Reaktioner fra Israel: Forbryderne i Oslo betalte prisen - Medlemmerne af Hitlerjugend var også uskyldige - Update Nu er Glenn Beck der lige har været i Israel for at sone sin angivelige antisemitiske artikel om den jødiske milliardær George Soros der fik ham fyret fra Fox News efter jødisk pression også med i koret: Radiovært: Oslo-ofre var ligesom Hitler Jugend (Ekstra Bladet)

 
  Norge: Stop Israels blokade af Gaza
 
  Regeringspartiets ungdomslejr inden angrebet. Eskil Pedersen viser udenrigsminister Jonas Gahr Støre rund.

Ynet News 24 juli: To døgn inden fredagens massakre deltog de unge Socialdemokrater på Utøya i et møde med den norske udenrigsminister hvor der blandt andet blev opfordret til boykott af Israel.

Otteogfyrre timer inden det dødbringende terrorangreb der efterlod mange af dem døde, mødtes de teenagere som deltog i det norske regeringspartis ungdomslejr på øen Utøya med udenrigsminister Jonas Gahr Støre, og krævede at han på onsdag anerkender Palæstina.

Gahr Støre sagde til de unge at Palæstinenserne fortjener deres eget land, og at besættelsen må stoppe, rapporterede den norske hjemmeside 'Politisk'. Adskillige af de unge viftede med skilte med påskriften: 'Boykott Israel'.

Tidligere i denne uge besøgte den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas Norge, og fik at vide at Oslo vil anerkende Palæstina, bare ikke lige nu.

Det norske udenrigsministerium fortalte de unge at den norske regering afventer det officielle palæstinensiske forslag, der ventes at blive forelagt FN i September.

Eskil Pedersen, leder af Arbejderpartiets ungsomsafdeling, sagde at bevægelsen støtter et finansembargo mod Israel.

Han sagde at bevægelsen vil forfølge en mere aktiv politik i Mellemøsten, og udtrykte støtte til genoptagelse af fredsforhandlingerne.

Gahr Støre var enig, men sagde at en boykot ikke var den rigtige vej at gå, da det ifølge ham ville gøre dialogen til en monolog. [Lignende udtalelser / undvigelser hører vi jævnlig fra den danske israelstøtte udenrigsminister Lene Espersen]

Kilde:

Ynet News 24 juli 2011 - Norway youths discussed Palestine prior to attack


Artikler publiceret på Balder Org er helt for forfatterens egen regning.
Publikation her betyder ikke at vi nødvendigvis er enige i de fremførte synspunkter.

Var massakren i Norge en reaktion på BDS [Boycott, Divestment and Sanctions]?

 
  Baruch Goldstein shot 29 praying Palestinians in Hebron (1994)
  Var frimureren Anders Behring Breivik inspireret af denne jødiske terrorist? Breivik regner med at blive husket og fejret i flere hundrede år - Baruch Goldsteins grav besøges hvert år af titusindvis af tilbedere. Breivik skød mindst tre gange så mange.

Her lige lidt uddrag fra en kommentar skrevet af den antizionistiske jødisk- og israelsk-fødte musiker og debattør Gilad Atzmon [der måske rammer lidt skævt denne gang - men nogle af de israelske reaktioner han citerer er interessante]:

I går nat fik jeg via en isrealsk online avis at vide at AUF (det norske arbejderpartiets ungdomsafdeling) to dage inden angrebet gav et interview til Dagbladet; Norges største frokostavis, hvor i han afslørede hvad han mener om Israel.

I løbet af interviewet sagde Pedersen at han mener at 'tiden er kommet for mere drastiske foranstaltninger mod Israel, og at han krøver at udenrigsministeren indfører en økonomisk boykot mod landet.'

Pedersen sagde også; 'Fredprocessen kommer ingen vejne, og selv om hele verden forventer forventer at Israel føjer sig, nægter det at gøre det. Vi fra arbejderpartiets ungdomsafdeling ønsker et ensidigt norsk embargo mod Israel'.

Boykot Israel kampagne

Det norske arbejderpartis ungdomsafdeling har været ihærdige fortalere for Boykot Israel kampagnen. Avisen Dagbladet rapporterede at 'AUF længe har været fortalere for en international boykot mod Israel, men at beslutningen på den seneste parikongres kræver at Norge iværksætter en unilateral økonomisk embargo mod landet, der skal være strammere end før.'

