Om den græske krise amerikanske og græske spekulanter har skabt

 
  Krisens bagmænd i Goldman Sachs - Lloyd Blankfein og Gary Cohn

Det græske folk bliver nu udsat for et utroligt og gigantisk bedrageri fra EU-unionens og de græske politikeres side, idet man tvinger grækerne ned i et mangeårigt økonomisk slaveri, bare for at redde en EU-union og et demokrati, der har spillet fallit.

I den hensigt at snyde grækerne til at acceptere slaveriet, så påstår man, at det er de almindelige grækere, der har levet over evne, men dette er løgn, for de 95 procent af grækerne har været fattige hele tiden, og de har ikke haft den ringeste gavn af det omtalte overforbrug.

Det er bankerne, erhvervslivet og politikerne, der har beriget sig, og nu hvor regningen skal betales, så lader man den almindelige græker betale. Det græske folk gøres til økonomiske slaver, der skal tilbagebetale de vældige summer, som erhvervslivets og demokratiets repræsentanter har raget til sig. Og hvordan blev det muligt, at de ledende i Grækenland kunne tilvende sig de enorme summer, som man nu påstår, at det græske folk skylder.

Amerikansk-jødisk finansfirma Goldman Sachs

Det skyldes deres samarbejde med det amerikansk-jødiske finansfirma Goldman Sachs, der skabte en falsk finansoversigt for Grækenland, som dækkede over de reelle forhold, så de herskende i Grækenland kunne smugle landet ind i EU-unionen, hvilket finansfirmaet fik 300 millioner dollars for.

 
  In Zionist Bankers We Trust

Og derefter satsede finansfirmaet Goldman Sachs meget store summer på, at Grækenland skulle havne i en krise, og gennem manipulationer på markedet og gennem samarbejde med de ledende i Grækenland, så endte det da også med den store krise. Goldman Sachs vidste udmærket, at det ville ende sådan, og de ledende i Grækenland vidste det også, for Grækenland var slet ikke parat til euroen og EU-unionen, men man ønskede medlemskabet, for man ønskede krisen.

Goldman Sachs ville tjene enorme summer på Grækenlands sammenbrud, og firmaets medarbejdere i den græske ledelse er blevet mangemillionærer og opkøber nu dyre ejendomme i London.

Ikke konspirationsteorier

Dette er ikke konspirationsteorier, det er kendsgerninger, der er kommet frem under høringer i USA. I en rapport fra det amerikanske Senat fra 2011 rettes således 'en ekstrem hård kritik mod Goldman Sachs i anledning af Goldman Sachs optræden under finanskrisen'.

Den amerikansk-jødiske investeringsbank Goldman Sachs har tjent gigantiske summer på Grækenlands elendighed, og det samme har erhvervslivets og det politiske livs mange ledere i Grækenland, men naturligvis kan man ikke foretage et sådant kup uden at pengene bagefter vil mangle et eller andet sted, og nu mangler pengene i den græske statskasse, og Grækenland nærmer sig en statsbankerot.

Og hvad gør man så?

Man går ud og bekendtgør, at grækerne har levet over evne, og at grækerne nu må ned i levestandard, så den vældige gæld kan betales. En fattig græsk pensionist skal nu fratages 20-30 procent af sin pension, bare fordi han skal betale til dækning af det hul, som de amerikanske og græske spekulanter har skabt.

Hvilken retfærdighed er der i det? Og hvilken retfærdighed er der i, at en lavtlønnet skolelærer skal gå ned i løn og betale en højere skat, bare fordi de græske spekulanters boligopkøb i London skal betales? Der er ingen retfærdighed i det, og det græske folk bør ligeud nægte at betale, også hvis de græske myndigheder forsøger at tvinge dem til det.

Grækenland er verdens ældste demokrati, men det er også et land, hvor demokratiet nu er forvandlet til et forrykt økonomisk diktatur, som undertrykker folket på den mest brutale måde.

Økonomiske slaver

 
  Lloyd Blankfein - Goldman Sachs

Man må håbe, at grækerne ikke vil finde sig i at være økonomiske slaver under EU-unionen og demokratiet, og at de gør oprør mod de herskende, vælter parlamentet og regeringen og selv griber magten. Det er en forbandet løgn, at demokratiet altid er det bedste samfundssystem, for demokratiet har en meget grim tendens til at udvikle sig til et brutalt økonomisk diktatur, hvor finansfyrster, erhvervsfolk og politikere rager til sig som vilde dyr og lader almindelige mennesker sidde tilbage med regningen.

Der er ingen retfærdighed i det, og det græske folk bør ligeud nægte at betale, også hvis de græske myndigheder forsøger at tvinge dem til det. Grækenland er verdens ældste demokrati, men det er også et land, hvor demokratiet nu er forvandlet til et forrykt økonomisk diktatur, som undertrykker folket på den mest brutale måde.

Man må håbe, at grækerne ikke vil finde sig i at være økonomiske slaver under EU-unionen og demokratiet, og at de gør oprør mod de herskende, vælter parlamentet og regeringen og selv griber magten.

Løgn om demokratiets velsignelser

Det er en forbandet løgn, at demokratiet altid er det bedste samfundssystem, for demokratiet har en meget grim tendens til at udvikle sig til et brutalt økonomisk diktatur, hvor finansfyrster, erhvervsfolk og politikere rager til sig som vilde dyr og lader almindelige mennesker sidde tilbage med regningen.

Kaj Vilhelmsen - Patrioten juli 2011

 


Print Post