ADL forsøger sig nu også at sælge sine censurdagsordener i Tyrkiet og Sydamerika

 
  Abe "The Claw" Foxman
 
  Sådan kunne man opleve ADL's direktør Abe Foxman i Yoav Shamirs film 'Defamation'.

Ted Pike 2 maj 2011 - I 2005 forsøgte Anti-Defamation League (ADL) at fængsle 11 kristne for 'hadforbrydelsen' at forkynde for homoseksuelle.

Gennem lokale radiostationer informerede jeg millioner af mennesker om at ADL var den drivende kraft bag frihedsknusende hate-speech-love i hele verden.

Kristne konservative i hele USA blev i stigende grad opmærksomme på ADL-ligaens dystre dagsorden.

Alligevel ville de ikke indse, at selve den supremacistiske judaisme ønsker at gøre en ende på vesterlandske / kristne frihedsrettigheder.

Prominente autoriteter fra 'det nye højre', sådan som hate crime guru Robert L. Knight, erklærede højlydt at hate-speech-lovene blev udklækket af kulturradikale [liberals] og homoseksuelle. 1)

Men ADL selv underminerede denne forestilling, da organisationen højlydt og ofte pralede med at den stod bag 45 delstatslove og den føderale 'Matthew Shepard Hate Crimes Prevention Act'.

I dag påstår konservative ikke længere at hate-crime-lovene blev udtænkt af kulturradikale og homoseksuelle. Nu accepterer højrefløjen det faktum at Jøder står bag skabelse af 'hate-speech-love' i hele verden.

Alligevel er der fortsat en lammende angst for modbeskyldninger fra ADL; at blive beskyldt for 'antisemitisme' ved at angribe den etnisk/religiøse motivation fra en højt respekteret jødisk institution.

Derfor advarer konservative ikke mod at hate-speech-lovene, som har det formål at indskrænke vestligt/kristne frihedsrettigheder, for størstedelen stammer fra jødiske kredse.

 
  Marranos - Krypto-Jøder
 
  Donmeh - 'Muslimske' krypto-Jøder

[Balder: Vi ser det samme i Danmark. Min foretrukne og ellers så modige og principfaste ytringsfrihedsforkæmper Jacob Mchangama går oftest også med en stor bue udenom det at at nævne de jødiske bagmænd direkte.

En stribe danske nationaltsindede men i enkelte tilfælde sygeligt pro-zionistiske bloggere, publicerer på trods af disse kendsgerninger jævnligt propaganda fra jødisk/zionistiske kredse der i virkeligheden bidrager til at støtte censurdagsordener, så som den 'fransk/jødiske filosof' Henri Bernard Lévi's, og anti-gentile skidt og hadspredere som Manfred Gerstenfeld's ditto , og desuden bidrager de ofte indirekte til forfølgelse af intellektuelle dissidenter, ved på billigste vis at lægge revisionister for had. Document.no 14 december 2008 - Jødefiendtlighet i Norge vekker oppsikt (Den norske anitislamiske blogger, Zionisten Hans Rustad bakker op om Gerstenfeld - har tidligere erklæret sig som modstander af ytringsfriheden angående jødiske historieskrivning: 'holocaust')

Det jødisk ledede 'Trykkefrihedsselskab' varmer sig ved at invitere og beære en amerikansk kvindelig jødisk jurist, og en engelsk/jødisk/zionistisk blogger, som har gjort sig bemærket ved at have arbejdet for ytringsfriheden, mens de langt mere omfattende og væsentlige jødiske forsøg på at stække ytringsfriheden altid går helt upåtalt hen. Selskabet og mange af dets støtter bliver ved med at promovere den beviseligt falske forestilling om at Muslimer er den største trussel mod ytringsfriheden.]

Er 'hate-speech-love' på vej til Tyrkiet?

Tavsheden fra og frygten hos kristne konservative gør at ADL får fri bane til at etablere nye hate-speech-bureuakratier i Latinamerika, og nu endda i stærkt anti-zionistiske nationer som Tyrkiet.

