(Video nederst) Endelig er det så vidt. Efter at have syltet filmen Defamation fra den israelske instruktør Yoav Shamir i mere end to år, ophedede diskussioner og beskyldninger om både zionistisk censur og om antisemitisme fra modparten, er det nu så vidt; DR2 viser filmen Defamation i dag tirsdag den 19 april 2011, kl. 20:50 til 22:30 DR2.

 
  Claus Christensen, Adam Holm, Arne Notkin

Om der kommer 'pædagogiske' advarselsskilte forbliver indtil videre en overraskelse, men for at 'balancere' Defamation, viser DR2 bagefter den semitiske propagandafilm 'Antisemitisme i det 21e århundrede', som er efter filmens omtale på DRs programside at dømme fyldt med semitiske beskyldninger mod de europæiske kristne værtsfolk, som dog lod Jøderne indvandre til deres lande, slå sig ned, og endda gav dem borgerrettigheder. Den tager tilsyneladende udgangspunkt i de vanlige semitiske stråmænd1), som Zions Vises Protokoller, den angivelige myte om Jøder der ofrer kristne børn, Hitler, og det nuværende jødiske fjendebillede Ahmadinejad.

Den vises direkte efter aftenens Deadline, på DR2 tirsdag fra kl. 22:30 til 23:55.

1) Hvorfor 'stråmænd'? Fordi disse propagandister vil bilde folk ind at en negativ eller kritisk holdning mod visse Jøder og jødiske grupperinger, stammer fra infektion med 'Zions Vises Protokoller', 'nazistisk propaganda', og Kristusmordet, i stedet for en lang række faktiske forhold, beviselige strategier gennem historien (bl.a. Zionisme), og ikke mindst jødisk aktivisme på mange af samfundets områder, sådan som voldsom propaganda for indvandring og multikultur, en modsatrettet umenneskelig politik overfor Palæstinenserne, samt og en censur-iver som ikke en gang muslimerne kan hamle op med. At nævne det faktum at Jøder hvoraf mange Zionister er fuldstændig uhæmmet vanvittigt overrepræsenteret i medierne i mange lande, både som bagmænd / ejere, og som prominente journalister og chefredaktører, hvilket er dokumenteret til overflod, som et bevis for 'antisemitisme', er et andet eksempel på verdensfjern argumention, ikke mindst når det kommer fra en mand som lige har brændt fingrene noget så grusomt, i netop dette anliggende. Notkin og zioCo's uophørlige generaliserende beskyldninger mod store dele af den den europæiske befolkning og kristenheden er den virkelige defamation i sager som denne

Herned kan man gense Deadline 14. april 2011

En pikant detalje er, at Adam Holm som styrer debatten også er Jøde, og Zionist, selv også har overskredet grænser mht. zionistisk virksomhed, hvilket indbragt ham en påtale fra sine overordnede i DR.

Anders Jerichow som Mellemøstekspert i Deadline 14 april 2011
 

Og endnu en interessant detalje er, at den første gæst i denne samme Deadline-udsendelse, var Politikens Anders Jerichow, også Jøde og Zionist, som ligeledes har gjort sig bemærket med afvigelser fra sin normalt venstreorienterede / humanistiske dagsorden til fordel for israelske interesser. I denne udsendelse figurerer han som mellemøstekspert.

Tre offentligt kritiserede Zionistiske propagandister

Den 14 april var altså hele tre offentligt kritiserede Zionister i Deadline-studiet, hvilket i øvrigt slet ikke er nogen stor sjældenhed. Vent bare til jeg får tid til at gøre det op, for jeg har nu observeret i mange år. Virkeligheden er skræmmende, ikke mindst når man tænker på, at en anden og meget større minoritet inden længe vil forsøge at udøve en tilsvarende indflydelse. At det så til den tid bliver surt for Notkin og hans zionistiske lejesvende, er så kun en ringe trøst.

Debat mellem DR-chef Arne Notkin og Ekkos redaktør Claus Christensen - Deadline 14 april 2011
 

Lidt transskription fra debatten. I rækkefølge men kun udvalgte brudstykker:

 
  Arne Notkin, DR2-chef og zionistisk aktivist:

Du mistænkeliggjorde mig fordi jeg er Jøde
 
  Claus Christensen: 'Det du sidder og gør nu, er jo lige præcis det den her film handler om. I ytringsfrihedens navn kan vi diskutere alt, alle tænkelige holdninger. Men i det øjeblik man kritiserer jødiske forhold, nævner de israelske forhold, så trækkes det antisemitiske kort. Og det er lige præcis det filmen handler om, det stopper alt debat, så er man stemplet, og det er lige præcis det du gør nu...'
 

