Pauline Neville-Jones (70)
 
  Dimitri Firtash - jødisk oligark - Ukraine
 
  Mikhail Chernoy - jødisk oligark - Rusland
 
  Semion Mogilevich - jødisk gangster Ukr.
  AKTUELT:
 
  Her føres den jødiske IMF direktør, globaliserings-ikonet socialisten Dominique Strauss-Kahn væk iført håndjern efter voldtægtsanklager

Baronesse Pauline Neville-Jones som var 'skygge sikkerhedsminister' da de britiske konservative var i opposition, blev snydt for en vigtig post som 'National Security Adviser' for den konservative leder David Cameron, som ville have givet hende det overordnede ansvar for britisk efterretningsvæsen både hjemme i Storbritannien og i udlandet.

Kriminelle forbindelser ingen hindring for vigtig post

I stedet for måtte hun tage til takke med en mindre betydningsfuld post som 'Minister of State at the Home Office' med ansvar for sikkerhed og antiterror.

(Hun tog herefter angiveligt selv sin afsked - min gengivelse er summarisk pga. sagens mange komplicerede detaljer)

MI5

En kilde fra efterretningsvæsenet afslørede at hun var blevet vraget til den mere betydningsfulde stilling, efter den britiske efterretningstjeneste MI5 informerede David Camerons medarbejdere om Baronesse Pauline Neville-Jones tætte forbindelser til to kontroversielle russiske oligarker, der ifølge MI5 har forbindelser til organiseret kriminalitet og en russisk mafiaboss.

De to mænd det drejer sig om i forbindelse med baronessen er den ukrainske oligark Dimitri Firtash og den russiske oligark Mikhail Chernoy.

For to år siden blev det afsløret at Neville-Jones kontor modtog £ 20.000 årligt fra den britiske forretningsmand Robert Shetler-Jones, som bestyrer Dimitri Firtash udenlandske værdier.

Mr. Shetler-Jones er en entreprenør som taler flydende russisk, og som er er bestyrelsesformand af Group DF - holdingselskabet for de to cifrede-miljardværdier der ejes af Dimitri Firtash.

Firtash blev milliardær ved hjælp af et lukrativt gasselskab; RosUkrEnergo (RUE), der indtil for to år siden havde monopol på gas der gik fra Rusland til Ukraine, og videre til EU-kunder som Polen og Ungarn.

På FBIs top ti over mest eftersøgte forbrydere

RUE har været under efterforskning af det amerikanske justitsvæsen for sin påståede forbindelser til en anden ukrainsk/jødisk oligark; Semyon Mogilevich (64) [aka Sergei Schneider], en milliardær der siges at kontrollere RUE og som er én af FBIs ti mest eftersøgte forbrydere.

Mogilevich; 'The Brainy Don', anses for at være hovedmanden af det meste af den 'russiske' mafia, hvis nøglefigurer så godt som alle er Jøder.

Man regner med at Mogilevich er i besiddelse af et israelsk pas.

Den anden oligark som baronesse Neville-Jones sættes i forbindelse med, er Mikhail Chernoy, en 58 år gammel uzbekiskfødt israelsk industrimagnat tjente milliarder i den russiske aluminium-industri.

Han sponsorerer blandt andre 'Intelligence Summit', en tænketank i Washington, hvis eksklusive ledelse inkluderer Pauline Neville-Jones.

Chernoy må ikke komme i USA, pga. påstande om forbindelser til organiseret kriminalitet, illegale handler, og forbindelser til den russiske mafia.

 

Den meget lange engelske artikel kan læses her:

 

 

Daily Mail 15 maj 2011 - MI5 'vetoed Security Minister over links to Ukrainian oligarchs'

Her en kortere version i den israelske

Jerusalem Post 15 maj 2011 - UK minister with alleged links to Israeli ‘oligarch’ quits

Kommentar:

 
  David Cameron

Igen et eksempel på hvordan britiske politikere og politiske partier er håbløst infiltreret 0g korrumperet af jødiske interessenter og mafioso.

Det er også kendetegnende, at afsløringerne ikke førte til at Pauline Neville-Jones blev sigtet eller fyret fra alle sine poster.

Nej, forbindelserne til de jødiske mafioso, førte kun til at hun fik tilbudt en lidt mindre betydningsfuld post!

For ikke så længe siden var der en stor sag om Tony Blair som 'solgte' adelstitler og zionistvenlig politik til hovedrige Jøder; den såkaldte 'Cash for Honours' sag.

Siden kom Channel 4 dokumentaren 'Inside Britain's Israel Lobby', der viste at både Labour og Konservative er dybt infiltreret af jødisk/zionistiske interesser, blandt andet via de zionistiske foreninger 'Labour Friends of Israel', og 'Conservative Friends of Israel'.

 

Relateret:

Balder Blog 20 april 2011 - Rusland: Israelsk mafiaboss Avi Yanai dømt til 18 års fængsel for handel med kvinder

Balder.org 31 december 2010 - Peter Myers: Mikhail Khodorkovsky conviction exposes links with George Soros & Lord Jacob Rothschild

Balder.org 31 december 2010 - The Secret Financial Network Behind 'Wizard' George Soros

Balder Blog 30 december 2010 - Hvorfor al den sympati for den jødiske finanskriminel Mikhail Khodorkovsky? 

Balder Blog 21 december 2010 - Hashim Thaci og Kosovos organsmugler-netværk afsløres - Sporene fører igen til Israel

Balder Blog 7 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer (Vladimir Pimonov: 'En russisk gangster med israelsk pas')

Balder Blog 8 april 2010 - Israelsk politi pågriber 6 Israelere mistænkt for organhandel

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England (Channel 4 Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby)

Balder Blog 9 oktober 2009 - England: Efterretningstjeneste MI5 frygtede jødisk terrorisme

12 israelske kvindehandlere anholdt i Israel og Østeuropa
Balder Blog 11 marts 2009 - Politiet i Tel Aviv jagter hovedmand i kvindehandler-netværk

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik (Cash for homours Lord Cashpoint Levy)

 


Print Post