USA: Også staten Georgia vedtager skrappere lov mod illegale fremmede

Posted By Balder On May 14, 2011 @ 13:44 In Amerikansk Politik, EU - Globalisering, Kriminalitet, Medierne, Multikultur, Venstrefløjen | Comments Disabled

ATLANTA - Efter staterne Arizona og Utah har nu også den amerikanske stat Georgia fået en ny stram lov som skal begrænse antallet af illegale fremmede. Den republikanske guvernør Nathan Deal underskrev i fredags loven, som giver politiet flere beføjelser for at kunne handle mod illegale.

  [1] Jim Caviezel som Jesus

Loven giver politiet tilladelse til at undersøge om mistænkte for forbrydelser er på ulovligt opholdt i USA. Det bliver også en kriminel og strafbar handling at transportere eller huse illegale fremmede.

Ifølge Deal medfører den nye lov, at skoler, sygehuse, og fængsler bliver aflastet, fordi de i fremtiden vil være plaget af langt færre illegale fremmede.

Guvernøren langede ud efter den demokratiske regering i Washington, der efter hans mening gør for lidt for at inddæmme indstrømningen af illegale fremmede.

Implementering af immigrationslovgivningen ligger traditionelt i hænderne på de føderale myndigheder i Washington, og kontrolleres ikke af de enkelte delstater.

Præsident Barack Hussein Obama kritiserede så sent som i sidste måned den nye lov i Georgia.

'Det er forkert at staterne forsøger at løse problemet hver for sig.

Arizona forsøgte at gøre det, og en føderal domstol har allerede vist denne stat til rette.

Republikanerne har magten i såvel Arizona som i Utah og Georgia.

Kilde:

De Telegraaf 14 maj 2011 -[2] Ook Georgia krijgt strenge immigrantenwet

 

Og hvad kan vi lære af det?

Tja, overalt er det de 'overstatslige myndigheder' der bekæmper befolkningernes ønsker om suverænitet og grænsekontrol. Jeg har læst en del kommentarer på tyske og hollandske internet-medier. Anslået 85% mener mere grænsekontrol er en rigtig god ide. Mens næsten alle deres folkevalgte repræsentanter og journalisterne jamrer over katastrofen. Er dette her det berømte folkestyre som skal eksporteres overalt i verden? Dette demokrati er én stor Potempkin-kulisse.

  Jim Caviezel som Jesus
  Kunne godt ligne et medlem af
[3] Levakovic sigøjnerbanden

I USA den føderale regering, i Europa EU, FN, og ikke mindst, med stor hjælp fra de kontrollerede medier (alle medierne undtagen de private blogs etc.), 'eksperter' og pop-personer.

Dette er elitestyrenes kamp mod folket, hvor nationernes eliter er mere solidarisk med de andre nationers eliter, og de burokratier som er blevet udviklet for at fratage folkene den sidste rest af indflydelse og selvbestemmelse. (EU, FN, CFR, Trilaterale Kommission, Antiracistisk mig her og der, etc.)

Som man kan læse i blandt andet nogle af mine tidligere oversættelser af [4] artikler om Arizonas Jan Brewer, består problemet simpelthen i, at den føderale regering simpelthen nægter at gennemtvinge de eksisterende love, og i stedet for fører en politik, der er det stik modsatte af hvad lovgivningen påbyder!

Disse love er i øvrigt ikke specielt skrappe, og mens europæiske kontrollerede medier oftest deltager i kritikken af lovstramningerne i Arizona, og i de mange andre stater hvor disse er på vej, glemmer de at fortælle at de fleste europæiske landes nationale regler for omgang med fremmede statsborgere og illegale fremmede er langt skrappere, lige som identifikationspligten er langt skrappere mange steder i Europa, uden at nogen af de samme medier protesterer imod det.

Tænk sig; den nye lov i Utah vil gøre det muligt for politiet for at slå op om personen har illegalt ophold i USA, når de fanger en forbryder. Den rene nazisme, ikke?

