Murdoch-imperiet knager - Jøder verden over bekymret over nedtur for pro-zionistisk propagandaorgan

Posted By Balder On July 21, 2011 @ 15:36 In Amerikansk Politik, England, Israel Palestine, Kriminalitet, Medierne, Semitisme, Storpolitik | Comments Disabled

  [1]
   
   
 
  Hele 27 gange skulle David Cameron have mødtes med superzionisten Rupert Murdoch. Prisen for støtten: Israelvenlig udenrigspolitik. Lige som [2] Tony Blair, der også var under zionistisk kontrol.
   
 
   
 
  Rupert Murdoch Abe Foxman - ADL
   
 
  Glenn Beck - Jeg er Jøde
  Jewish Internet Defence Force: [3] Glenn Beck Hates Jews!
   
  [4]

Israelstøtter bekymret over at en svækket Murdoch-presse risikerer at dæmpe den stærke pro-israelske stemme fra mange af de medieforetagender han ejer.

Washington: Pro-israelske ledere i USA, England og Australien ser med lede øjne hvordan den sig stadigvæk udviklende telefonaflytnings-skandale truer Rupert Murdochs medieimperium.

Murdochs pludselige uheld, med flere end 10 forhenværende ledende figurer i fængsel, for at have hacket offentlige personers og en myrdet skolepiges telefoner, og for at have bestukket politi og journalister, får israelforkæmpere til at frygte at en svækket Murdochpresse vil dæmpe den stærkt pro-israelske stemme af mange af de medieforetagender han ejer.

'Hans publikationer og medier har vist sig at være mere fair hvad angår Israel end resten af medierne, ' sagde Malcolm Hoenlein, viceformand af 'Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations'. 'Jeg håber at dette ikke bliver tilfældet.'

Murdochs enorme medieimperium omfatter aviser som Wall Street Journal, The Times of London, The Australian samt frokostaviser som The Sun i England, og The New York Post i USA. Det omfatter også den indflydelsesrige tv station Fox News i USA og en aktieandel på 39% i satelit-tv-stationen British Sky Broadcasting, eller BSkyB. Murdoch oprettede også det neokonservative flagskib The Weekly Standard i 1995, som han solgte sidste år.

Jødiske ledere sagde at Murdochs syn på Israels omgang med Palæstinenserne og Israels arabiske naboer både er vidende og sensitiv overfor den jødiske stats selvopfattelse som belejret og isoleret.

'Mit eget perspektiv er simpelt: Vi lever i en verden hvor der er gang i en krig mod Jøderne,' sagde Murdoch sidste oktober ved en middag som [5] Anti-Defamation League (ADL) [6] organiserede til hans ære.

'Når Amerikanere tænker på antisemitisme, plejer de at tænke på de vulgære karikaturer og angreb fra først i det tyvende århundrede. Nu ser det ud til at de mest ondartede variationer kommer fra de venstreorienterede.' Ifølge Murdoch 'forklæder denne nye antisemitisme sig som legitim uenighed med Israel.'

Den 80 årige Murdoch har besøgt Israel flere gange, og har haft møder med mange af landets ledere. I 2009 blev han æret af American Jewish Committee.

'I den vestlige verden plejer vi at tænke at Israel ikke kan overleve uden hjælp fra Europa og USA,' sagde han under arrangementet fra American Jewish Committee. 'I aften siger jeg til Jer, måske skal vi begynde at spørge os selv om vi i Europa og USA kan overleve hvis vi tillader terroristerne at få succes i Israel.'

Lederne af et en del pro-israelske grupper ville ikke kommentere denne historie på grund af Murdochs vanskeligheder. I tirsdags vidnede Murdoch og hans søn James foran en parlamentarisk undersøgelseskommission i London.

Murdoch bliver også set som en ven af 'diasporajøderne', selv om Fox News også har irriteret det jødiske samfund for nogle gange at have forsvaret hvad Jøder opfatter som højreekstremistisk tænkning, f.eks. da Fox News vært Bill O'Reilly forsvarede Mel Gibsons film '[7] The Passion of the Christ', der udkom i 2004.

