De fleste indvandringsmodstandere / nationalsindede, nationalkonservative, etc. har ikke fattet det, og bliver trukket rund i manegen som små lydige cirkushunde.

 
  Lene Espersen - Trilaterale Kommission
   
 
  Søren Espersen og DF - Narrefisse

Mens vi i vores lille danske boble feberagtigt prøver på hvordan vi kan snigløbe EU-diktater og 'internationale konventioner', for at begrænse næste års indvandring med en minimal procentdel, er internationale globaliseringskræfter, anført af USA, EU og Nato i gang med helt officielt at tilrane sig verdensherredømmet.

'Humanitære' argumenter, uanset på hvilket grundlag, og ifølge hvilke beviser, giver nu dette internationale samrend retten til at iværksætte boykot, bombe byer og myrde fremmede statsoverhoveder, deres familier, og dem der ellers måtte være i vejen. Grænser respekteres ikke længere, og internationale konventioner bøjes, vrides eller misagtes helt, ved hjælp af nogle billige propagandaløgne, 'gode intentioner', og 'forebyggelse af folkemord'. Simpel lovløshed og junglelov i humanistisk sovs.

Er der nogen der har en illusion om, at det absolutte diktatur der er ved at blive etableret, nogensinde vil tillade at et europæisk land gør noget alvorligt ved indvandrer/flygtninge strømmen?

Og dette verdensdiktatur er ved at etablere sig med stemmerne fra dem der kalder sig nationale. Den flok idioter der synes det er helt fint med at bombe Libyen, svitse små og store Talibanere af i Afghanistan, eller hvad som helst der måtte gå ud over et eller andet islamisk land.

Gennemførelsen af denne politik foregår med stemmerne fra partier som Dansk Folkeparti og det hollandske Frihedsparti. Partier, hvis funktion det i virkeligheden er at sørge for at det som de store spillere dømmer det vigtigste, nemlig udenrigspolitikken, bliver gennemført uden forstyrrelser fra nationalistiske elementer.

Vi holdes beskæftiget med indvandringsproblematikken i den lille andedam, så de tunge interesser bag skærmene uforstyrret kan fortsætte deres spil. Det spil der er langt vigtigere, fordi det bestemmer udfaldet af hele udviklingen.

Så vidt så godt.

Anledningen til ovenstående er at Anders Bruun Laursen har begået en udsædvanlig god artikel, der i klare formuleringer både forklarer hvorfor, og dokumenterer dette.

Anders Bruuns artikel skal bare læses:

Euro-med 24 maj 2011 - “Det Internationale Samfunds” Verdenserobring: “Syrien - 0g Iran I Visiret efter Plan. Og Så Rusland og Kina?

Euro-med 24 maj 2011 - Welteroberung Der “Internationalen Gemeinschaft”: Syrien - Und Iran Werden Plangemäss Ins Visier genommen. Danach Russland Und China?

Euro-med 24 maj 2011 - World Conquest by “International Community”: Syria - and Iran Being Targeted According to Plan. And Then Russia and China?

Og jeg siger Eder; sigt efter dragens hjerte, i stedet for at blive ved med at forsøge at kappe nogle enkelte hoveder af...

Ret modstanden derhen hvor den kan være mest effektiv = sørge for en radikal ændret politik

Hvis vi vil stoppe globaliseringen, og vil på sigt at genetablere suveræniteten, bør vi først og fremmest rette os mod det udenrigspolitiske, og sørge for vi ikke kommer endnu længere ind i kløerne på disse internationale konspiratorer end vi allerede er. Indvandringen og islamiseringen er de afledte problemer af denne udvikling. Det er disse problemer der giver den første inspiration til modstandskampen, men modstanden skal rette sig derhen hvor den kan være mest effektiv.

Mens vi allerede er kvalt af EU-forordninger angående indvandring og lignende, har vi stadigvæk lov til at sige fra overfor dem der styrter os i krige, der som egentlig hensigt har at tvinge de resterende suveræne stater ind under den samme kommando, og at vænne hærenheder til at lytte til ordrer fra amerikanske og andre fremmede generaler.

Aktuelt: Carsten Jensen sviner Kim Bildsøe (globalister i infight)

I ny kortfilm mener forfatteren Carsten Jensen at Danmark, Danmarks politikere og journalist Kim Bildsøe Lssen skal skamme sig over Irak- og Afghanistan-krigene. Se filmen her (Scroll ned)

Relateret:

Jan Millds blog - 23 juni 2011 - Utpressare (Om Libyen problematikken; Millds synspunkter harmonerer umiddelbart vældigt godt med Balders.)

Balder Blog 23 juni 2011 - Libyen: Beskyldninger om drab på civile begået af NATO og oprørere - vidner står frem

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Kongresmedlemmer slæber Obama i retten over krigen mod Libyen

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Fhv. præsidentkandidat Cynthia McKinney - Krig mod Libyen motiveret i Olie, Israel og Logistik

Veritas Universalis 2 juni 2011 - Libyen: USAs krigsdeltagelse ulovlig?

Balder Blog 26 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Balder Blog 1 maj 2011 - NATO bombarderede skole for handikappede børn (Downssyndrom) i Libyens hovedstad Tripoli

Balder Blog 28 marts 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video - Casper Støvring, Lars Trier Mogensen mm.)

Balder Blog 26 marts 2011 - Danske F16 jagere til Afrika? Liberianere myrder og voldtager i Elfenbenskysten 

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

Balder Blog 20 marts 2011 - Interessant vinkel på Obama, Gaddafi og Libyen fra den sorte ekstremist Louis Farrakhan


Print Post