På trods af sin dominerende islamiske majoritet, har Tyrkiet en lang historie af jødiske antikristne tiltag.

Helt tilbage i det sjette århundrede, slagtede tyrkiske Jøder, hjulpet af persisk erobring 90.000 Kristne.

I nyere tid har tyrkisk/jødisk anti-kristne kræfter, repræsenteret af krypto-Jøder; de såkaldte Donmehs.

Lige som Marranoerne fra Spanien i det 16. århundrede, fremstiller Donmehs sig som fromme Muslimer, mens de faktisk er anti-kristne Jøder.

Donmehs fra Ungtyrker-bevægelsen har en stor del af skylden for folkemordet på 1,5 millioner armenske Kristne ved begyndelsen af det 20. århundrede. (Se Brother Nathaniel Kapners artikel 'Jews Plotted the Armenian Holocaust')

ADL, som genkender disse fortsat anti-kristne elementer, har organiseret en tyrkisk konference om 'fordoms-kriminalitet'.

Under den Internationale Konference mod Hadforbrydelser, som blev afholdt fra den 15. til den 17. april i Istanbul, kom ADL med anbefalinger angående problemet med voldelige hadforbrydelser i Tyrkiet.

Tyrkiet har ikke på nuværende love mod 'hatecrimes'. Mens love mod hadforbrydelser er forskellige fra land til land, viser amerikanske erfaringer vejen mht. effektive strategier som Tyrkiet kunne bruge som model. (adl.org, At Turkish Conference on Bias Crime, ADL Offers Guidance to Counter Hate Violence)

Opskriften forekommer alt for bekendt. Den gjorde kål på ytringsfriheden, og bragte en hensynsløs forfølgelse af Kristne og fritænkere i alle de lande hvor hate-speech-love er blevet vedtaget.

(Den fulde virkning af undertrykkelse ved hjælp af hate-speech-love er i dag endnu begrænset i USA, på grund af udbredt kristen og konservativ aktivisme og mistanke - primært sat i gang af National Prayer Network siden 1089, og godt hjulpet efter 2005 af alternative højreorienterede medier, derunder World Net Daily.)

 

ADL's opskrift på hvordan tyrkisk frihed kan afskaffes

Her, i forkortet form, er ADLs anbefalinger til Tyrkiet:

  • Vedtag en (had) lov for at adressere og genkende had-vold
  • Bekræft og identificer det [i det store hele ikke eksisterende] problem
  • Tilbyd træning og ressourcer til politimyndigheder
  • Etabler samarbejdende kommunikations-netværk [en pro-had-love-lobby]
  • Tilskynd til og bevar forventningerne om lederskab [læg pres på regeringen]

Robert L. Trestan repræsenterede ADL på konferencen. Han understregede ADLs verdensomspændende iver og magt til at iværksætte hadlove overalt.

Hate-speech-love i USA blev vedtaget fordi mennesker, som alle der deltager i denne konference påpegede problemet, og utrætteligt opfordrede ledere til at tale om problemet og til at søge løsninger.

Selv med disse love vedtaget, forstår ADL og andre nødvendigheden af at blive ved med at sætte emnet på den offentlige dagsorden. Fordi hadforbrydelser er grænseoverskridende, gør personer og organisationer der arbejder på at løse problemerne det også.

Vil det lykkes for ADL at bedrage Tyrkiet?

 
  Pastor Ted Pike

Tyrkiet, derunder statsminister Erdogan var rasende over israelske terroristers mord på ni tyrkiske deltagere ved 'Befri Gaza Flåden' for et år siden. Men forstår Tyrkerne at ADL er ét fed med denne morderiske regering? [Og forstår danske nationalkonservative filosemitter og konvertitter, at deres elskede Israel er ét fed med zionistiske og antikristne censurpromoverende organisationer som ADL?]

