Så stærk er nogle Jøders afsky for alt hvad der er kristent, at de end ikke vil deltage i skoleudflugter til historiske kristne steder.

 
  Byen Ashkelon lidt nord for Gazstriben er bygget på ruinerne af den palæstinensiske by al-Majdal [عسقلان - Asqalān] 1931 boede her 6.166 Muslimer og 41 Kristne. I 1948 var indbyggertallet vokset til omkring 11.000. Byen blev den 5. november 1948 erobret af den israelske hær, efter det meste af befolkningen var blevet fordrevet i kølvandet på den egyptiske hærs nederlag. Wikipedia
 
  Yaakov Margi - Minister for religion
Shas -
Bemærk portrættet af den ekstremistiske rabbiner Ovadia Yosef; berygtet for udtalelser som bl.a. Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder Den israelske regering omfatter således ekstremister som erklærede potentielle folkemordere og racistiske supremacister.

Arutz Sheva: Studerende og deres forældre i den israelske by Ashkelon [Ashqelon- אשקלון] som inden den blev erobret af israelerne hed al-Majdal, har for nyligt klaget over at skoleture som er planlagt for næste år i Undervisningsministeriets Ungdomsafdelings regi bl.a. omfatter udflugter til kirker og forskellige andre kristne steder.

Klagerne blev modtaget af det fundamentalistiske Shaspartiets afdeling i Ashkelon, der højlydt opfordrer ministeriet til at aflyse disse ture.

Ashelons tidligere viceborgmester og nuværende byrådsmedlem Shimon Cohen fra Shas, sagde i torsdags at dette ikke er den første gang byrådet havde beskæftiget sig med dette problem.

'Studerende og forældre fra en af skolerne [high schools] i byen konsulterede os og advarede mod fænomenet,' sagde Cohen til det hebraisksprogede israelske nyhedsmedie Arutz Sheva. 'De fortalte os at sådanne ture var foregået sidste år, og de ved at det til næste år vil ske igen.'

Cohen krævede udflugterne stoppet

'Det er rigtigt at rejselederen tillader at dem som ikke ønsker at besøge disse steder bliver i bussen, men i ministeriets regelsæt som vi modtog viser at disse steder er del af turene,' sagde han.

'Det er en alvorlig sag at studerende opfordres til at besøge kirker efter vi i to tusind år hvor vi var spredt ud over nationerne, og endelig ankost til vores stat for at bevare vores jødiske karakter, .'

Shimon Cohen understregede at Shasfraktionen ikke vil slippe sagen uden at problemet bliver løst.

'Vi har nok af jødiske steder i Israel, ' sagde han. 'Undervisningsministeriet har allerede sagt at disse ture bør indeholde et besøg til Patriarkens Grav, og vi har også Grædemuren og steder som Tennaim og Amoraim som repræsenterer hele vores historier og arv.

Vi har ikke behov for at besøge kirker og kristne steder.'

Alle der vil besøge kirker bør gøre det privat og ikke offentligt, og slet ikke gennem skolen, der formodes at undervise i jødiske værdier.'

Undervisningsministeriets Afdeling Syd sagde i et svar at Ministeriet sideløbende med programmet hvor der undervises i Israels kultur og man fordyber sig i jødisk identitet, også kører programmer der undervises i værdier som tolerance og kendskab til andre kulturer.

'Der er ingen regler der forbyder besøg til historiske og kulturelle steder som kirker, moskeer og synagoger, og de afvikles helt ifølge pensum,' sagde Ministeriet.

Fra: Dansk Zionistforbund september 2009 - Den vilde vestbred af Hans Henrik Fafner (pdf) - De små solitære bosættelser bliver oprettet ud fra en ideologi, her formuleret af Daniella Weiss: »Vi har viljen til det […]. Vores mål er at blokere mulighederne for enhver form for arabisk stat […].«
 

'Det skal stå klart og eftertrykkeligt at elever og lærere ikke er forpligtet til at gå ind til sådanne steder, hvis de ikke ønsker at gøre det.'

Kilde:

Arutz Sheva 15 juli 2011 - Ashkelon Students Won’t Tour Churches (Elad Benari)

 
Toffee og Gorillaen - Jøder spotter Jesu korsfæstelse på israelsk TV
 
Sheik Ahmad Yassin forklarer hvorfor han kæmper - Intet had mod Jøder
Kommentar på YouTube: 'This man sounds perfectly sane, reasonable and logical to me.'
 

Relateret:

Balder Blog 27 juni 2011 - Israelsk justitsminister: Assimilation af Jøder udenfor Israel fuldfører Hitlers vision

Balder Blog 3 november 2010 - Israel: Jødiske terrorister satte ild til 100 år gammel al Quds kirke i Jerusalem

Balder Blog 17 december 2009 - Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem

Balder Blog 9 december 2009 - Israel: Jødisk lobby erklærer krig mod juletræer og andre kristne symboler

Balder.org - Kristne protesterer mod semitiske overgreb i Jerusalem; Kristne bespyttes og bespottes

Balder Blog 21 maj 2008 - Jødiske ekstremister brændte Det Nye Testamente i Israel

Balder Blog 4 januar 2008 - Biskopper nægtet adgang til grædemuren - Kristne kors fornærmende for Jøder

Balder Blog 29 januar 2008 - EU embedsmænd tager til Israel for at lære hvordan man bekæmper intolerance

Balder Blog 10 december 2007 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 6 december 2007 - Ud med Julen, ind med Hanukka, krigen mod Julen fortsætter

Balder Blog 2 december 2007 - Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler

Balder.org 12 oktober 2004 - Kristne i Jerusalem vil have Jøderne til at holde op med at spytte på dem


Print Post