Er der nogen der undrer sig over at betegnelsen the 'Traditional Enemies of Free Speech' er ved at blive synonym med 'den organiserede Jødedom'?

 
  Manfred Gerstenfeld

Moar, moar, nu kan folk frit kalde jødedommen en syg religion uden at jeg kan pudse politiet på dem...

Moar, moar, slemme Wilders vil forbyde ubedøvet ritualslagtning...

Stur, stur bekymring hos sprechstallmeister Manfred Gerstenfeld over Wilders ytringsfriheds-sejr.

Frankenfeld opremser fordele og ulemper ved Wilders' sejr ud fra devisen (surprise): Hvad er godt for Jøder og Israel.

Wilders, Israel og Jøderne

Op-ed: Frifindelse af 'anti-muslimsk' politiker kan få problematiske konsekvenser for Jøder

I sidste uge blev Geert Wilders, leder af det hollandske Frihedsparti, renset for alle anklager om at have
forhånet Muslimer, og for at have opildnet til had og diskrimination mod dem.

Processen om den eneste internationalt kendte hollandske politiker fik stor medieopmærksomhed i mange lande. Dommen bliver generelt set hyldet som en sejr for "næsten uindskrænket ytringsfrihed" [anførselstegn indsat af Balder]

The eternal quest: 'Er det godt for Jøderne'

Hvad angår Israel, Jøderne og hvad man må sige om dem i Holland, kunne denne dom få meget problematiske konsekvenser.

 

Det forløb som retssagen tog, var bizar. Den offentlige anklager havde for år tilbage konkluderet at Wilders ikke skulle forfølges. Men retten i Amsterdam fik tvunget igennem at Wilders alligevel blev sigtet.

Dette var begyndelsen på en tre år lang procedure. Den første runde endte pludseligt i oktober 2010.

Dommere fra domstolen i Amsterdam erklærede deres kolleger i Wilders sagen for inhabile, fordi de havde vist forudindtagethed mod Wilders. Således skulle en ny ret begynde med høringerne fra begyndelsen i februar.

Anklagemyndighederne krævede Wilders frifundet, som de også havde gjort i første runde.

Kernen af problemet det fascistiske Islam

Sigtelserne inkluderede en lang liste med udtalelser fra Wilders, hvoraf én var: 'Koranen er Mein Kampf for en religion som har til hensigt at eliminere andre, og som kalder de andre; ikke-muslimerne - 'a-religiøse hunde'.

 
  I USA er Jøderne også truet; af Foreskin Man

Ved en anden lejlighed har han sagt: 'Kernen af problemet er det fascistiske Islam, Allah og Muhammeds ideologi, som nedskrevet i det islamiske Mein Kampf, Koranen'.

Angående Muslimer havde Wilders blandt andet sagt: 'Luk grænserne, Der bør ikke lukkes flere Muslimer ind i landet, mange Muslimer bør lave Holland og kriminelle Muslimer skal fratages deres hollandske statsborgerskab.'

Retten fandt, at selv om Wilders måske ved enkelte lejligheder havde talt på en sårende og grovkornet måde, bør han kunne propagandere for sine ideer som del af den offentlige debat.

Efter dommen proklamerede muslimske og andre organisationer at de ville tage sagen op ved de Forenede Nationers menneskerettighedsdomstol. Alt imens Wilders forsat modtager mange dødstrusler, hovedsageligt fra Muslimer, og skal bevogtes intensivt.

Forgangsmand

Man skal se Wilders politik adskilt fra den måde han udtrykker den på.
Han har været en forgangsmand ved at påpege at den største trussel mod menneskeheden kommer fra den muslimske verden.

Dette går langt ud over de mere end hundred millioner tilhængere af Bin Ladens verdensbillede, selvmords og andre bombemænd, såvel som de mange forbrydelser mod menneskeheden i lande som Yemen, Syrien, Libyen og så videre.

Men at se alle Muslimer som en global trussel er en udokumenteret og populistiske generalisering.

Tro Zionist Wilders dog med småfejl

 
  Wilders ved Grædemuren i Jerusalem

Wilders har været en konsekvent forsvarer af Israel. Frihedspartiet fungerer som støtteparti for den hollandske mindretalsregering af Liberale og Kristendemokrater. Denne regering har en forbedring af de hollandsk-israelske relationer som en del af sit officielle program. Wilders spiller en vigtig rolle ved at sikre at dette også gennemføres.

Frihedspartiet har, sammen med to små kristne partier, taget en ledende rolle i kampen mod antisemitisme. Med hensyn til fysiske og verbale angreb på genkendelige Jøder, har Muslimer, og specielt unge af marokkansk herkomst, en disproportional stor andel ved disse forbrydelser, i forhold til deres andel af befolkningen

Frihedspartiets talsmand angående antisemitisme Joran van Klaveren, leverer en ihærdig indsats for at overbevise regeringen om at den skal betale for sikkerheden i jødiske institutioner. Det er en tung byrde for 'det lille organiserede jødiske samfund, som kun omfatter omkring 8.000 medlemmer' [anførselstegn Balder].