Den gavnlige effekt af den nuværende verdensomspændende vrede mod Israel, er at den giver folkeslag og nationer kostbar tid til at forstå relationen mellem Anti-Defamation League og zionistiske forsøg på at standse al modstand.

De indser måske at ADL ønsker at afskaffe deres ytringsfrihed, derunder retten til at kritisere Israel, og således finde ud af at det at bakke op om ADLs hate-speech-love, mens man er imod Zionismen, betyder at man modarbejder sig selv. [I Danmark er situationen nærmest omvendt; Israel-elskerne forstår ikke at de med udspredelse af filosemitiske propagandafloskler, fantasifuld religiøst præget revisionisme og brugen af holocaustbenægter-stemplet mod f.eks. præsident Ahmadinejad, Jean Marie Le Pen, og andre intellektuelle dissidenter, bærer ved til eget bål]

Vil den tyrkiske regering og de latinamerikanske lande forstå hvad der er gang i, inden ADL's Abe Foxman bliver ræven i deres borgerlige rettigheders hønsegård?

Ingen ved det i nu. Men det vi ved, er at modstand mod Zionismen og verdensomspændende oplysning om ADLs promovering af hate-speech-love, (tilgængelig hos Truthtellers.org) er den bedste forsikring for frihed overalt.

Fodnote:

For fem år siden var der et element af sandhed i Knights påstand. Som jeg dokumenterede i min artikel 'Judaisme og Homoseksualitet: Et Ægteskab Fuldbyrdet i Helvede' dominerede homoseksuelle jødiske fortalere for hate-speech-love alle de vigtigste organisationer for homoseksuelle rettigheder i USA, og arbejdede på fuldt tryk sammen med ADL, for at få deres føderale homoseksualitet-beskyttende lov vedtaget.

Men efter min artikel blev spredt ud over hele landet, besluttede de homoseksuelle jødiske aktivister at det var for risikabelt for Jøderne at forblive i deres prominente positioner i de homoseksuelle bevægelser. De forlod disse positioner en masse, og foretrak at indsætte hovedsageligt ikke-jøder i deres sted.

Ja, hate-speech-lovene blev i USA hovedsageligt promoveret af kulturradikale (liberals) og homoseksuelle - specielt jødiske!

Rev. Ted Pike is director of the National Prayer Network, a Christian/Conservative watchdog organization.

Kilde:

Truthtellers.org 2 maj 2011 - How ADL starts hate laws in new countries (Rev. Ted Pike)

Relateret

Balder Blog 18 oktober 2011 - Jødisk kamporganisation ADL giver udmærkelse til mediemogul Rupert Murdoch

Balder Blog 25 september 2010 - Canada: B’nai B’rith projicerer ‘antisemitisme’ ind i harmløs avistegning

Balder Blog 9 februar 2010 - England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel ('antisemitisme')

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti-Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 29 oktober 2009 - Schweiz: Jødiske organisationer i krig med nationaltsindede om forbud mod minaretbyggeri

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Sheppard og Whittle 4 år og 10 måneder for holocaust-karikaturer

Balder Blog 4 juni 2009 - Antisemitisk cartoon - ADL of B’nai B’rith stødt over Doonesbury tegner Gary Trudeau

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Balder Blog - 23 marts 2009 - Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 29 marts 2009 - Jødiske 'menneskerettigheds-organisationer' udpeger millioner af amerikanere som mulige terrorister (SPLCs Mark Potok versus Lou Dobbs)

Balder Blog 24 november 2008 - Europarådets Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (oversættelse af Ted Pike artikel)

Balder Blog 10 august 2008 - Jyllands-Posten længe om at vågne - dødstrusler mod ‘antisemitisk’ fransk tegner Maurice Siné

Balder Blog 30 juli 2008 - LICRA Jødisk 'anti-racistisk' organisation trækker den franske bladtegner Maurice Siné i retten

Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA (Med links til tilsvarende om England, Frankrig, Holland og Canada.)

 


Print Post