members of the Danish People's Party, 'right wingers', opponents of multiculturalism after Breivik massacre
Balder Blog 12 august 2011 - Denmark - Hacking scandal: Newspaper Politiken published information obtained from left wing extremist hackers

Balder Blog 26 juli 2011 - Ekstra Bladet misinformerer - Radiovært Glenn Beck: Oslo-ofre var ligesom Hitler Jugend

Balder.org 25 juli 2011 - Norge: Unge AUF Socialdemokrater på Utoya diskuterede Israel-boykot inden massakren (Og kommentar: Lad være med at give 'Nazisterne' skylden)

Balder Blog 23 juli 2011 - Norway: Mass murderer Anders Behring Breivik is anti-racist, pro-homosexual and pro-Israel

Download Anders Behring Breivik's - 1500 pages long Manifesto ’Declaration of independence of Europe’ (pdf 7,73 MB - Actual size 8.110.402 byte)


Politiken: Terroristens holdninger kom fra netværk stiftet i København

 
  Screendump fra Politiken - Bl.a. Hodjaernes Blog havde fået øje på det morsomme professionelle venstrehåndsarbejde

Kommentar: De fleste pro-israelske 'Nationalkonservative' Europæere, forsøger p.t. af al kraft at imødegå venstreorienterede og kulturradikale beskyldninger om medandvarlighed for Anders Behring Breivigs terror i Oslo og på Utøya. Og selvfølgelig er anklagerne latterlige, ingen tvivl om det.

Men imens glæder man sig i jødisk / zionistiske kredse helt åbenlyst over, at den norske socialdemokratiske ungdom blev 'straffet' for at modsætte sig Israel.

Disse Jøder følger derved blot Talmud og Toras befalinger, og ingen af de idioter der befolker systempressen nævner at inspirationen til Breiviks hensynsløse massakre måske kunne være hentet fra israelsk og zionistisk tankegang og politik, men beskylder heller Nazister og andre anti -zionistiske grupper for at udgøre den store ideologiske fare!

Dagbladet Politiken udgav i anledning af Anders Behring Breivisks massakrer en artikel om den truende fare fra højre skrevet af John Hansen og Jakob Elkjær, der fint illustrerer disse journalisters bundløse uvidenhed og dovenskab.

I en indsat klumme i deres artikel med med den prætentiøse overskrift FAKTA (se skærmdump til højre) kan man læse:

Eksempler på websites og blogs i netværket International Civil Liberties Alliance:

 

  John Hansen - Redaktionschef Politiken
John Hansen - Redaktionschef Politiken
Danske:
Balder Blog
Snaphanen
Erenicus
Hodjanernes Blog
Uriasposten
Viking Observer
Internationale:
Gates of Vienna
Jihad Watch
Atlas Shrugs
Memri
English Defence League
       
  Jakob Elkjær - Medieredaktør Politiken
  Jakob Elkjær - Medieredaktør Politiken
   
 

Shansen og co. kritiseres af Uriasposten for at linke til 'antisemitiske Balder.org'

For at illustrere modsætningerne mellem Balder Blog og f.eks. Uriasposten, her et lille uddrag fra en artikel fra sidstnævnte blog om Shansen og hendes netværk:

"Værst blandt flere jødehadere, er uden tvivl Kirsten Holst Kjaer, der forleden forklarede at hadet mod de danske jøder ikke havde noget at gøre med, at de var jøder, men at det alene skyldtes, at de er israelere og zionister, der følger den zionistiske plan." (26/7, 20.51). Mere klart kan det ikke siges. Et sted noterer Peter Heinen, at Carlsen bør anmeldes, blandt andet på grund af “de tilhørende links” (9/8, 13.58), og det er jo interessant, når en af de mest aktive løver, selv fylder væggen med links til antisemitiske Balder.org i en tråd om Hitlers zionistiske kampfæller (sic). Havde Balder.org skrevet om negere eller muslimer på samme måde, så ville hun være den første til at anmelde ham for racisme.

(Kirsten Holst Kjaer linker til Balder.org, 29/7 – senere slettet)"

Meget apropos i forbindelse med den norske tragedie: Den 'antisemitiske artikel' der linkes til, er en dansk oversættelse af en artikel fra den norske avis Dagbladet Norge: Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler

Balder Blogs forhold til den ultra zionistiske blog Snaphanen fremgår af f.eks. denne artikel: Fire kalotter for Snaphanens tilsvining af britiske patrioter fra BNP

Og her et længere svar fra Balder til en one liner om denne artikel om Debbie Schlussel fra den ekstremt prozionistiske Snaphanen-redaktør Lars Findsen På Crack (LFPC).

Politikens medarbejdere har åbenbart ikke en gang orket at besøge de listede sider i 'netværket', for i så fald ville de jo ikke have kunne undgå at bemærke at Balder Blog nok ikke ligefrem kan beskyldes for at repræsentere 'The Vienna School of Thought', eller i øvrigt repræsenterer de pro-zionistiske holdninger der kendetegner de andre nævnte blogs.