Arne Notkin: 'Men det der er problemet med det, når du rejser den slags ting det er jo, vi har jo ansat palæstinensiske studieværter, eller studieværter med palæstinensisk baggrund. Skal de ikke kunne fortælle nyhedshistorier om Palæstina eller om Israel, bliver de så inhabile i den sag, skal de være under evig mistanke fordi der nu er, hvis du nu havde noget at have det i, hvis....' (se kommentar)

 
  Kommentar: Må vi lige minde hr. Notkin og læserne / seerne om hvad der skete da en DR-praktikant, som var inviteret som privatperson for at give sin mening om udviklingerne i Iran og præsident Mahmoud Ahmadinejad? Efter først at være blevet behandlet på en yderst sjofel, aggressiv, og paternaliserende måde af Deadline studievært Nikolaj Sommer, blev Samira Niknam Tavin indkaldt til kammeratligt samtale på chefens kontor, da Samira ikke havde fulgt den obligatoriske zionistiske linje, og havde forsvaret Irans præsident Ahmadinejads ret til at tvivle på propagandistisk jødisk historieskrivning om Anden Verdenskrig, holocaust og 6 millioner. Se Deadline video: Balder Blog 26 juni 2009 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad og Fuld Transskription af DR Deadline 22 juni 2009, Samira Niknam Tavin og Jaleh Tavakoli
   
 
  Klik på det interaktive kort !

Adam Holm: Synes du Notkin er en zionistisk lejesvend?

Claus Christensen: [...]

Arne Notkin: Jeg er vant til at blive angrebet af nazistiske hjemmesider, antisemitiske hjemmesider, jeg kan tåle det..

Men det der er problemet med det, når du rejser den slags ting det er jo, vi har jo ansat palæstinensiske studieværter, eller studieværter med palæstinensisk baggrund.

Skal de ikke kunne fortælle nyhedshistorier om Palæstina eller om Israel, bliver de så inhabile i den sag, skal de være under evig mistanke fordi der nu er, hvis du nu havde noget at have det i, hvis

Og når du så oven i købet begynder at undersøge om én af mine ansatte skulle være i familie med en Jøde, så er det jeg bliver meget meget betænkelig ved dit ærinde.

Klart signal til kommende 'antisemitter om at følge trop':

Det som gør mig bekymret, er at Ekko jo udgives og ejes af dansklærerforeningen, og betales med offentlige støttekroner.

Og det der gør mig bekymret det er at den slags angreb kommer fra den side fordi..

Adam Holm: Ser du det som et antisemitisk angreb?

Arne Notkin: Jeg ser, ja men jeg er ikke vant, ts ja eh når, når mine mo, når uden grund mine motiver fortolkes som om jeg handler ud fra et jødisk synspunkt, så må jeg, så indskriver de sig i en tradition hvor Jøder bliver beskyldt for at skævvride medierne. [Det gør Balder uden at ryste på hænderne: The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist]

Adam Holm: Du vil vel aldrig mistænkeliggøre en programredaktør med en kristen baggrund for at handle ud fra et jesuitiske motiv eller eh et lutheransk er vel mere relevant i landet, altså hvorfor præcist bringe det jødiske ind her. Det generer ophidser og sårer en del.

Claus Christensen: Fordi Arne Notkin også tidligere jo har været ude og sige at antisemitismen er stigende, og så videre og så videre, har personligt engageret sig så meget i den sag.

(Notkin [...])

Claus Christensen: Hvorfor har DR2 brug for at sætte et skilt op og 'advare' seerne eller sætte den ind i en sammenhæng.

Prøv at høre her, I sender altså 50 minutter om AndenVerdenskrig hver dag i gennemsnit. I sender 40 timer om Israels historie, om jødernes historie.

Her er der tale om 91 minutter fra en selvkritisk Jøde i en kunstnerisk anerkendt film. Hvorfor kan den ikke bare vises?

