Kabbalah-centret i Los Angeles er genstand for en undersøgelse af skattemyndighedernes (Internal Revenue Service) afdeling for kriminalitet.

 
  Madonna - Shimon Perez
  Mick Jagger - Kabballah
  Stadigvæk 'Sympathy for the Devil'?

Undersøgelsen involverer også to velgørende organisationer som har forbindelse til popstjernen Madonna, velgørenhedsinstitutionens højest profilerede kendis-støtte.

Los Angeles Times rapporterede at skattemyndighederne forsøger at fastslå om midler blev kanaliseret til privatforbruget af familien Berg, som har drevet Kabbalah-centret i over 40 år.

Karen Berg (68), blev direktør efter sin mand Shraga Philip Berg (81), som har værets centrets chefrabbiner siden 1969 blev ramt af en blodprop i 2004. Hun driver organisationen med hjælp fra sønnerne Michael Berg (37), og Yehuda Berg (38).

Centrets værdier er anslået til en værdi af mere end 260 million dollars. Nøjagtige tal findes ikke, rapporterer avisen Times, fordi centeret har status som skattefritaget religiøs organisation, og er ikke pligtig til at publicere sine skatteoplysninger offentligt.

Madonna donerede $600.000

Raising Malawi, som afbrød forbindelser med Kabbalah-centeret i marts, samarbejder med efterforskerne ifølge Times. Børnefonden, som arbejder i det afrikanske land Malawi og som ledes af Madonna, bliver ligeledes undersøgt af en 'grand jury' domstol i New York, sammen med Kabbalah-centeret og Berg-familien.

I en udtalelse sagde Kabbalah-centeret at det havde modtaget sigtelser i forbindelse med skatterelaterede sager,' sammen med en anden 'velgørende organisation'; 'Spirituality for Kids'.

Madonna var forkvinde for bestyrelsen og donerede $600.000 til organisationen, ifølge Times.

Madonna selv bliver dog ikke nævnt i skatteundersøgelsen, skriver Times.

Kabbalah-centret får skylden for den stigende interesse i jødisk mysticisme, selv om det er blevet kritiseret af jødiske ledere.

Centeret voksede enormt, efter Madonna begyndte at studere der i 1996 og gjorde centeret kendt hos et større publikum.

Det har nu afdelinger i 31 lande og har mange berømtheder under dets disciple.

Jewish Telegraph Agency 6 maj 2011 - Kabbalah Centre faces federal probe

LA-Times: Der pågår flere sager mod Kabbalisterne: tidligere i år sagsøgte en arving Berg-familien, og andre med forbindelser til Kabbalah-centret, for at have svindlet sig til 1,3 millioner dollars af hendes penge.

 

Et andet tidligere medlem af foretagendet, påstod at medlemmer af ledelsen fik hende til at investere med en official fra Orange County-afdelingen, som stak af med mere end 800.000 dollars, og som senere viste sig at være en dømt forbryder.

I et separat sagsanlæg, påstod hun at et program for hjemmeundervisning som hun støttede med en halv million dollars, aldrig løb af stabelen, på trods af forsikringer fra Yehuda Berg om at det var under opbygning.

Hendes advokat Alain Bonavida, skrev i februar i en klage, hvor i han refererede til Berg-familien som 'charlataner', at centeret og de relaterede organisationer 'primært eksisterer for at berige Berg-familien og deres forbindelser, og forudsagde at en undersøgelse fra skattevæsenets side 'ville resultere i at centerets status som skattebegunstiget velgørende organisation ville blive frataget centeret, og at centeret ville blive idømt forskellige straffe, bøder og sandsynligvis en kriminalsag mod familien'.

Der er mange flere interessante detaljer om Beverly Hills religionen og dens tilsyneladende meget pengegriske bagmænd. Tænk sig, at modtage millioner fra alle mulige rige folk, og så stadigvæk forsøge at få mere ud af det ved skattesnyd og bedrageri!

'Jøderne beklippede mønten', og 'Jødedommen, det er verdslighed, ' sagde den (tidligere?) venstre-esktremist, nu historiker Peter Tudvad i sin bog om Søren Kierkegaards såkaldte 'antisemitisme'.

 
 

Jøderne har travlt med at skabe gode forbindelser til popstjernerne. Her får Scientologen Tom Cruise en 'Humanitarian Award' fra det pengegriske og betændte Simon Wiesenthal Center. Til højre Katie Holmes

Just Jared 6 maj 2011 - Katie Holmes Honors Tom Cruise for Wiesental Center

Blot et studie af det beskedne udbud af materialer og links som mere eller mindre tilfældigt er samlet her på min ydmyge Balder Blog, efterlader dog et indtryk af, at jødiske kredse, og ikke mindst religiøse jødiske kredse, viser en usædvanlig stor interesse og opfindsomhed når det drejer sig om sorte penge, svindelforetagender, handel med organer og kvinder, 'erstatninger' for påstået skade, lidt helt tilbage til Gorm den Gamle, og dertil prostitution, pædofili, homoseksualitet, og andre udskejelser.

