Nogle personer der kalder deres aktiviteter for "Operation Frække Knægt" og som tilsyneladende forholder sig kritisk til "Images of The Middle East" festivalen, der finder sted rund om kring i landet disse dage har sat tusindvis af plakater op i bl.a. København, Odense og Århus.

At der er modstand mod disse skatteyder-finanserede fremstød, der af mange anses som endnu et tiltag iværksat for at få danskerne til at sluge den multikultur som kultureliten sammen med erhvervslivet er enige om at få etableret i dette land, er hverken nyt eller særlig bemærkelsesværdigt.

Især ikke så kort efter at danskerne stiftede bekendtskab med "mellemøstlig kultur" under muhammedkrisen.


Michael Irving Jensen, førende islamapologet næst efter Jørgen Bæk Simonsen
Michael Irving Jensen - Projektleder
Har allerede nye projekter i støbeskeen

Det der er specielt, er at nogle åbenbart er så forhippet på at gæster og medier fra udlandet ikke skal få øje på den modstand mod multikultur-idiotien der er i befolkningen, at plakaterne fjernes lige så hurtigt de bliver sat op. Udlændinge skulle jo nødigt blive bekræftet i alle de ting de har hørt om danskernes intolerance, racisme og xenofobi.

Images of the Middle East er et "kulturmøde". Et kulturmøde, hvor værtslandets kultur og værternes frihedselskende natur helst ikke skal træde for kraftigt frem, og hvor andre politiske hensyn forhindrer at én del af Mellemøsten, nemlig Israel forhindres i at manifestere sig. Intet under, når man indsætter en førende venstreorienteret kulturradikal og islamapologet som Michael Irving Jensen til at stå for projektet! ( Læs også JP 25 august 2006: Censurfestival)

Den hjemlige og den udenlandske multikulturelle elite skal helst kunne mødes og indtage deres café latte på terrassen foran Café Biografen, uden at blive udsat for selv de mindste tegn på at den danske befolkning i det store hele nægter at lade sig selv hjernevaske af pengestærke propagandister, bakket op af et erhvervsliv hvoraf store dele har dokumenteret deres moralske og spirituelle fallit under muhammedkrisen.

Endelig kan man spørge sig hvad vi overhoved skal med "Images of the Middleeast", man behøver bare at gå tur i Odense Centrum for at se meget mere af Mellemøsten end man har lyst til. Og hvis man ikke har mod til det, så behøver man bare at indstille på Danmarks Radios frekvenser for at få så mange "images of the middle-east" på nethinden og i øregangene at man tror kalifatet allerede er etableret her til lands.

Her en meddelelse fra den organisation tidligere kendt som Folkebevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark, og nu kalder sig Modstandsbevægelse i stedet for Folkebevægelse, der fortæller lidt mere om hvad der er foregået i forbindelse med plakatopsætningen.

Polemikken har også fået nys om sagen og viser nogle af de plakater der er blevet opsat i Århus midtby. Polemikken


SIADs meddelelse

Redaktionen har modtaget følgende fra en gruppe der kalder sig selv

"Dansk integrationsråd - departementet for islam-dialog"

På baggrund af kulturfestivalen "Images of the Middleeast" har vi følt at festivalen har været det danske udenrigsministeriums signal til den arabiske verden: Se, vi har underkastet os!Klik for stort format til udprintning

Nu har I brændt vores ambassader af, trådt og spyttet på det ældste flag nogen nation har og ovenikøbet brændt det af, direkte ind i vores stuer, truet Danmark med terror, truet de tolv tegnere med døden og kun få måneder efter disse drastiske omstændigheder har udenrigsministeriet valgt at det var en god idé, at de samme lande som stod bag denne terror mod Danmark nu skulle komme og vise hvor fantastiske deres kultur er i forhold til sådan en flok vantro barbarer. De har ovenikøbet holdt Israel udenfor kulturfestivalen.

Nu har vi erkendt at det ikke er sikkert at vores ytringsfrihed fortsætter ud i fremtiden med sådan nogle elendige politikere vi har, så vi har valgt at bruge vores ytringsfrihed mens det er lovligt, vi har sat 1000 muhammed-plakater op i København og 1000 i Odense da festivalen startede. Da festivalen rykkede til Skive satte vi 400 op og i Århus har vi indtil videre sat 700 muhammed-plakater op. Vi fortsætter festivalen ud, men vi har lagt mærke til, at vores muhammedtegninger ikke fik lov til at sidde længe. 4-5 personer i jakkesæt og slips er set med skrabeudstyr nedtage muhammeds kontrafej....

Vi har sendt 6 eksemplarer af muhammedtegningerne vi har opsat - vi har kaldt operationen "frække knægt" fordi en knægt har givet sit besyv med på muhammed-tegningerne. I må bruge dem frit som I lyster, I har fået tegninger og historie fordi I som nogen af de eneste har talt imod Images-festivalen før den startede.

Her på redaktionen siger vi tak for æren, og tilliden. Hvad I har bedt os om, har vi gjort.
Vi sætter et nyt billede ind hver dag, så læserne har noget at glæde sig til. (Lidt forskud på december måneds julekalender, hvad mon der er i dagens pakke??) SIAD nyheder

Opdatering: Mandag 28. August 2006 hos Uriasposten -
Lars Hedegaard om illusionisten Jørgen Bæk Simonsen og ‘Images of the Middle East’


Print Post