David Duke for President? - RT
   
 
  RT's Tom Hartman - Dr. David Duke
   
 
  David Duke sammen med sin danske oversætter; advokat Knud Eriksen

Den kendte amerikanske menneskerettighedsforkæmper Dr. David Duke flirter med ideen om at stille op som præsidentkandidat. Rygterne er også nået til den 'russiske' TV-kanal RT der interviewede Dr. David Duke.

David Duke stillede op for Demokraterne i 1988 og igen for det Republikanske parti i 1992. Duke, som er et forhenværende kongresmedlem for delstaten Louisiana, overvejer at stille op i kapløbet om nomineringen for det republikanske parti ved næste års præsidentvalg.

Duke planlægger at forsøge sig i en snes stater de kommende måneder, for at se om han kan få nok opbakning, for at kunne stille op som præsidentkandidat ved næste års valg.

Fik 40% ved sidste valg

Dette kunne faktisk komme til at gå bedre end kritikere måske forestiller sig. Sidste gang Duke lancerede en seriøs kampagne, fik han næsten 40% af stemmerne ved guvernørvalget i staten Louisiana.

'Hvis Demokraterne kan vælge Barack Obama som præsident af de Forenede Stater, har Republikanerne nu manden som uden tvivl, er det klareste svar på Obama, ' kan man læse på hans hjemmeside om hans mulige valgdeltagelse.

Der kan man også læse, at han har opbakning fra i tusindvis af Tea Party-aktivister som har opfordret ham til at deltage.

I en video som Duke præsenterede via YouTube i 2010, siger han at hans fortid (for mere end 30 år siden var Duke i en overgang leder af en lokalafdeling af KKK) er netop en af grundene til at folk bør støtte ham.

'Jeg er en mand som siger hvad han tror på, og er ikke bange for at være upopulær,' siger han.

En hvid Gandhi

David Duke har siden sin tid i KKK, hvor der i øvrigt aldrig er foregået noget som helst voldeligt eller illegalt, bevæget sig utroligt meget, og udfylder i dag rollen som en Gandhi eller en Nelson Mandela for den hvide befolkning, som i stigende grad udsættes for pres af andre etniske grupperinger, som er langt mere velorganiserede målrettede og solidariske i kampen for deres etniske gruppes interesser end den europide hvide befolkning.

Sammenligningen med Nelson Mandela herovre passer dog ikke helt. David Duke har aldrig opfordret til væbnet kamp, vold eller terrorisme, noget som den legendariske sorte sydafrikanske borgerrettighedsaktivist ikke kan sige sig fri for.

Kilder:

RT 5 juli 2011 - Louisiana candidate Dr. David Duke considers presidency

Se interviewet med Tom Hartman fra RT her:

 
RT Tom Hartman interviews coming presidential candidate Dr. David Duke
 
 
  David Duke og hans tro følgesvend malteseren - t.v. Dr. Alexander Jacobs
fra Konferencen i Danmark den 28 maj

David Duke er forfatter af en stribe bøger, af hvilke de kendteste er 'My Awakening', og 'Jewish Supremacism', der begge er oversat til en lang række sprog. Senest blev bogen 'Jewish Supremacism' oversat til dansk af advokat Knud Eriksen, og kan nu læses under titlen 'Jødisk Racisme' på dennes hjemmeside, som er opkaldt efter den nu uddøde godtroende fugl Dronten [på engelsk 'the Dodo'], som et ildevarslende minde om hvad der venter os, hvis ikke vi meget snart mobiliserer et effektivt forsvar mod den fortsatte masseindvandring og afnationalisering som truer det danske, og mange andre europæiske folk.

Højt besøg fra USA

For ganske nylig havde Danmark så æren af at have besøg af den måske kommende præsidentkandidat som taler på en videnskabelig konference som blev afholdt i Jylland for en selekt kreds af indbudte gæster fra ind og udland.

Foruden David Duke talte også den verdensberømte amerikanske evolutionærpsykolog Professor Kevin MacDonald, Dr. Alexander Jacobs (Indien), Dr. Tomislav Sunic, professor Helmuth Nyborg, og Dr. Christian Lindtner.

Se Dr. David Dukes inspirerende foredrag for det internationale publikum der gæstede konferencen her:

The Future of the Europeans and their Culture, by Dr. David Duke - Danmark 28 maj 2011 ( 1-4 )
 
The Future of the Europeans and their Culture, by Dr. David Duke - Danmark 28 maj 2011 ( 2-4 )
 
The Future of the Europeans and their Culture, by Dr. David Duke - Danmark 28 maj 2011 ( 3-4 )
 
The Future of the Europeans and their Culture, by Dr. David Duke - Danmark 28 maj 2011 ( 4-4 )
 

Relateret:

Dronten - Jødisk Racisme - Dr. David Duke (Komplet dansk oversættelse af 'Jewish Supremacism')

Knud Eriksen interview 29 maj 2011 - David Duke - For the love of my people

Hjemmeside Dr. David Duke

Balder Blog 25 april 2009 - David Duke anholdt af tankepolitiet i Tjekkiet - risikerer tre års fængsel

Balder Blog 13 december 2006 - David Duke versus CNN's Wolf Blitzer - Agent of AIPAC

 


Print Post