De etablerede medier har som sædvanligt ikke forstået det; hvad enten det blot er sløseri, eller det er forsætligt.

Det sidste er der i øvrigt meget der tyder på.

Ekstra Bladet rapporterer at den neokonservative studievært Glenn Beck er kommet med udtalelser om at de norske socialdemokraters sommerlejr på øen Otøya nær Oslo, minder ham om Hitlerjugend, der som bekendt også afholdt sommerlejre og lignende hvor ungdommen modtog politisk skoling etc.

Fra Ekstra Bladet:

Amerikansk tv- og radio-personlighed chokerer med nazi-udtalelser

Den amerikanske radiovært, Glenn Beck, har igen vakt stor opstandelse på begge sider af Atlanten.

Under sit radio-show, der når ud til hele USA, sammenlignede han således de 68 dræbte børn og unge på det norske arbejderpartiets årlige ungdomslejr på Utøya med medlemmer af Adolf Hitlers nazistparti.

Glenn Beck: - Der var en skudepisode på en politisk lejr, der for mig lyder lidt som, I ved, Hitler Jugend. Jeg mener, hvem afholder en lejrtur for børn, der kun handler om politik. Det er rystende, sagde han.

[..]

Også den norske valgforsker Frank Aarebrot er rystet over Glenn Beck.

- Han er en fascist. Kun en fascist ville sige sådan noget. Han er et svin og en vulgær propagandist, der prøver at overgå Joseph Goebbels, siger han ifølge norske bt.no.

Glenn Beck, der tidligere var tilknyttet til Fox News, men blev presset ud på grund af sine yderligtgående holdninger, anser sig selv som en forsvarer for klassiske amerikanske værdier.

Djævlen ligger i detaljen

Hvad er det så jeg er utilfreds med angående Ekstra Bladets artikel?

Glenn Beck, der tidligere var tilknyttet Fox News, men blev presset ud på grund af sine yderligtgående holdninger, anser sig selv som en forsvarer for klassiske amerikanske værdier.

Sagen er, at Glenn Beck ikke blev presset ud på grund af sine yderligtgående holdninger; tværtimod. Det var derfor den Rupert Murdoch-ejede kanal Fox hyrede ham.

 
   
   
   
 
  Rupert Murdoch Abe Foxman - ADL
 
  George Soros Mind Benders ?

Problemet opstod, da Glenn Beck skød på de forkerte; f.eks. den jødiske finansmand, milliardær og politisk manipulator George Soros, og i det hele taget på det sidste havde været lidt for åbenmundet om ting der på én eller anden måde ramte zionistiske interesser.

Blandt andet havde Beck udtalt at 'sekulær Jødedom er som radikal Islam', i et forsøg på at være mere zionistisk end sine zionistiske herrer. Der er nemlig mange sekulære Jøder og dele af 'reformjødedommen' der er krtitiske overfor den alt for utilslørede offentligt udstillede zionistiske fanatisme. Desuden var han komme til at misbruge den moderne guddom; 'holocausts' navn i én eller anden anledning.

Den jødisk/zionistiske psykisk-terror-organisation Anti-Defamation League of B'nai B'rith (ADL), formentligt bakket op af beslægtede organisationer, satte derefter en kampagne i gang for at få ham fyret.

Grunden til fyringingen var, at Zionisterne begyndte at se Beck som en trussel da han flere gange var gået lidt for langt i forhold til jødiske kræfter.

Den hadefulde retorik og løse omgang med sandheden som Beck kritiseres for af det politisk korrekte parnas, er fuld ud repræsentativ for det segment som han er del af; den zionistisk kontrollerede politik og presse.

Det kan godt være at Beck eller hans udtalelser er 'fascistiske', som en konsulteret ekspert i Ekstra Bladets artikler anfører, men brugen af dette og andre ord som 'nazistisk' og 'højreekstremistisk' dækker over det faktum at der her er tale om et jødisk/zionistisk verdensbillede med en tilsvarende politik og retorik.

Goebbels

Og lige en kommentar til den norske valgforsker Frank Aarebrot: 'Han er et svin og en vulgær propagandist, der prøver at overgå Joseph Goebbels'.

Josef Goebbels er for meget længe siden blevet overgået, hvis han da nogensinde har været den værste / mest effektive på området. Husk på at den jødiske propaganda var medvirkende til udviklinger i Første Verdenskrig og Anden verdenskrig, og resultatet var bl.a., oprettelsen af staten Israel og den nuværende zionistisk dominerede 'verdensorden'.

Hvorfor sammenligne med Goebbels, og ikke med Zionisternes verdensomspændende propagandaapparat?

Allerede på Goebbels' tid havde jødiske kræfter et godt greb om medierne i nogle af de vigtigste lande i den vestlige verden, og siden er det kun blevet værre.

Holocaust

Indtil Beck begyndte om Soros, og efter jødisk opfattelse brugte begrebet 'holocaust' lidt for løseligt (må kun anvendes til jødiske formål, ifølge disse Jøder), var han ikke andet end én af Jødernes shabbaz goys; en stik i rend dreng der skulle klare det beskidte arbejde. Efter Beck blev fyret tog han på bodsrejse til Israel, hvor han mødtes med en masse fremtrædende Zionister, og er nu, forsynet med nye retningslinjer tilyneladende parat til en ny omgang med de grove provokationer som er hans varemærke og har gjort ham så populær.