Da alting stadigvæk var fryd og gammen på Utøya
 

'Jeg medgiver at dette er et drastisk skridt, ' sagde Pedersen, 'men jeg mener at dette giver et klart signal om at vi simpelthen er trætte af Israels opførsel.'

I går fandt vi også ud af, at massemorderen Anders Behring Breivik var åbenlys entusiastisk angående Israel.

  Sanyanim
 
  Hans Rustad - Pro-zion anti-islam blog
  Hans Rustad: "Benægtelse af holocaust en trussel mod levende mennesker"
I sin presentasjon av seg selv skriver document.no at frihet er den grunnleggende verdien alle andre verdier bygger på, en frihet som nå er truet, fordi de tolerante «ikke vil se at de tolererer intoleransen». Men Rustad er heller ikke tilhenger av en uforbeholden ytringsfrihet: – Jeg er ikke for at man skal kunne si at man vil slå ihjel folk, så jeg mener at ytringsfriheten har noen grenser. For eksempel er benektelse av holocaust en trussel mot levende mennesker i dag. Klassekampen 6 maj 2006 - Vil ta friheten i forsvar
 
  Lord Cashpoint Levy & Tony B.liar
  Herbert Pundik - self admitted Mossad agent - Former Chief Editor of newspaper Politiken in Denmark
  Sanyanim Herbert Nachum Pundik (Nahum Pundak) - Politiken's Ex Chief Editor, self admitted Mossad agent and major early multicult advocate in Denmark. Zionists are a nationalist's friends? Since when?

Ifølge adskillige internetkilder var Anders Behring Breivik en regelmæssig bidragsyder på forskellige norske websider, ikke mindst den norske blog document.no, der ejes af Hans Rustad, en forhenværende venstreorienteret journalist. Hans Rustad er jødisk og ekstremt pro-zionistisk, og advarer mod islamisering, vold og andre sociale problemer som han mener har forbindelse med muslimsk indvandring.

Lige som det er tilfældet med Englands berygtede islamofobiske blog 'Harry's Place', og andre jødiske krigpromoverende prozionistiske blogs, bliver vi der kan bruge øjnene mere og mere bevidste om flere og flere pro-zionistiske internetsteder, på samme måde ønsker at give det indtryk at de 'kæmper for bevarelsen af den vestlige kultur,' og 'forsvarer demokratiske værdier'.

Af indlysende grunde er disse blogs og hjemmesider næsten helt udelukkende fokuseret på 'det islamiske problem,' og muslimske indvandreres 'besværlige og reaktionære' samfund og opførsel, mens de samtidigt uophørligt og med stor overbevisning fremmes en propagandistisk zionistisk dagsorden.

Det er påfaldende at andre indvandrere på disse blogs rutinemæssigt bliver skildret som 'uskadelige', eller som 'positive bidragsydere til samfundet', mens man nok ikke i en overskuelig fremtid vil se Hans Rustad eller Harry's Place fremføre kritik af jødiske lobbyer, eller Lord Levy'ernes og de russiske oligarkers katastrofale indvirkning på 'vestlig kultur' eller 'demokratiske værdier'.

[..]

Sabbat Goy og Sanyanim

Jeg er ikke i en position hvorfra jeg med fuld overbevisning kan pege fingre ad Israel, dets agenter, eller dets sayanim [diaspora Jøder der varetager Israels interesser i udlandet], men når man lægger to og to sammen og overvejer alle muligheder kunne det være at Anders Behring Breivik faktisk er en 'Sabbat Goy' [ikke-jødisk tjener der ansættes af Jøder for at foretage handlinger på deres vegne, som det er religiøse Jøder forbudt at udføre på Sabbatten; så som betjening af elinstallationer mm.]

Indenfor judaiske samfundsmæssige sammenhænge, er Sabbat Goy'en blot der for at udføre mindre opgaver som Jøder ikke må udføre på sabbatten.

Men indenfor den zioniserede virkelighed som vi tragisk nok befinder os i, dræber sabbat-goyen for den jødiske stat. Han kan endda gøre det frivilligt.

Som en beundrer af Israel, ser Behring Breivik ud til at have behandlet sine egne landsmænd på samme måde som den israelsk hær [IDF] behandler Palæstinenserne.

Horribelt nok, fandt Anders Behring Breivik i Israel nogle få entusiatiske supportere, som priste hans aktion mod de norske unge.