Erenicus er i øvrigt ikke en blog, men en YouTube kanal!

Viking Observer har i øvrigt ikke haft en ny postering siden den sidste fra den 22 marts 2006!

Uriasposten har en længere artikel hvor fadæsen udpensles. Det viser sig at John Hansen og Jakob Elkjær (der er fhv. redaktør af journalisten.dk) havde baseret deres skriverier på oplysninger fra det berygtede medlem af Det Radikale Venstre; Margrethe Monika S. Hansen, en rablende vanvittig blogger, bl.a. kendt som Shansen og 'Lady in Red', der ifølge dybdeborende undersøgelser foretaget af Uriaspostens Kim Møller, for nogen tid siden havde lagt private oplysninger, om forskellige bloggere, som f.eks. navn adresse og tilmed ægtefællers arbejdsplads, påstande om alkoholisme, og vanrøgt af børn på nettet hvorunder om your's truly.

Ydermere havde de to dybdeborende journaillister fundet ud af at en vis 'Steen Wieks' skulle være manden der styrer Snaphanen.dk, hvilket også er det skinbarlige nonsens.

En vis 'Edward S. Gray' skulle være navnet på 'Baron Bodissey, der kører Gates of Vienna.

Tja. ifølge Shansen der optrådte i Deadline den 23 juli, havde hun i årevis holdt øje med Anders Behring Breiviks facebook profil, selv om det på dette tidspunkt allerede var kendt at denne profil først blev oprettet en uge før massakren i Norge!

Det viste sig at hun mente at den meget kendte skribent Fjordman var Anders Behring Breivik!

Held og lykke med konspirationsteorierne og den sobre dybdeborende journalistik Politiken!

 

 

 

 

 

Politiken 27 juli 2011 - Terroristens holdninger kom fra netværk stiftet i København

Den russiskfødte jødiske journalist Vladimir Pimonov der nu slår sine folder på Ekstra Bladet, og som er kendt for sin aversion mod Russere og ikke mindst mod præsident Putin, synes det var mere belejliget at udpege russiske nationalister fra Slavisk Union til syndebukke, end at pege i retning af sine zionistiske venner, som Breivik jo havde kastet sin kærlighed på.
Ekstra Bladet 3 august 2010 - Breivik i kontakt med russiske Nazister (Vladimir Pimonov)
Ekstra Bladet 6 august 2010 - Dansk nationalist samarbejder med russisk KGB-general (Af Vladimir Pimonov - Om DNF Lars Agerbæk 'Wittmann', Slavisk Union, PZRK - generalmajor Alexander Nikitin)

Relateret:

Uriasposten 29 juli 2011 - Blogger erkender kontakt: “Jeg har været venner med Breivik i omkring to år på Facebook.” (Om Shansen)

Nu har jeg lige kastet nogle korte blikke på Civil Liberties Alliance hjemmeside, og kan ærlig talt ikke se hvad der skulle være så slemt ved denne nyhedsside, at nogen skulle følt sig trådt over tæerne over at blive beskyldt for at være med i deres 'netværk'. Men venstrefløjens konspirationsjournalister kan åbenbart ikke få nok af at kaste sig over nye vanvittige fantasier hver eneste dag.


Her som tilgift Deadline udsendelsen fra den 23 juni 2011 featuring Monika Margrethe S. Hansen samt DR. Deadline og Orientering P1 journalist Tom Carstensen, hvis analyser ikke er meget bedre end det ovennævnte Politiken journalister har præsteret.

Shansen og Tom Carstensen fra Orientering P1 og Deadline analyserer Breivik og højrefløjen | Vimeo
 

Deadline 23 juli 2011 - Vært Adam Holm (Del 1)

Intro: hvem er Anders Behring Breivik, og hvad er hans baggrund og ideologi. Han er selverklæret anti-racist, venligt stemt overfor homoseksualitet, pro-Israel, troende Kristen og Frimurer. Vi hører lidt udklip fra hans tekster på internettet, der som Jacob Mchangama bemærkede i anden del af denne Deadline, modsat det som det journaille der præsenterede nyhedsudsendelserne blev ved med at gentage dagen lang, overhoved ikke havde gjort sig bemærket med særlig skrappe eller ekstremistiske udsagn. Han er blot én af de hundredetusinder der har lignende meninger, der optræder på de fleste avisers hjemmesider, uden at nogen andre end forbenede venstrefløjsere og kulturradikale tager anstød af det; ikke en gang Jyllands-Postens blog censur har travlt med at slette sådanne indlæg.

Den berygtede kulturradikale blogger og medlem af Det Radikale Venstre Margrethe Monica S. Hansen, også kendt som Shansen, og ifølge en del bloggere bl.a. Uriasposten også kendt som 'Lady in Red' og en række andre pseudonymer, er nu åbenbart stueren nok til at optræde som 'ekspert på højrefløjen' i Deadline.