Halal og kosherslagtning

Frihedspartiet spiller dog en meget negativ rolle i den igangværende debat angående at lovforslag fra Dyrepartiet om at forbyde religiøs slagtning uden at bedøve dyret først. I starten blev Wilders partis støtte til lovforslaget set som en del af partiets antiislamiske politik. I mellemtiden har man fundet ud af, at procentdelen af hollandske muslimer som ikke vil spise halalkød fra dyr som først er blevet bedøvet, er meget lille.

Frihedspartiet har været en entusiastisk forkæmper for forbuddet mod ubedøvet slagtning, vel vidende at ortodokse Jøder vil blive lovens 'største ofre' [anførselstegn Balder].

I den parlamentariske debat har partiets talsmand; Dion Graus, kaldt religiøs slagtning for 'rituel tortur'. Han understregede også at hans parti ikke er imod Muslimer, fordi lovforslaget også skader Jøder. Skåledes er Jøderne endnu en gang til blevet et instrument i hollandsk politik.

'Hollandsk anti-Israel-propaganda'

Når man analyserer hvilke konsekvenser domstolsafgørelsen i Amsterdam kunne have for Jøder og Israel, skal man vide at det er lykkedes for den hollandske anti-Israel-propaganda, som har haft held til at overbevise mere end 38% af den hollandske befolkning om, at Israel planlægger et folkemord på Palæstinenserne. [Tænk sig hvor i alverden kunne de mon få sådanne ideer hen? Balder.]

Disse oplysninger blev fundet ved an spørgeundersøgelse fra Bielefelds Universitet i Tyskland. Anti-israelske aktivister [anti-Israeli inciters] offentliggør regelmæssigt artikler i de mest fremtrædende medier. [Your Frankenfurt school brainwashing and holo-agit-prop went too far Gerstenfeld; now they take 'human rights' serious. Sorry mate. Balder.]

Debatten om religiøs slagtning har haft en syndflod af antisemitiske reaktioner i adskillige mainstream hollandske aviser til følge.

Efter dommen i Wilders-sagen, kan mange sådanne udtalelser såvel som udtalelser der sammenligner Tora og Talmud med Mein Kampf, og påstår at Judaismen er en syg religion, kan ikke længere forfølges ad rettens vej.

Kilde:

Ynet News 26 juni 2011 - Wilders, Israel and the Jews (Manfred Gerstenfeld)

Overskrifter links og billeder: Balder

Kommentar: Talmud er langt værre end Mein Kampf, der er søndagsskolelitteratur i sammenligning, lige som Hitlers udtalelser om Jøder og andre fremmede racer / folkeslag er vand ved siden af Talmuds befalinger, samt stribevis af nulevende rabbineres udtalelser om ikke-Jøders manglende værdi. Hvordan Jøder og filosemitter overhoved tør spille ud med at sammenligne Koranen og Islamisme med Mein Kampf, når Talmudjudaismen helt klart på mange punkter viser afgørende paraleller både med nazistisk ideologi, og med islamisk vanvid, må bero på ukendskab. Islam er f.eks. ikke baseret på racetænkning, mens både Judaisme og Nationalsocialisme har det som bærende element. Som Gerstenfeld så rigtigt antyder og beklager, åbner ytringsfriheden op for at sandheden om Judaismen kommer frem i lyset. Hvilket selvfølgelig er hovedårsagen til århundreder af jødisk aktivisme for begrænsninger i ytringsfriheden. Hvor morsomt, at tilhængerne af en religion der i bund og grund hylder folkemord og landrov i både teori og praksis, for to flere tusinde år siden og nu, forsøger at knægte kristne og sekulære vestlige menneskers ytringsfrihed med henvisning til nazisternes folkemord på Jøder.


Relateret:

Eticha 27 juni 2011 - Kan racismeparagraffen lægge en dæmper på muslimers koranfæstede jødehad og bør den derfor opretholdes? (Men hvad med jødernes Talmudfæstede kristenhad Jan Aage Jeppesen?) (kommentar i JP)

Kristeligt Dagblad 27 juni 2011 - Hollandske jøder og muslimer til kamp mod nye slagte-regler

Balder Blog 23 juni 2011 - Holland: Geert Wilders completely acquitted of racism charges

Balder Blog 8 juni 2011 - Spanien - Vigtig sejr for ytringsfriheden - Højesteret: historieskrivning, skrift og tale igen fri | Holocaustwordpress.dk 24 januar 2010 - Ytringsfrihed (Oversigt over forbudslovgivning)

Balder Blog 8 april 2011 - Holland: Flertal for forbud mod ubedøvet ritualslagtning

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff, Manfred Gerstenfeld og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien | Document.no 14 december 2008 - Jødefiendtlighet i Norge vekker oppsikt (Den norske anti-itislamiske blogger, Zionisten Hans Rustad bakker op om Gerstenfeld)

Balder Blog 19 september 2010 - USA: Protester mod Jøders årligt tilbagevendende Yom Kippur Kaparot kyllingemassakre (rituelt dyrplageri)

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser

Balder Blog 3 maj 2011 - Britiske Jøder i kamp mod EU: Varedeklaration om anvendt slagtemetode stigmatiserer Jøder

Balder Blog 13 kotober 201o - Chokerende ny video om halalslagtning i England

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud (frygter for rituelslagtning og omskæring)


Print Post