Planer om at forbyde religiøs ritualslagtning af dyr i Holland er blevet kaldet antisemitiske af jødiske ledere

Forslaget forbyder ubedøvet slagtning, som gør at kødet er kosher for Jøder og halal for Muslimer, en regel som religiøse grupper pt. har dispensation fra.

Loven er blevet vedtaget i Parlamentet, men skal stadigvæk godkendes af regeringen. Hvis den vedtages ville loven tvinge praktiserende Jøder og Muslimer til at importere deres kød, holde op med at spise det, eller rejse.

Jødiske og muslimske ledere hævder at planen overtræder deres rettigheder.

Teksten fortsætter under videoerne.

 

Schaektning - Shæchtning etc. jødisk ritualslagtning

En ko der har fået halsen skåret over og luftrøreret revet ud, rejser sig brølende op og går selv til udgangen; den er langt fra død i nu..

Video Download for gnidningsløs afspilning [Mpeg 18 MB].

   

Advarsel; chokerende billeder 6 min. ind i videoen
Halalslagtningens realiteter i Storbritannien
 

Binyomin Jacobs, landets overrabbiner, mener at loven ligner den som Nazisterne vedtog under den tyske besættelse i Anden Verdenskrig. 1)

Rabbineren sagde: 'Dem som overlevede krigen husker at én af de første handlinger der blev foretaget, var lukningen af kosher-slagtehuse'.

Imam Mahmut, fra El Tawheed moskeen2) i Amsterdam tilføjede; 'Hvem har autoriteten til at afgøre om denne måde at dræbe dyr på er god eller dårlig?

Dyrerettighedsaktivisten Marianne Thieme sagde at det at spare dyr for smerte er vigtigere end religiøse gruppers rettigheder.

Metro 29 juni 2011 - Jewish condemn Dutch animal slaughter laws as 'Nazi persecution'

1) Ja det kan Rabbineren kun have ret i. I øvrigt er der nok rigtig mange love som Nazisterne havde, der viser store ligheder med de love vi har i dag. F.eks. rygeforbuddene, og andre statslige opfordringer for ikke at sige tvang til at praktisere hvad staten anser som sund levevis, og desuden de fleste almindelige love om mord, tyveri, voldtægt, privat ejendom, etc.

2) Der blev fundet beviser på at der blev spredt ideer og solgt bøger fra El Tawheed moskeen hvor i der blev foreslået at smide homoseksuelle ud fra højhuse og prædiket at mishandling af ulydige hustruer er i orden. Mere. Hvem skal dog bedømme om dette er i orden?

3) Artiklen er ikke helt fair, da den ikke gør opmærksom på, at Muslimer generelt set har nemmere ved at acceptere forudgående bedøvelse, mens det er de ortodokse Jøder der er strammerne i den henseende. Hos ortodokse Jøder praktiseres desuden i en del tilfælde udrivning af luftrøret direkte efter halssnittet.

Relateret:

De Telegraaf 28 juni 2011 - Kamer achter verbod onverdoofd slachten

Vlees Magazine 28 juni 2011 - Kamer verbiedt rituele slacht

Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder

Balder Blog 8 april 2011 - Holland: Flertal for forbud mod ubedøvet ritualslagtning

Balder Blog 13 oktober 2010 - Chokerende ny video om halalslagtning i England

Balder Blog 19 december 2010 - USA: Protester mod Jøders årligt tilbagevendende Yom Kippur Kaparot kyllingemassakre

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser + Australien overvejer at tillade kvindelig omskæring (kønslemlæstelse i multikultens navn)

Balder Blog 14 maj 2008 - Postville Iowa, Agriprocessors, Sholom Rubashkin - USA’s største Kosher slagteri producerede metamfetamin og misbrugte underbetalt illegal arbejdskraft ledet af rabbinere

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Ritual omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes (Med videos halalslagtning mm.)

 


Print Post