Under overskriften: Til Strudsene postede jeg følgende indlæg på Fyens Stiftstidendes debatforum som indlæg i debatten inspireret af Fyens Stiftidendes artikel 28 august 2006: Stiftstidendes Uddannelsescenter: Drop tørklædet eller forsvind
TAMU-centret i Odense kritiseres for at afvise kvinder med tørklæde.

Debattøren Jon spurgte i indlæg 25: Hvad nu? "Nå, hvad er det nu, Balder ikke må skrive?"

Her først et uddrag fra Fyens Stiftidendes artikel 28 august 2006:

TAMU-centret i Odense kritiseres for at afvise kvinder med tørklæde.

Kvinder med religiøse tørklæder er ikke velkomne på TAMU-uddannelsescentret i Odense. Fire muslimske kvinder med tørklæde ville gerne tage et kantinekursus.

- Vi fik at vide, at hvis vi ville være her, så var det uden tørklæde. Det var en rigtig ubehagelig oplevelse, siger en af kvinderne, Samra Houdroj.

Hendes intention var, at melde sig til kantinekursus. Til januar starter hun sammen med fem andre kvinder et cateringfirma med etnisk mad.

I artiklen citeres forstander for TAMU-skolerne i Danmark, Jens Bay for følgende:

Vi ønsker ikke demonstrative religiøse eller politiske symboler. Det er for eksempel heller ikke i orden, hvis folk dukker op med hagekors på tøjet, siger forstander for TAMU-skolerne i Danmark, og - Folk kan demonstrere deres politiske eller religiøse overbevisning i deres fritid.

Ikke uventet kritiserer DRs fundamentalistiske kæledægge, det talende tørklæde Asmaa Abdol Hamid beslutningen

Det er direkte diskriminerende og er i modstrid med ønsket om at få flere muslimske kvinder i arbejde,

Læs det hele hos Fyens Stiftstidende | Kommentarer på Fyens Stiftstidendes netdebat

Her følger mit slettede indlæg
(Andre slettede indlæg vil blive kommenteret senere. )

Til Strudsene

Kan I da ikke se hvad der er gang i her?Asmaa Abdol Hamid

De vil starte et muhamedansk cateringfirma med "etnisk mad". Læs halal.

Typisk, alt de vi lave det er et paralelsamfund indenfor Danmarks grænser. På alle måder arbejder de på at få muhamedanismen indført alle mulige steder i samfundet.

Egne skoler eget muhamedanske "cateringfirma".

Egne muhamedanske badehaller, muhamedanske omklædningsrum, muhamedanske gravpladser, muhamedanske arbejdspladser, muhamedanske skoler, muhamedanske ferietider, muhamedanske ægteskaber, muhamedanske love, muhamedanske regler, muhamedansk omskæring, muhamedanske demonstrationer, muhamedansk kvindesyn.

Skal vi gætte på at nogle af dem er gift med imamer?

Disse kvinder er blot spydspidser i islamisternes kamp.

Stop muhamedanernes kroniske kupforsøg. De standser ikke deres krav før de har erobret hele samfundet.

Borgerkrigen er i gang, ingen tvivl om det.

Den modige TAMU mand der blot gør hvad enhver dansk mand og kvinde burde gøre, nemlig at forsvare danske værdier med sin egen stilling som indsats burde have en guldmedalje.

At forsvare det danske folk og kræve besættelsesmagten smidt ud af landet ville dog være det mest rigtige, men så meget kan man vel ikke forvente i et samfund der allerede har lagt sig fladt på røven for de muhamedanske fascister.


Afstemnig fyens Stiftstidende 28 august 2006  forside Tvetydig afstemning

Skulle TAMU forstanderen Jens Bay blive snigløbet af sine foresatte, må danskerne kræve at kunne møde op i Dansk Front T shirts, hagekorsarmbind, rygmærker eller andet uniform efter eget valg.

Tørklædet og de andre muhamedanske gevandter er ikke andet end muhamedanerhærens uniform.

Til Fyens Stiftstidende:

Afstemningen..... "Er det i orden at kræve tørklædet af muslimske kvinder på danske uddannelses-institutioner?" ....er forvirrende. Hvad stemmer man for? Det fremgår ikke af teksten, der kan tydes på to måder.


Opdatering: som svar på Jons spørgsmål postede jeg følgende indlæg hos Fyens Stiftidendes netdebat, det blev dog automatisk slettet så snart jeg havde bekræftet validerings mailen.

Overskrift: Hvad er det Balder ikke må skrive?

25 Jon Hvad nu? "Nå, hvad er det nu, Balder ikke må skrive?"

http://blog.balder.org/?p=124


Print Post