Es spricht der Führer: Afskaf efterlønnen - opbevar børnene i institutioner som i Skandinavien

For at forebygge en truende mangel på arbejdskraft, bør Tyskland følge eksemplet fra de skandinaviske lande, og fjerne barrierer for at kvinder kan deltage på arbejdsmarkedet, mener Europakommissionen.

Tyskland bliver konfronteret med store demografiske problemer de følgende årtier, med en ældrende befolkning og færre arbejdere til at forsørge det stigende antal pensionister, skal Tyskland sørge for bedre at integrere kvinder på arbejdsmarkedet, sagde kommissionen i en rapport om den tyske økonomi.

Derfor skal Tyskland bruge sit fulde arbejdspotential, sagde kommissionenes præsident José Manuel Barroso, da han præsenterede rapporten i Strasbourg ifølge den tyske avis Die Welt.

'Tyskland, men også Østrig og Holland burde følge de nordiske landes eksempel', sagde han.

Det betyder fjernelse af forhindringer for kvinder, ældre, fremmede og lavtuddannede arbejdssøgende for at deltage i arbejdsstyrken.

'Regler for overdreven tidlig tilbagetrækning' [efterløn!] skal afskaffes, sagde den 'forhenværende' portugisiske kommunist.

Kommissionen anbefaler at Tyskland tager skridt til at skabe flere daginstitutioner, [hvor børn kan opbevares og hjernevaskes i den rigtige multikulturelle globalistiske ånd], og mindske indkomstskatten for husholdninger med to indkomster.

Det at beskatte ægtepar individuelt i stedet for som par, vil kunne motivere flere deltidsansatte til at søge fuldtidsarbejde.

Tyskland ses generelt for at være et land der er på den mere traditionelle side når det drejer sig om kønsroller og arbejdsstyrken.

Tidligere i år opstod der en debat over i hvorvidt regeringen skulle vedtage positiv særbehandling af kvinder, ved at kræve at tyske firmaer skulle ansætte mindst 30% kvinder i ledende positioner.

Ifølge en recent undersøgelse fra det Tyske Institut for Økonomisk Forskning, udfylder kvinder kun 2,2% af ledelsesposterne i tysklands 100 største firmaer.

Andelen af kvinder i lederstillinger overordnet set er steget til et rekordniveau tæt ved 28%, men de beklæder hovedsageligt stillinger i mindre firmaer, viste officielle tal i onsdags.

I 1996 lå procentdelen af kvinder i stillinger med ansvar på 21,8%.

The Local 8 juni 2011 - Germany has too many housewives, EU warns

Relateret:

Den seksuelle fordybelse og overflod i dagens offentlige skoler stimulerer ikke kun børnene til at eksperimente med det modsatte køn; den opmuntrer dem til at overveje en bøsse eller biseksuel livsstil, eller en livsstil med masser af elskere. Det at være bøsse synes mere og mere tiltrækkende, når skolerne afholder forsamlinger, hvor bøsselærere og teenagerne tilbyder vejledning og støtte. Og alle den specielle service og opmærksomhed har virket som en slags magnetisk tiltrækning på nogle børn, der bare længes efter en identitet og et tilhørsforhold.
Spydpigen 19 juni 2011 - Venstrefløjens beskidte hemmelighed

Balder Blog 15 juli 2010 - Europarådet udsteder virkelighedsfjernt mediediktat - Ordet ‘mor’ er sexistisk

Balder Blog 16 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Balder Blog 1 juni 2011 - Schweiz: Ekstrem sex-undervisning i børnehaver og skoler - træpenisser og plydsvaginer (Det er nogenlund denne linje som EU også promoverer)

Balder Blog 15 maj 2011 - Ukraine: Jøder og Muslimer slutter sig sammen i fælles kamp mod værtsfolkenes ‘xenofobi’
(I EU-regi - Rabbinere og Imamer mødes med Barosso - vil have mere censur og særrettigheder)

Balder Blog 12 april 2011 - Holland: Regering og parlament bekymret over EU-domstoles indflydelse

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR, tysk Tv-kanal fyrer den populære skærmtrold Eva Herman


Print Post