Siden folk som de er flest forbinder højreekstremisme, fascisme og nazisme med anti-jødiske holdninger, lægger de kategoriseringer som Ekstra Bladet og det meste af den øvrige presse bruger i forbindelse med Breiviksagen, slør over virkeligheden; og forsøger at skjule det faktum at en pro-jødisk / zionistisk fascisme overhoved eksisterer, mens det er tydeligt for mennesker med lidt viden og intelligens, at se at den prozionistiske afart af 'fascismen', (i sin populistiske betydning altså), er den der er den mest fremherskende i dag, mens de oprindelige nazister, fascister og højreekstremister i de fleste lande er blevet perifere bevægelser, hvis eksistens hovedsageligt består i at agere prygelknabe for handlinger og udtalelser begået af Ziofascister, neokonservative og hvad de ellers bliver kaldt eller kalder sig selv.

Mere misinformation

 
  Mon ikke Beck nu helt taber jødernes gunst? For der er jo ikke ét eneste folk i verden der gør mere ud af 'ungdomslejre' med politisk / zionistisk, religiøst og etnocentrisk indhold, end netop Jøderne.

For lige at remse nogle lignende tilfælde af misinformation op; Una-bomberen som Breivik sammenlignes med var venstreorienteret, Oklahomabomberen Timothy McVeigh, var heller ikke prototypen på en hvid racist, selv om det ofte fortælles at han blev taget med et eksemplar af Dr. William Pierces fremtidsroman 'The Turner Diaries'.

Man undlader blot at fortælle at McVeigh afviste de racialistiske aspekter af bogen, men blot var interesseret i diskussion af praktiske emner, som skydevåben og forberedelser på en revolution. Så vidt jeg husker havde han sorte venner. Ingen af de to ovennævnte var racister eller forkæmpere for hvid overherredømme, eller sågar blot hvides rettigheder.

Columbinemassakren bliver også nævnt af 'eksperter' der forsøger at stemple dette attentat som noget der har forbindelse til bestræbelser om hvidt overherredømme. Faktum er, at mindst en af attentatmændene havde jødiske aner, de lyttede til venstreorienterede bands, og deres udtalelser eller skriverier rettede sig i høj grad mod hvide. I går hørte jeg sågar en ekspert på TV, der påstod at Columbine-morderne havde samme ærinde som Breivik; de ville udbrede deres ideologi og starte en revolution for at sprede deres 'ideer'. Jeg har godt nok ikke hørt om at disse forstyrrede individer overhoved havde en ideologi, og i hvert fald havde de bestemt ikke noget der kan sammenlignes med Breiviks velformulerede rationelle, og sammenhængende skrifter. Forkæmpere for hvidt overherredømme var de bestemt ikke.

Massemorderen Jared Lee Loughner, der skød Gabriella Giffords og fem andre, var af jødisk herkomst. Han var ikke racist, selv om man forsøgte at forbinde ham til den i øvrigt fredelig men racialistiske amerikanske hjemmeside American Renæssance, og den antiglobalistiske radiovært Alex Jones, på trods af at hans budskaber var anti-Jones. Ham hører vi så heller ikke meget om mere.

Da den svenske tyv af Auschwitzskiltet blev omtalt i pressen, blev han konsekvent kaldt 'Nazist', selv om han i årtier havde været medlem af et almindeligt mainstream svensk parti, og var aktiv i bekæmpelse af højreekstremismen, ved at holde foredrag etc.

Ok, jeg kunne blive ved med at finde eksempler på mediernes løgne, men jeg stopper her.

Denne artikel er skrevet råt fra leveren og hukommelsen, jeg har ikke detaljerne med, og jeg har ikke orket at gøre det arbejde som journalisterne burde have udført, og kommer derfor ikke med en masse dokumentation og links for mine kommentarer.

Glenn Beck, “Mr. Israel,” Justifies Killings – Dead Called “Hitler Youth”
 

I øvrigt argumenterer jeg ikke for at en 'Nazist' ikke kunne have gjort noget lignende som Breivik, men det må vel være i orden at kalde tingene ved deres rette navn, lad Nazister bøde for det de gør forkert, og lad Nationalkonservative allierede af Israel tage ansvar for deres egne fejltagelser. Nazismen regerede i omkring 12 år. Zionismen og dens forløbere har plaget verden en hel del længere, og det er ikke som mange mennesker naivt tror, kun Palæstinenserne det er gået ud over.

Her en kommentar om Jødernes intrigante magt fra den romerske historiker Seneca:

"The customs of that most criminal nation have gained such strength that they have now been received in all lands. The conquered have given laws to the conquerors."

Læs Ekstra Bladets artikel her:

Ekstra Bladet 24 juli 2011 - Radiovært Glenn Beck: Oslo-ofre var ligesom Hitler Jugend (Jesper Nielsen)

Også omtale af Ekstra Bladets shaming politik (skån Zionisterne - skyd skylden på Nazister i stedet for) nederst i min postering fra i går.

Relateret:

Balder.org 25 juli 2011 - Norge: Unge AUF Socialdemokrater på Utoya diskuterede Israel-boykot inden massakren

Jerusalem Post 24 juli 2011 - 'Norway attack suspect had anti-Muslim, pro-Israel views'

Balder Blog 23 juli 2011 - Norway: Mass murderer Anders Behring Breivik is anti-racist, pro-homosexual and pro-Israel

Balder.org 11 april 2011 - Amerikansk præst: Jøder bag studievært Glenn Becks fyring fra Fox News

Balder.org 17 januar 2011 - Glenn Beck om Edward Bernays, Obama, Cass Sunstein og Freud

Huffington Post 23 februar 2011 - ADL Condemns Beck For Comments About Reform Judaism

 


Print Post