 
   
 
  Mom Gives Botox to 8-Year-Old, Defends Actions (2011)

Farcen bliver endnu mere beklemmende af, at der i USA foregår så mange afskyelige (hvad jeg opfatter som) menneskerettighedskrænkelser af varierende art, som hovedsageligt går ud over USAs egen befolkning, at behandlingen af illegale fremmede faktisk står i stærk kontrast dertil.

Men kun disse illegale fremmede, der tager brødet ude af munden på den amerikanske arbejder, fordi de er villig til at knokle sig ihjel for pebernødder, har de amerikanske og internationale mediers bevågenhed.

Og ingen lande overvejer at kappe båndene til verdens største terrorstat, med næst flest i fængslerne efter Kina, under forhold som ville gøre de nazistiske arbejdslejre rangens stridig hvad angår de værste rygter angående de sidstnævntes menneskefjendske og sadistiske opførsel.

Det største voldtægtsproblem i hele verden findes i USAs umenneskelige fængsler, hvor hvide mænd udgør flertallet af de i hundretusindevis af ofre for racistisk voldtægt hovedsageligt begået af sorte. Derudover er der sheriffer, som fører valgkamp på hvor meget de kan ydmyge straffefangerne i det lokale fængsel, hvor billigt de kan fodre dem, etc. Et sted havde de man pralet med at have frataget fangerne al litteratur, undtaget deres religions skrifter.

Afskyvækkende, selv om f.eks. denne sherif Joe Arpaio vist også er skrap mod indvandrere. USA er med raske skridt på vej til at blive det som man påstår at Nazityskland var.

Landets sorte præsident bekender sig åbenlyst til tortur og disrespekt for suveræne staters grænser, og begår tvivlsomme mordaktioner baseret på ikke beviste beskyldninger fremsat med med de samme tvivlsomme motiver som så mange gange før i dette lands historie.

Han har brudt så godt som alle af sine valgløfter!

Der bliver løjet bedraget, spioneret og truet i ét væk af disse internationale terrorister, men de modige journalister vil hellere assistere det efter billig arbejdskraft og løntrykkere hungrende amerikanske erhvervsliv, som er skide misundeligt på Kinesernes muligheder for at dressere og udnytte en umyndiggjort slavehær.

Relateret:

HIAS went on to say that the governor's signing of the measure "not only threatens the necessary trust between police and their communities, but the decision also betrays the proud history of a nation built by immigrants." Other Jewish groups registering their protests included the Religious Action Center of Reform Judaism, the Anti-Defamation League and the Simon Wiesenthal Center. Rabbis from five Reform congregations in Arizona also joined to write to Brewer.
Jewish Telegraph Agency 26 april 2010 - [5] Jewish groups slam Arizona immigration law

Balder Blog 1 maj 2010 - [6] Arizona - Pinal County: Politimand skudt med AK47 af illegale fremmede

Balder Blog 28 april 2010 - [7] USA - Arizona: Indvandring - Phoenix jødisk borgmester Phil Gordon spiller holocaust-kortet

Balder Blog 24 april 2010 - [4] USA - Arizona: Guvernør Jan Brewer underskriver omstridt immigrationslov 

Balder Blog 20 april 2010 - [8] Arizona: Jødiske organisationer kræver veto mod lov vendt mod illegale indvandrere

 


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=1204

URLs in this post:
[1] Image: http://blog.balder.orgbilleder-blog/Cartoon-Poor-Illegal-Alien-Pedro-450.gif
[2] Ook Georgia krijgt strenge immigrantenwet: http://www.telegraaf.nl/buitenland/9784954/__Strenge_immi-_gratiewet_Georgia__.html
[3] Levakovic sigøjnerbanden : http://blog.balder.org/?p=1200
[4] artikler: http://blog.balder.org/?p=952
[5] Jewish groups slam Arizona immigration law: http://www.jta.org/news/article/2010/04/26/2394504/groups-slam-arizona-law
[6] Arizona - Pinal County: Politimand skudt med AK47 af illegale fremmede: http://blog.balder.org/?p=958
[7] USA - Arizona: Indvandring - Phoenix jødisk borgmester Phil Gordon spiller holocaust-kortet: http://blog.balder.org/?p=956
[8] Arizona: Jødiske organisationer kræver veto mod lov vendt mod illegale indvandrere: http://blog.balder.org/?p=951