Arne Notkin: De kontrakter vi indgår med seerne skal være lysende klare... [kontrakter med seerne?!!!]

Claus Christensen: Ja men jeg vil sige at hvis det havde været Leni Riefenstahls eh Nazi, eh Hitler hyldest, eh Triumf des Willens, så vil jeg sige, så havde der vel nok været brug for en introduktion.

Men her taler vi altså om en moderne dokumentarfilm som er vist i en række festivaler og Tv-stationer, uden noget, uden nogen advarsel, så er det dog besynderligt at netop lige her skal den komme.........

Slut transkription

Tilbage til 2008

DR2 og Israel - igen Holm Ellegaard

Eftersom enhver, der stiller spørgsmål ud over det neutralt elskværdige om Israel, f.eks. om statens racistiske jordpolitik (dagbladet Ha aretz udtryk) overfor de arabiske israelere, løber en risiko for at blive kaldt antisemit.

Den risiko ville DR2 ikke løbe. Her ved jubilæet er det måske på sin plads at efterlyse, hvem der tør tage det slagsmål?"

Svaret er, at det vil intet dansk medie gøre. For som Ellegaard også skriver "I Vesten er den kollektive skyldfølelse over for jøderne dog endnu for tæt på til, at man tør tage en reel debat om karakteren af den jødiske slyngelstat."

Adam Holm fra DR2 bryder sig ikke om Ellegaards kritiske artikel, der kan ses som en god modgift til den énsidige propagandamaskine, der har kørt på DR2 og DR2 Deadline, siden en zionist satte sig i chefstolen, [..]

.. har de gjort det, siden den tidligere formand for Dansk Zionistforbund, Arne Notkin, blev chef for programmet? Nu er han chef for DR2, og resultatet har dagligt kunnet ses på kanalen i en måned .... først en propagandaserie om Israel, nu en propagandaserie om jøderne.

Man kan passende studere det interaktive kort over Israel, som DR har liggende på deres web-side - og så kan man overveje, hvad grunden er til, at DR2 vælger at bringe så mange ensidige udsendelser om Israel...

Ovenstående citater fra:

Avisen.dk 23 maj 2008 - DR2 og Israel - igen

Information 13 maj 2008 - Slyngelstaten på 60 år

 

Ekko redaktør Claus Christensen og DR2-chef Mette Hoffmann Meyer om DR censur
DR Kulturnyt - Vært Claus Vittus - sendt 9 februar 2011
 

Relateret:

Balder Blog 10 juni 2011 - Denmark: Zionist Chief Editor Arne Notkin threatened to whack opponent after TV-debate about anti-Semitism and Defamation film

I kronikken 'Den store humanistiske karakterbog' i Politiken 21/1-09 opkaster Deadline-journalist og ph.d. i historie Adam Holm sig til overdommer over den sidste Gaza-krig med 1300 dræbte palæstinensere. Adam Holm, forfatter til andre zionist-venlige artikler, skriver: ”Israelerne har derimod siden statens grundlæggelse for 60 år siden dag ud og dag ind levet med terror som en reel risiko i hverdagen. ” Og dermed retfærdiggør han Israels krig mod de palæstinensere, som det selv har fordrevet. At Israel/zionisterne har fordrevet palæstinenserne nævner denne historieuddannede journalist ikke. At internationale regler om flygtninges ret til tilbagevenden og forbud mod kolonisering af erobret område ikke har været gældende for palæstinenserne, nævnes heller ikke. Er Adam Holm angst for at blive beskyldt for antisemitisme, hvis han nævner relevante grundliggende kritikpunkter mod Israel. Eller skyldes fortielsen en zionistisk grundholdning? [..]
180grader 20 april 2011 - DR2-chef med ringe dømmekraft (af Jens Kjærbøl)

Men det er svært at se det som andet end en tendens, at DR2 i julen valgte at sende filmen Exodus, som reelt set er en zionistisk propagandafilm, mens man har problemer med at vise en både interessant og kritisk dokumentarfilm som Defamation. Om det er Arne Notkin selv og ham alene, som er årsag til denne tendens, det er naturligvis tvivlsomt og svært at afgøre. Men med sin baggrund er Notkin en åbenlys skydeskive for kritik. Ikke fordi han er jøde, men fordi han er organiseret jødisk nationalist.
Raapil unblogged 6 marts 2011 - DR2's Arne Notkin: Propagandafilm er ok, dokumentarfilm er ‘problematisk’