Da nogle jødiske ledere klagede over at Fox studievært Glenn Beck støttede sig til 'antisemitiske sammenligninger' ved at fremføre 'miskrediterede teorier' angående den venstreorienterede jødiske milliardær[8] George Soros, pressede Murdoch Fox-direktør Roger Ailes til at mødes med 'jødiske ledere'. Beck forlod Fox i sidste måned. [Og rejste straks til Israel, hvor han nu går bodsgang, og erklærer 'Jeg er Jøde']

[[9] ..]

Australske Jøder bemærkede den pro-israelske drejning af Murdochs aviser allerede i halvfjerdserne, inden han havde skabt bånd til det jødiske samfund. De rygter der kom fra hans firma sagde at Israel var en sag som han var optaget af, hvilket afspejlede sig i hans mediers nyhedsdækning.

Manglende journalistisk frihed

Robert Fisk, en mangeårig mellemøst-korrespondent, og en kritiker af Israel som arbejdede for den Murdoch-ejede Times of London fra 1981 til 1988, opsagde til sidst sin stilling, og begyndte at skrive for 'The Independent', på grund af for meget indblanding i hans journalistik fra redaktørernes side. Fisk sagde, at Murdochs indflydelse gjorde sig gældende via chefredaktørerne, som forstod at Murdoch ville have at hans medier reflekterede hans synspunkter.

The Times forvandlet til en tam pro-israelsk avis

'Jeg tror ikke at Murdoch personligt blande sig personligt i nogen af de nævnte tilfælde, ' skrev Fisk i The Independent, hvor han beskrev hvad det var der havde fået ham til at tage sin afsked fra The Times. 'Det behøvede han ikke. Han havde ændret The Times til en tam pro-Konservativ, pro-israelsk avis, hvor al redaktionel uafhængighed var barberet væk.'

De seneste dage har Murdoch virket svag og hærget af den krise der allerede har medført lukning af et af hans flagskibe The News of The World, og har forpurret hans planer om at overtage BSkyB.

I pro-israelske kredse spørger man nu om medieimperiets pro-israelske holdninger vil overleve Murdoch.

'Er dette sidste akt for den pro-israelske Murdoch?' Spurgte den jødiske avis 'London Jewish Chronicle' i en klumme i sidste uge.

Uenighed om Israel mellem James og Rupert Murdoch

En historie om en uenighed over Israel mellem Murdoch og hans søn James, som ser ud til at blive hans arving og efterfølger, blev for første gang offentliggjort i Labour Party spindoktor Alastair Campbells dagbøger, og har nu fundet vej til pro- og anti-israelske blogs de seneste dage.

I en beretning som igen blev offentliggjort i sidste uge i The Guardian, og som førte an i dækningen af telefonaflytnings anklagerne beskrives en middag i Downing Street nr. 10, den britiske statsministers residens, i 2002, da [10] Tony Blair, som også ses som pro-Israel, var statsminister.

James Murdoch: Palæstinenserne sparket ud af deres fucking hjem

'Murdoch sagde at han ikke kunne se hvad palæstinensernes problem var, og James sagde at de blev sparket ud af deres fucking hjem, og ikke havde nogen steder at bo,' kunne man læse i The Guardian. Murdoch irettesatte sin søn for at bruge et grimt sprog i statsministerens hjem.

De Zionistisk dominerede medier er effektive når det gælder om at holde billeder af israelske krigsforbrydelser f.eks. bombardering med hvid fosfor, og de resulterende sortsvitsede børnelig væk fra skærmene. I Danmark diskuterede man i den anledning brugen af '[11] emotionelle billeder fra Al-Jazeera'.
 

Den tidligere formand for Australian Jewish Congress,[12] Isi Leibler sagde dog, at ud af det som han havde forstået det var hændelsen 'en anomali', som viste sig under en periode hvor de mest intense sammenstød mellem Israelere og Palæstinensere fandt sted. [Leibler er nu heldigvis skrubbet af til Jødeland. Men læg mærke til at den venstreorienterede Zionist Isi Leibler, der går ind for mere indvandring til Australien, og priser multikulturalismen, uden de mindste forbeholdt støtter den højrepopulistiske Zionist Rupert Murdoch.]

'Han er uenig med sin søn på mange punkter, og dette skete, men blev glemt,' sagde Leibler [håbefuld] 'Jeg tror ikke det var noget som helst fundamentalt'.