Selv i lille Danmark har FBI vist interesse for rabbinske 'mæglingsforsøg' mellem kriminelle jødiske bagmænd.

Man skal selvfølgelig aldrig uden videre tage fordomme for pålydende; på den anden side kan såkaldte 'fordomme' ofte også indeholde en vis portion folkelig visdom. Prøv at se video-klippet om Peter Tudvad én gang til, og hold det sammen med dagens realiteter.

I middelalderen havde man en fordom om Sigøjnere som tyveknægte og svindlere. I dag er der vel kun ganske få der holder på at disse oldgamle 'generaliseringer' ikke stadigvæk ligger meget tæt op ad realiteten.

 

LA-Times 6 maj 2011 - The Kabbalah Centre in Los Angeles is the focus of an IRS investigation into tax evasion

Internet-kommentar til Kabbalah-centeret:

'Det ser ud til som om Kabballah-centeret er blot endnu en Illuminati-front-organisation, som Scientology, og jeg vil gætte på at det opererer på en lignende måde'.

Relateret:

The Dishrag 4 april 2011 - Madonna blamed for manager suicide, Kabbalah charity investigated

Memo on Shraga Berg, who calls himself a Kabbalist and a Doctor.
Rabbi Kabbalist Doctor Shraga Philip Berg, as he signs his books, 65 years old, went to Israel from New York, first 1962. His name then was Feivel Gruberger and his profession - insurance agent. He married the niece of the Kabbalist Rabbi Brandwein and distributed his books in the USA.

Fra det israelske magasin Tel Aviv sptember 1994 - The Cabal of the Kabbalah Centre Exposed: New Relations (Aynat Fishbein)

Balder Blog 15 april 2011 - Israels udenrigsminister Avigdor Lieberman sigtet for bedrageri, pengevask og intimidering

Balder Blog 12 april 2011 - USA: Indflydelsesrig rabbiners højrehånd Ben Zion Suky involveret ind i salg af illegal porno (Yosef Pinto)

Balder Blog 3 april 2011 - Formand for den zionistiske kamporganisation B’nai B’rith, Dennis Glick sigtet for skattesvindel

Balder Blog 1 april 2011 - Brooklyn, New York: Saul Kassin, fremstående rabbiner, indrømmer pengevask

Balder Blog 12 november 2010 - USA: 17 ansatte fra jødisk organisation sigtet for svindel med holocaust-erstatninger for 228 millioner

Balder Blog 20 august 2010 - Denmark: Jewish lawyer Eli Heckscher arrested in Morgan Ponzi scheme

Balder Blog 8 juli 2010 - USA: FBI undersøger omfattende svindel med holocaust-erstatninger

Balder Blog 23 juni 2010 - Israelsk Mafia det nye Cosa Nostra i Las Vegas - Fire anholdt

Balder Blog 8 oktober 2010 - Tyrkiet: Alexander Mashkevitch milliardær og leder i World Jewish Congress arresteret for sex med mindreårige (Danske medier nævner sagen. Et medie nævner at to Israelere er blandt de anholdte, uden flere detaljer)

Balder Blog 20 august 2010 - Denmark: Jewish lawyer Eli Heckscher arrested in Morgan Ponzi scheme

Balder Blog 22 september 2009 - FBI investigates Danish Chief Rabbi, Jewish lawyers and businessmen in corruption case

Balder Blog 30 juli 2009 - New Jersey: Svindelrabbiner Israel Dwek erklærer FBI informant-søn for død

Balder Blog 24 juli 2009 - Tre borgmestre og fem rabbinere arresteret for korruption, pengevask, og handel med organer

Balder Blog 25 juli 2009 - Korruptionsskandale: Organhandler rabbiner Levy-Izhak Rosenbaum allerede i FBIs søgelys siden 2002 (Levy Rosenbaum blev meldt til FBI af antropolog Nancy Scheper-Hughes i 2002)

Balder Blog 25 juli 2009 - Korruptionsskandale: Organhandler Levy-Izhak Rosenbaum allerede i FBIs søgelys siden 2002

Balder Blog 24 juli 2009 - Tre borgmestre og fem rabbinere arresteret for korruption, pengevask, og handel med organer

Balder Blog 14 maj 2008 - Postville Iowa, Agriprocessors, Sholom Rubashkin - USA’s største Kosher slagteri producerede metamfetamin og misbrugte underbetalt illegal arbejdskraft ledet af rabbinere

Balder Blog 20 februar 2008 - Holocaust-advokat Yisrael Perry fik 12 års fængsel for bedrageri

Balder Blog 27 januar 2008 - Irland: Wiesenthal Centerets griske afpresningsforsøg fordømmes af præsident Mary Mcaleese

Balder Blog 27 december 2007 - Ledere af de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask


Print Post