Kommentarer der støttede massakren

I den hebraisksprogede artikel der rapporterede at AUF-lejren var pro-palæstinensisk og støtter Boykot Israelkampagnen, fandt jeg følgende kommentarer blandt andre indlæg der støttede massakren:

24. 'Forbryderne i Oslo betalte prisen'

26. 'Det er stupiditet og ondskab ikke at ønske døden for dem der opfordrer til Israel-boykot.'

41. 'Medlemmerne af Hitlerjugend som blev dræbt under bombardementer på Tyskland var også uskyldige. Lad os alle sammen bryde ud i gråd over de allieredes frygtlige ondskabsfulde bombardementer. Her har vi en flok israelhadere, der mødes i et land der hader Israel, som deltager i en konference der støtter boykot af Israel.. Så det er ikke ok, ikke rart, virklig en tragedie for familierne, og vi fordømmer selve handlingen, men at græde over det? Come on, vi Jøder er ikke Kristne. I den jødiske religion er der ingen forpligtelse til at elske fjenden eller sørge over ham.'

[...]

De fulde kendsgerninger omkring den norske tragedie er på nuværende endnu ukendte, men budskabet burde være meget tydeligt for os alle sammen: Vestlige efterretningstjenester skal omgående slå ned på Israel og zionistiske agenter i vores midte.

Kilde:

Gilad Atzmon 24 juli 2011 - Was the Massacre in Norway a reaction to BDS [Boycott, Divestment and Sanctions]?


Balder: Lad være med at give 'Nazisterne' skylden

 
   
 

DNF tager afstand fra udtalelserne

Pressemeddelelse

24. juli 2011 · Nyheder fra DNF

DNF tager entydigt afstand fra den modbydelige handling,som Anders Breivik har forrettet på denne tragiske fredag. Vi stiller os uforstående overfor, at man kan kalde sig nationalist og samtidig myrde løs blandt det folk, man påstår at ville værne om. I denne forbindelse har det venstreekstremistiske netværk, REDOX, citeret nogle mennesker på Facebook, som angiveligt skulle være medlem af DNF, for at udtrykke sympati med ugerningen. Flere af disse mennesker er ikke og har aldrig været medlem af DNF, og DNF kan ikke tage ansvaret for, hvad enkeltpersoner måtte mene. DNF sender i denne stund sin dybeste medfølelse og sympati til vort norske broderfolk. Kilde

 
  Daniel Carlsen fmd. for Danskernes Parti lægger blomster til minde for Breiviks ofre. | Nationell-nu
   
 
  Yes we can, og Serbien, Irak, Afhanistan, Libyien, så Syrien, og så det egentlige mål; Iran.

Når man læser de tre kommentarer fra Israel, og husker på disse rabbinere (se links i de tre israelske kommentarer), der udgiver bøger om at man må slå ikke-jødiske spædbørn ihjel, etc. etc., hvis det kan gavne sagen (her Israel), og sammenligner med Anders Behring Bredviks 1500 siders manifest og hans øvrige signaler og handlinger, er det så ikke lige denne rabbinske / farisæiske øje for øje, tand for tand ideologi der ligger til grund for hans handlinger?

Hvorfor skal han så for alt i verden stemples som 'Nazist', når hans handlemåde minder mere om den zionistiske øje for øje tand for tand religion, når han beundrer Israel, og hader racisme, nazisme og homofobi?

Hvorfor hænger Ekstra Bladet nogle åndsvage og grove bemærkninger fra nogle Danmarks Nationale Front (DNF) medlemmer ud på forsiden, mens de langt mere chokerende dybt seriøse israelske kommentarer fra kredse i eller tæt på regeringen aldrig når spalterne?

Danmarks Nationale Front er (formentlig) en lille forening bestående af nogle håndfulde personer, uden forbindelser til magtcentre penge eller medier, mens disse rabbinere og andre Jøder i Israel og verden over, der har lignende opfattelser når det gælder om at forsvare jødiske interesser, er godt repræsenteret i det Israel der er en betydelig magtfaktor i verden, ikke mindst ved hjælp af den kæmpestore jødiske indflydelse i den amerikansk Kongres, og de jødiske eller blot zionistiske medieimperier (Murdoch) i hele den vestlige verden.