Læs hele artiklen her:

Jerusalem Post 20 juli 2011 -[13] Supporters worry about muting of pro-Israel media voice (Ron Kampeas)

Kommentar:

I analyser omkring jødisk ejerskab / jødisk indflydelse på medierne, bliver Murdochimperiet ofte præsenteret som det eneste ikke-jødisk-ejede medieimperium, og samtidigt bliver det understreget at Rupert Murdoch det til trods, er endnu mere pro-zionistisk end de øvrige jødisk ejede medier.

Det forlyder dog, at Rupert Murdoch har en jødisk mor født som Elisabeth Joy Greene, og at hans far Sir Keith Murdoch opnåede sin høje position i det australske samfund via ægteskab med denne Elisabeth Joy Greene, som stammede fra en rig jødisk familie. Hvis oplysningen om Murdochs mor holder stik, vil han af Jøder blive betragtet som Jøde og har automatisk krav på israelsk statsborgerskab.

Se bl.a. [14] Rupert Murdoch's Jewish origins: a matter of controversy

Relateret:

Balder.org 8 oktober 2009 - [15] Mind Bending Powers of the Masters of the Media (Hvem styrer medierne i England?)

Balder.org 16 maj 2011 - [16] England: Minister Pauline Neville-Jones går af efter MI5 afslører forbindelser til jødiske oligarker

Balder.org 31 december 2010 - [17] The Secret Financial Network Behind 'Wizard' George Soros

Balder.org 18 oktober 2010 - [6] Jødisk kamporganisation ADL giver udmærkelse til mediemogul Rupert Murdoch

Balder.org 17 april 2010 - [12] Det britiske valg: David Cameron spiller jødekortet

Balder Blog 19 november 2009 - [18] Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England (Channel 4 Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby)

Balder Blog 18 august 2009 - [19] Englands udenrigsminister David Miliband: Der er omstændigheder hvor terror er i orden

Balder Blog 8 december 2007 - [2] England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik (Cash for homours Lord Cashpoint Levy)


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=1238

URLs in this post:
[1] Image: http://blog.balder.orgbilleder-blog/Cartoon-Sheeple-DeesIllustration.com-Full.jpg
[2] Tony Blair: http://blog.balder.org/?p=319
[3] Glenn Beck Hates Jews!: http://www.thejidf.org/2011/06/glenn-beck-hates-jews.html
[4] Image: http://blog.balder.orgbilleder-blog/Cartoon-Deesillustration-Com-Fox-News-Brain-Wash.jpg
[5] Anti-Defamation League: http://blog.balder.org/?p=534
[6] organiserede til hans ære: http://blog.balder.org/?p=1080
[7] The Passion of the Christ: http://www.mosaisk.com/mel-gibson/Mel-Gibson-Jesus-film-The-Passion.php
[8] George Soros: http://balder.org/judea/Mikhail-Khodorkovsky-Soros-Rothschild-Abramovich-Oligarchs-Yukos-Russia-Jews
.php

[9] ..: #
[10] Tony Blair: http://blog.balder.org/?p=907
[11] emotionelle billeder fra Al-Jazeera: http://blog.balder.org/?p=598
[12] Isi Leibler: http://blog.balder.org/?p=950
[13] Supporters worry about muting of pro-Israel media voice: http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=230270
[14] Rupert Murdoch's Jewish origins: a matter of controversy: http://www.fpp.co.uk/online/02/05/Murdoch2.html
[15] Mind Bending Powers of the Masters of the Media : http://balder.org/judea/Mind-Bending-Power-Of-The-Masters-Of-The-Media-Nick-Griffin.php
[16] England: Minister Pauline Neville-Jones går af efter MI5 afslører forbindelser til jødiske oligarker: http://blog.balder.org/?p=1206
[17] The Secret Financial Network Behind 'Wizard' George Soros : http://balder.org/judea/George-Soros-The-Secret-Financial-Network-Behind-The-Wizard--By-William-Engd
ahl.php

[18] Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England: http://blog.balder.org/?p=831
[19] Englands udenrigsminister David Miliband: Der er omstændigheder hvor terror er i orden: http://blog.balder.org/?p=761