Video: Et historisk øjeblik: For første gang blev en 'tankeforbryder' frikendt i en tysk retssal

  Dirk Zimmermann Heilbronn
  Dirk Zimmermann
 
  Jo Conrad - Bewusst.tv
 
  Angela Merkel giver frihedspris til Kurt Westergaard, mens landets egne ytringsfrihedshelte nedslides i Kafkaske processer og gemmes i fangehuller, mens medierne ser den anden vej!

Dirk Zimmermann: Der Zweifel ist der Urknall des menschlichen Bewusstseins

Dirk Zimmermann ville udfordre og teste det tyske retsvæsens principper. I Tyskland er ytringsfriheden formelt garanteret i grundloven, lige som hos os.

Men virkeligheden ser anderledes ud hos den nabo i syd, der nu også blander sig aggressivt i dansk grænsekontrol.

Den 15. november 2007 sendte Zimmermann tre forskellige personer hver ét eksemplar af en bog, velvidende at denne bog er bandlyst i Tyskland; en katolsk præst, en protestantisk præst, byen Heilbronns overborgmester Helmut Himmelsbach, og statsadvokaten.

Derefter meldte Zimmermann sig selv til statsadvokaturet for overtrædelse af den tyske 'racismeparagraf' § 130, der i værste fald kan give mere end fem års fængsel..

Den 11. februar 2008 sendte retten i Heilbronn et anklageskrift hvor i han blev beskyldt for at 'have udbredt en skrift, som opfordrer til had mod dele af befolkningen.'

Dertil svarede Zimmermann følgende:

'Jeg bliver beskyldt for at have udbredt en skrift. Det har jeg også gjort, og vel til fire modtagere. Selv har jeg ikke kunne finde nogen som helst form for opfordring til had i det af mig udbredte skrift.

Dirk Zimmermann blev i første instans dømt til ni måneders ubetinget fængsel, derefter igen ved landsretten, til han på en spidsfindig måde blev frikendt i højesteret; Oberlandesgericht Stuttgart, nok mest fordi man frygtede at han, hvis de dømte ham, ville forfølge sagen ved den tyske forfatningsdomstol.

Man undgik dermed bevidst at tage stilling til to punkter i anklageskriftet.

 

 

Hør Dirk Zimmermann fortælle sin historie til Jo Conrad fra internet-tv-senderen Bewusst.tv. Tysk tale, ingen undertekster.

Dirk Zimmermann Interview: Selbstanzeige für die Meinungsfreiheit | hattip Nonkonformist
 

Kilder:

YouTube beskrivelse - Dirk Zimmermann Interview Selbstanzeige für die Meinungsfreiheit

Bewusst TV 19 juli 2011 : Meinungsfreihet

Biographisches Lexikon des Revisionismus


Print Post