  Klik på billederne for at forstørre
  René Karpantschof
  Gadekrigeren René Karpantschof arresteres under Antifa demonstration i 1999. Karpantchof: Jeg er Jøde
   
  René Karpantschof
  René Karpantschof leder i 1990 en demonstration udenfor Østre Landsret til støtte for Blekingegadebanden
  I dag agerer rødfascisten René Karpantschof Danmarks Radios ekspert på området 'faren fra højrefløjen'! En rigtig uvildig ekspert. Jeg tror faktisk at han selv er beklemt ved det.

Det er Jul for venstrefløjserne. I TV2 kunne vi høre den (forhenværende?) den jødiske AFA sympatisør René Karpantschof benytte lejligheden til at stramme retorikken, og en Michael Trangbæk der tydeligvis også nød at lade generaliseringerne og hadet mod de politiske modstandere strømme frit. Også Hans Jørgen Bonnichsen fik igen lejlighed til at hælde vand ud af ørerne i hvad der føltes som timesvis, og slog sit sædvanlige slag for multikulturen.

Bonnichsen har stadigvæk sin sunde røde farve, og de karakteristiske nedadgående mundviger, og minder mig om en svinsk skoleinspektør som en gang i fordums tid gav mig en korporlig afstraffelse uden anden grund end det had han følte for lille næsevise mig. Også på TV2. En skam jeg ikke har optagelserne, der var mange perler imellem der kunne have trængt til lidt mere analyse og eksponering.

Tom Carstensen, som er DR-journalist fra Orientering P1 og Deadline gør sig også klog på højrefløjen, som han tilsyneladende ikke har meget forstand på.

Til sidst måtte han dog indrømme, at han dog aldrig havde hørt nogen af de frygtelige højreekstremister true med vold eller terrorisme. Men tonen var ekstremt farligt; det var alle journalisterne selvfølgelig enige om.

Han havde dog hørt om eks. DNSBeren Daniel Carlsens nye parti, Danskernes Parti, og helt forkert var det heller ikke, at dette nye partis program grundlæggende ikke var synderligt forskelligt fra DNSBs program.

At hverken DNSB eller det nye parti er en væsentlig faktor i den danske indvandringsmodstand og de nationale bevægelser, betød åbenbart ikke så meget for denne 'ekspert på højrefløjen', der ligesom den Røde Lady Shansen faldt fuldstændigt igennem.

Heldigvis kunne Søren Hviid Petersen og Jacob Mchangama redde udsendelsen til sidst.

Uriasposten om Monica Margrethe S. Hansen

Aktuelt på Uriasposten: Shansen i Deadline om massemorderens danske venner (forveksler 'Fjordman' med Breivik)

For at der også skal være noget seriøst: Se diskussion mellem Jacob Mchangama og Søren Hviid
 
Søren Hviid Jacobsen og Jacob Mchangama diskuterer Anders Behring Breivik sagen
 

Relateret:

Balder Blog 17 november 2011 - Breivik Alarm: Right wing extremist terrorists threaten multicultural harmony in Denmark

Witch hunt by media and socialist radicals on bloggers, members of the Danish People's Party, 'right wingers', opponents of multiculturalism after Breivik massacre
Balder Blog 12 august 2011 - Denmark - Hacking scandal: Newspaper Politiken published information obtained from left wing extremist hackers

Balder Blog 26 juli 2011 - Ekstra Bladet misinformerer - Radiovært Glenn Beck: Oslo-ofre var ligesom Hitler Jugend

Balder Blog 25 juli 2011 - Norge: Unge AUF Socialister på Utoya diskuterede Israel-boykot inden massakren

Balder Blog 23 juli 2011 - Norway: Mass murderer Anders Behring Breivik is anti-racist, pro-homosexual and pro-Israel

 

 

Balder.org og Balder Blog glæder sig over, at der linkes til siderne fra mange ret så forskelligartede hjemmesider, fra både venstre og højreorienterede blogs i ind og udland. Kim Møller er forståelig nok sur over at blive dæmoniseret af systempressen; men ind imellem holder han sig ikke tilbage selv. Foruden ovenstående antisemitisme kategorisering, husker jeg en episode hvor Møller kritiserede sprogbruget på mine sider. Da jeg bad om eksempler, nævnte han brug af ordet 'Perker'. Jeg gennemsøgte hjemmesiden, og de to eneste steder ordet 'Perker' forekom, var i overskrifter fra Ekstra-Blads artikler som jeg havde linket til. Balder er, selv om han ser sig selv som en allieret i kampen mod indvandring, globalisering, og islamisering, alligevel en havkat i hyttefadet, som den stort set eneste danske blog der sætter spørgsmålstegn ved den blinde accept af den zionistiske / neokonservative dagsorden, der gennemsyrer de fleste af højreblogsene i DK, hvilket måske er grunden til at jeg i de seneste år hverken er blevet udsat for overfald, dosangreb eller anden chikane af betydning fra den yderste venstrefløj.


Print Post