Fransk EU-parlamentsmedlem frataget parlamentarisk immunitet for at kritisere Islam

 
  Bruno Gollnisch

Det europæiske parlament fratog det franske EU-parlamentsmedlem Bruno Gollnisch sin parlamentariske immunitet, for at en sag om 'opildning til racehad' kan køre imod ham.

invasionen af vort land og ødelæggelsen af vores kultur og værdier, gennem Islam

De franske autoriteter som har bedt om ophævelsen af Gollnisch immunitet, vil nu udspørge Gollnisch i forbindelse med en pressemeddelelse fra oktober 2008, udgivet af de regionale autoriteter i Rhône-Alpes nær byen Lyon, som Bruno Gollnisch var leder af, hvori der stod at: 'invasionen af vort land og ødelæggelsen af vores kultur og værdier, gennem Islam'.

LICRA [International League against Racism and Anti-Semitism], en jødisk / zionistisk 'menneskerettigheds-organisation', der arbejder tæt sammen med de franske myndigheder, besluttede at siden sagen havde at gøre med Gollnisch' aktiviteter som regional rådsmedlem, ville anvendelse af parlamentarisk immunitet i en sådan situation udgøre en utilbørlig stor udstrækning af disse regler', fremgik det fra en udtalelse fra dette franske meningsterrorinstitut.

Af politikere1) stemte 511 for, og 56 imod at fratage Gollnisch' immunitet, mens der var 65 som undlod at stemme.

Gollnisch, som blev valgt til EU-parlamentet for Front National, blev valgt første gang i 1989. I 2005 blev hans immunitet ophævet og fik han en betinget dom på tre måneder samt en bøde på 5000 Euro, men dette blev omstødt ved en højere domstol i 2009. [Artiklen er ikke mere specifik end det]

1) Men brugte ordet 'lawmakers'; et nyt ord for 'politikere', som er beregnet til at lade centralt styrede processer fremstå betydningsfulde og uafvendelige, uden at der kan drages et direkte ansvar til nogen personer.

English Expatica 10 maj 2011 - French far-right MP stripped of EU parliamentary immunity

Kommentar:

Såfremt denne meningsterrororganisation får Gollnisch dømt, kan disse hyænaer måske også skovle en økonomisk gevindst ind. I Frankrig er det nemlig kutyme at sagsøgerne, oftest jødiske meningsterrorinstituter, holocaust-promo-organisationer, eller deres håndlangere, får en del af de meget store bøder der uddeles i Frankrig for selv de mest uskyldige tankeforbrydelser! Sådan tvinger man folk i knæ. Lange fængselstraffe ville trods alt vække for meget postyr i det land som påstås at have en andel i vores frihedstraditioner..

Relateret:

Gotiska Klubben 15 maj 2011 - Judar + muslimer = sant

Ted Ekeroth (Sverigedemokrat) 15 maj 2011 - Lena-Posner Korösi gör gemensam sak med islamister

Balder Blog 15 maj 2011 - Ukraine: Jøder og Muslimer slutter sig sammen i fælles kamp mod værtsfolkenes 'xenofobi'

English Uriasposten 12 maj 2011 - Jacob Mchangama om den internationale menneskerettighedskrise

English Balder.org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France

English Balder Blog 23 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

English Balder Blog 1 september 2010 - Frankrig: Jødisk lærerinde suspenderet - ‘for meget holocaust’

Blandt andet interview med hyggelig repræsentant for den franske censurgestapo LICRA
English Balder Blog 7 juli 2010 - Bravest spokesman for freedom of speech: French-Jewish philospher Bernard-Henri Lévy (IKKE!)

Jødiske intellektuelle inlusiv Claude Lanzmann, Robert Badinter, Bernard-Henri Lévy, og (Wiesel intellektuel?!) var med i koret og erklærede i en artikel i Le Monde (For Philippe Val and a Few Principles): 'Igen, én gang for meget har Siné overskredet grænsen mellem humor og krænkelse, karikatur og had.' Kilde
English Balder Blog 30 juli 2008 - LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker fransk bladtegner i retten

English Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

English Balder Blog 14 februar 2008 - Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde

English Balder Blog 20 november 2007 - Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse


Print Post