Desuden var de danske Nynazisters (som Ekstra Bladet kaldte dem) bemærkninger næppe meget mere end smagsløse. Nogen retfærdiggørelse eller opbakning kunne jeg ikke læse i det, na ja, 'endeligt et ordentligt menneske'. Ok det er afskyeligt og desuden infantilt, lige som hans Breivik-avatar, men hvor seriøst skal man tage sådan noget banalt twitter og værtshussnak der minder om een teenagebandes, mens Zionisternes udtalelser ikke lægger sordin på det kontante indhold, der ikke er til at misforstå, uanset hvor meget Israel apologet man ellers måtte være. I øvrigt ville de ægte Nazister formentligt have ladet hele bundtet henrette for at besudle flaget, og for at komme med kommentarer der kun tjener fjendens sag og dårlig smag.

Kan man støtte en nation, hvor sådanne synspunkter i flere forskellige aftapninger og styrker, er mere eller mindre mainstream, og hvor der fører en politik der tydeligvis har taget ved lære af disse ideer, og samtidigt spille den pæne antiracistiske humane og demokratiske 'Nationalkonservativ' herhjemme? Dette spørgsmål kunne man for eksempel stille én som Søren Espersen.

Hvis man accepterer den ideologi der ligger bag en stor del af staten Israels politiske ideologi og handlemåder, så må man også acceptere at der findes mennesker som Anders Behring Breivik, længere er den ikke, og lad være med at give 'Nazisterne' skylden.

Det samme spørgsmål kunne man stille til dem der forsvarer dansk deltagelse i aktionerne i Afghanistan og Libyen, også uden at drage Israel og Zionisme ind i det. Magtens politik, ofrene tæller ikke, illegal combattants, Guantanamo Bay, tortur, etc., etc., kun bundlinjen, penge og magt. Alle sammen den samme morderiske ideologi, hvor 'Nazisterne' endnu en stund fungerer som bekvemme syndebukke og lynafledere for de nutidige magthaveres egne ugerninger.

Relateret:

Balder Blog 30 juli 2011 - Debbie Schlussel, Amerikansk Jødinde: Norske unge på Utøya fik løn som fortjent

Balder Blog 26 juli 2011 - Ekstra Bladet misinformerer - Radiovært Glenn Beck: Oslo-ofre var ligesom Hitler Jugend

Jerusalem Post 24 juli 2011 - 'Norway attack suspect had anti-Muslim, pro-Israel views'

Balder Blog 23 juli 2011 - Norway: Mass murderer Anders Behring Breivik is anti-racist, pro-homosexual and pro-Israel

Balder Blog 2 september 2012 - England: Patrioten Philip Horn arresteret for at rose Anders Behring Breivik på Facebook (+ Norsk transskription av "slutbemærkningerne" - Anders Behring Breivik Oslo Tingrett den 22. juni 2012)

Balder Blog 14 marts 2011 - Systematisk socialbedrageri i Norge: I hundredvis af somaliske svindlere arresteret

Balder Blog 13 marts 2011 - Norge - Arbejderpartiets Anders Mathisen: 6 millioner myrdede Jøder er løgn

Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitzoverlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer ‘jødisk etik’

Balder Blog 6 februar 2011 - Norske reklamebureauer vil ikke tjene israelske blodpenge - Går glip af millioner

Balder.org 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen lige så så gammel som Jøderne selv

Balder.org 6 maj 2010 - Waarheid, Geschiedenis en Integriteit - Israel, Jodendom, Zionisme - Gilad Atzmon

Venstrefløjen i Norge kan også være voldelig!
Balder Blog 28 august 2009 - Venstreekstremister overfaldt Norgespatrioternes Øyvind Heian - skoledebat aflyst

Balder Blog 24 august 2009 - Israelsk ekstremist Avigdor Lieberman: Norge promoverer antisemitisme

Balder Blog 17 august 2009 - Norge: Alle overfalds-voldtægter de sidste tre år begået af ikke vestlige indvandrere

TV2 Norge 4 august 2009 - Jødisk kritikk mot Hamsun-markering

Balder Blog 10 oktober 2008 - Jødisk pres: David Irving invitation fra Norge aflyses - Forbandede krystere!

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Ritual omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes

Fra Aftonposten Norway 11 august 2006 - Jostein Gaarder God's chosen people

Aftenposten Norge 11 august 2006 - Guds utvalgte folk (af Jostein Gaarder)


Print Post