Live Tv-dækning af Bin Laden-drab var også løgn afslører CIA direktør Panella

Posted By Balder On May 6, 2011 @ 05:31 In Amerikansk Politik, Dansk Politik, Medierne, Storpolitik, Terrorisme | Comments Disabled

USA fumler med detaljer om Bin Laden-drab - skriver Metro-Express den 5. maj

Måske skulle vi have tændt for PCerne inden vi iscensatte dette foto...
 

Men til den lange liste af 'korrektioner' der opremses i artiklen kan man nu vist også tilføje, at det tilsyneladende også er løgn, at præsident Obama, Clinton, og resten af regimets inderkreds, kunne følge direkte med i hvordan aktionen forløb, vha. af et videokamera monteret på én eller flere soldaters hjælme.

  [1]

Avisen Daily Telegraph melder at ifølge chefen for CIA, Leon Panetta, var en 25 minutter lang 'blackout', hvor der ikke var nogen billeder fra aktionen.

De vidste faktisk ikke noget om hvordan aktionen forløb.

Panetta: 'Vi kunne se lidt fra ankomsten, men vi havde ikke nogen direkte informationsstrøm angående udførelsen af operationen mens de gik gennem bygningen.

Mr. Panetta fortalte også at kommando-enheden Navy Seals var dem der traf beslutningen om at dræbe Bin Laden, og ikke præsidenten.

Ja ja, og i dette morads af løgne og usandsynligheder skal vi også tro på at der ikke på forhånd var udstukket ordrer om hvad man skulle med Bin Laden..

Dette er som Hans Jørgen Bonnichsen sagde i TV-avisen, 'godt på vej til at blive en pyrrhussejr' for verdens store sorte håb.

Den tophemmelige stealth-helikopter der styrtede, er nu formentlig på vej til Kina, der er meget interesseret i den nyeste amerikanske teknologi. I stedet for at bidrage til Obamas valgkampagne, kunne efterslæbet fra dette eventyr nemt blive en sten om halsen på ham. Ikke at dette vil gøre nogen forskel. De har garanteret allerede en ny kandidat parat, der vil fortsætte den nuværende politik, lige som Demokraten Obama på alle afgørende punkter fortsatte i George Bush spor, og faktisk gjorde det hele en tand værre.

Hvem tro længere på Obama?

Men bortset fra hvad der er sand og usand i alle disse påstande og historier, så står det da klart at Obama-banden er en flok utroværdige løgnere og manipulatorer, og desuden så dårlig til det, at selv de mest godtroende bedsteborgere dog efterhånden må oparbejde en vis skepsis overfor Freds-Nobelprisvinderen og hans kumpaner.

  [2]

Og os der er mindre godtroende, vi må se i øjnene at det ikke kun er Obama og hans regime der er fyldt med løgn og bedrag. Det gælder i høj grad også mange af vore egne politikere, der fodrer os med antagelser forklædt som fakta, f.eks. i Libyen-sagen.

Lektien er; de fleste politikere lyver totalt uhæmmet når det passer i deres kram, ikke mindst om udenrigspolitiske emner. Og pressen gør det ikke spor svært for dem på netop dette her område. Den er allerede købt og solgt i en grad der selv giver politikerne baghjul.

Hvad angår pressedækning af Osama-drabet og Libyenkrigen; det er da meget fint med disse journalister der står foran et hotel, eller som sågar snakker med 'oprørere' på gaden, men de fleste interessante informationer om dette og hint, er altså at finde på internettet, og et par stykker koncentrererer sig om denne opgave, ville helt sikkert kunne gøre pressedækningen en del mere interessant end den nuværende afvikling af de sædvanlige ritualer med indbudte 'eksperter' i studiet, der forsøger at gøre rede for 'arvefølgen i al-Qaida-toppen', og andet spekulativt eller fantasifuld sludder for en sladder.

I forhold til de oplysninger og udtalelser fra forskellige meningsdannere, eksperter, forhenværende og nuværende efterretningsfolk der flyder rund på nettet, må man vel nærmest betragte den danske pressedækning som en censureret affære. Som svar køre DR på et tidspunkt i forløbet frem med noget om 'konspirationsteorier'. Tilsyneladene er alt det der ikke kommer fra Ritzu, Reuters, AFP og de andre konforme presseagenturer ikke værd at beskæftige sig med..

Studievært cuttede tvivlende dansk/pakistansk journalist af

Ind i mellem hører man tendensen til at ville være politisk korrekt så tydeligt igennem, at man ikke tror sine egne ører. Så som da en dansk/pakistansk journalist ved navn Mavish et eller andet, i sin fremstilling direkte fra Pakistan, ikke anså det for 100% bekræftet at der virkelig havde været tale om Bin Laden, skyndte studieværten herhjemme straks at cutte hende af med 'Dna-prøver har vist det er 99% sikker', slut live interview!

  [3]

Ingen tør åbenbart at tvivle på Barack The Magic Negro, ellerat stille nærgående spørgsmål der kunne udlægges som om man drog de amerikanske oplysninger i tvivl.