Balder Blog 11 februar 2011 - Danish film magazine Ekko distributes TV censored anti-Semitism film Defamation - A matter of Free Speech (Arne Notkin)

Balder Blog 10 februar 2011 - Danish TV to air ‘controversial’ anti-Semitism film Defamation - Balanced with more Kosher material

Balder Blog 9 januar 2011 - Zionist media boss Arne Notkin: Before only Nazi websites were interested in my Jewish background

Many more details and other cases of censorship activity in Denmark on behalf of Jewish or Zionist interests
Balder Blog 8 januar 2011 - Denmark: Zionist Media Boss; Arne Notkin, refuses to show Yoav Shamir's film Defamation

Mosaisk Upps oversættelse fra Jewish Bulletin of Northern California - Jødiske journalisters moralske dillema (Doing the write thing)

Alex Ahrendtsen (fra det gennem zionistiske DF) beklager sig over DRs programpolitik i forbindelse med den nyligt viste film om Geert Wilders, beskylder det zionist-styrede DR2 for at være antisemitisk, og får svar fra Mette Hoffmann Meyer
Uriasposten 18 februar 2011 - DR-chef: Wilders-film gav ‘et nuanceret billede’: ‘Programmet lever op til DRs Programetik’

Politiken 8 februar 2011 - Antisemitisme-film kunne med fordel vises på DR (Kim Skotte - Filmanmelder)

DSFHF 8 januar 2011 - Jødisk Censur

Ekko Magasin 10 februar 2011 - Defamation er ikke antisemitisk

Ekko Magasin 8 februar 2011 - Ekko udgiver Defamation på dvd

Ekko Magasin 16 januar 2011 - Den hellige ko skal ruskes indimellem (Interview med Yoav Shamir)

Arne Notkin udskiftede introen til julekalenderen ’Steno og Stilling’ med sin egen umusikalske og direkte ulidelige intro, siger kunstneren bag julekalenderen
Information 2 december 2010 - Kanalchef ændrede i julekalender

Balder Blog 30 januar 2010 - Defamation - Afslørende film om antisemitisme fra den israelske instruktør Yoav Shamir

Balder Blog 26 juni 2009 - USA: Film om mordet på Rachel Corrie skaber splid på jødisk filmfestival i San Francisco

Balder Blog 25 juni 2009 - Tyske Jøder oprørt over Britney Spears i ny holocaust film

Balder Blog 9 marts 2009 - Defiance - Hollywoodfilm om morderisk jødisk modstandsbevægelse udløser vrede i Polen

Mosaisk Upps - Jødisk raseri over Mel Gibsons The Passion of the Christ

Mere jødisk censur-relateret og manipulation i Danmark:

Balder.org 31 oktober 2010 - Denmark: Professor Claus Bryld accuses Zionist journalists Arne Notkin and Bent Blüdnikow of manipulation

Forsøgte Ekstra-Bladets russisk/jødiske journalist Vladimir Pimonov, at af-etnificere historien? Jyllands-Posten nævner slet ikke den israelske forbindelse! (Nederst) Lad os først se på nogle medierapporter.
Balder Blog 7 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer (Vladimir Pimonov - Rebouh, Bremer, Mistrati, Ekstra Bladet)

Balder Blog 11 marts 2010 - Denmark: Jewish historian Bent Blüdnikow stops 'inaccurate' WWII book - Praises book by dubious Treblinka witness Chil Rajchman

Balder Blog 10 marts 2010 - Denmark: Protest from prominent Jewish journalist halts publication of WWII book (Bent Blüdnikow)

Det var en meget ubehagelig oplevelse,« fortæller en af buspassagererne, som ønsker at være anonym, da den studerende trods oplevelsen fortsat ønsker en praktikplads hos DR.
Journalisten 13 oktober 2009 - Praktikbussen - Arne Notkin som arbejdsgiver

Balder.org 1 august 2007 - Kunstrådet giver penge til 'Holocaustbenægter' Erik Haaest - Protester fra Wiesenthalcentret (Wiesenthalcenteret fik faktisk delvist succes med sit forehavende)

Balderorg 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | Canada| England | France | Holland (Documentation)

 


Print Post