F.eks. Dna-test. Jeg har altid ment at det faktisk tog en del tid at lave en fyldestgørende Dna-analyse og sammenligning. Hvor længe efter operationen fandt sted fortalte man at der var et klart Dna-match? Kan det overhoved lade sig gøre på så kort tid? Havde de et Dna-analyse-set med på helikopteren? Jeg kunne selvfølgelig finde på mange flere spørgsmål, som journalister kunne have interesseret sig for.

Og så alt det vrøvl om at 'fremvisning af billederne ville kunne gøre de muslimske masser vrede'...

Mon ikke de er lige så vrede over at de dræbte Bin Laden, og USAs ulovlige mordkommandopå deres jord, med eller uden billeder?

Alligevel kolporterer pressen hovedsageligt Obamas dårlige undskyldninger for ikke at komme med beviser, og hjælper til med at gøre usandsynlighederne mere spiselige.

For når nu den sode fine rare studievært som man lige har heppet på i 'Hvem vil være Millionær' eller ved det kongelige bryllup, tager usandsynlighederne og bortforklaringerne for gode varer, så må jeg vel også tilpasse mig og glemme eller skjule min skepsis for ikke at blive betragtet som en mærkelig idiot, ikke?

Sådan fungerer mediekontrol!

Hvis du kun bliver informeret via de danske medier, så lever du i en meget lille og indskrænket simplificeret og detailstyret verden!

Hvor er den borende journalistik, hvor er de journalister der ikke har forskrevet sig til den ene eller den anden verdensorden, men som uanset de eventuelle politiske konsekvenser forfølger sandheden?

Det er billigt og næsten gratis at 'afsløre' [4] dårlig betalt og farligt arbejde i russiske miner, eller at fantasere om det folkemord Gaddafi [5] påstås at have været i gang med.

Men at analysere og kritisere de virkelige magtcentre der har med verdenspolitikken at gøre, der kommer man forgæves hos de lemminger der synes at udgøre flertallet af de politiske journalister i Danmark. De er simpelthen 'embedded' i systemet, og fodrer os med fortyggede, kosherstemplede nøje kontrollerede oplysninger. Den prominente studievært ved straks hvordan han skal reagere når tabuerne overtrædes; så lukker man munden på en pakistansk journalist, eller [6] irettesætter en Samira Tavin! Det, det, det, må du ikke sige, det, det, kan du ikke mene,.. som dansk borger! [frit efter Nikolaj Sommer]

Relateret:

Gateway Pundit 4 maj 2011 - [7] Good Grief… Now the CIA Admits There Was “No Live Video Feed” During Osama Raid

Current Tv - [8] CIA Admits There Was “No Live Video Feed” During Osama Raid

The head of the CIA admitted yesterday that there was no live video footage of the raid on Osama bin Laden's compound as further doubts emerged about the US version of events.
Telegraph 6 maj 2011 -
[9] Osama bin Laden dead: Blackout during raid on bin Laden compound

Follow live coverage of the aftermath of Osama bin Laden's death, as new documents from bin Laden's compound reveal planned al-Qaeda attack on 9/11 anniversary.
Telegraph 6 maj 2011 - [10] Osama bin Laden killed: live coverage

Det Hvide Hus nægter at give flere detaljer om, hvordan topterroristen Osama bin Laden blev dræbt af amerikanske styrker søndag aften. Der sker efter, at myndighederne har været nødt til at ændre forklaring flere gange
Metro-Express 6 maj 2011 - [11] USA fumler med detaljer om bin Laden-drab


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=1197

URLs in this post:
[1] Image: http://blog.balder.orgbilleder-blog/Fake-Bin-Laden-Dead-Pictures.jpg
[2] Image: http://blog.balder.orgbilleder-blog/Royal-Wedding-Kate-Middleton-Prince-William-David-Dees-500.jpg
[3] Image: http://blog.balder.orgbilleder-blog/Cartoon-Obama-Bin-Laden-Demotivational-Post.jpg
[4] dårlig betalt og farligt arbejde i russiske mine: http://blog.balder.org/?p=1032
[5] påstås at have været i gang med: http://blog.balder.org/?p=1169
[6] irettesætter en Samira Tavin: http://blog.balder.org/?p=719
[7] Good Grief… Now the CIA Admits There Was “No Live Video Feed” During Osama Raid: http://gatewaypundit.rightnetwork.com/2011/05/good-grief-now-the-cia-admits-there-was-no-live-video-
feed-during-osama-raid/

[8] CIA Admits There Was “No Live Video Feed” During Osama Raid: http://m.current.com/news/93203734_cia-admits-there-was-no-live-video-feed-during-osama-raid.htm
[9] Osama bin Laden dead: Blackout during raid on bin Laden compound: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/al-qaeda/8493391/Osama-bin-Laden-dead-Blackout-during-raid
-on-bin-Laden-compound.html

[10] Osama bin Laden killed: live coverage: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/pakistan/8487374/Osama-bin-Laden-killed-live.html
[11] USA fumler med detaljer om bin Laden-drab: http://www.metroxpress.dk/nyheder/usa-fumler-med-detaljer-om-bin-laden-drab/qefkee!5siguJIIY7hMn4K@T
9fc7w/