To døde og to sårede da udvisningsdømt illegal afrikansk indvandrer gik amok

Kunne ikke udvises fordi hans nationalitet var ukendt

 
  Alasam S. - Illegal Nationalitet ukendt
   
  Fra DutchNews.nl: Den mistænkte var eftersøgt i forbindelse med mordet på en 29 årig kvinde tidligere på aftenen. Hun var blevet tæsket ihjel med en brandslukker. Manden blev arresteret efter politibetjente skød ham i benet. [Også sådan en dårlig gammel vane, som man heldigvis har opgivet i Danmark, samtidigt med at man indførte dumdum stopkugler og nye storkalibrede våben uden mulighed for sikring. Bemærk venligst ironien]

Groningen -- Alasam S. den 25 år gamle asylsøger som i onsdags myrdede Renske Hekman (29) og skød pollitibetjent Dick Haverman i den hollandske by Baflo nær Groningen, kunne ikke deporteres til sit hjemland, da der var uklarhed om hans nationalitet.

Den 25 årige er en illegal indvandrer som har været gennem alle retsinstanser og ankenævn, har politiet lige meddelt. Manden stod til at blive udvist men fordi vi ikke ved hvilken nationalitet manden har, kunne han ikke deporteres fra vores land. [Bemærk den politisk ukorrekte formulering 'vores land']

Gerningsmanden er selv blevet ramt af fem kugler, ligger på sygehuset, og har endnu ikke kunnet afhøres. Indvandreren har sandsynligvis under et håndgemæng med betjent Haverman fravristet ham hans tjenestepistol. Overbetjenten var under skudvekslingen klædt i civilt tøj.

To andre skadet

En 22 årig politikvinde*) og en 72 årig indbygger fra Baflo er blevet såret. Politikvinden er nu hjem igen, og det går hende efter omstændighederne godt, selv om hun er meget rystet over det skete, fortalte korpschef Oscar Dros.

I morgen bliver gerningsmanden fremstillet for en dommer.

(Jeg springer meldingerne om solidaritet, lovprisningerne af den myrdede betjent og reaktionerne i korpset over)

De Telegraaf 14 april 2011 - Verdachte Baflo kon niet worden uitgezet

*) Hollænderne burde indklages for EUs ligestillings politbureau ; de bruger stadigvæk kønsdiskriminerende betegnelser; directeur / directrice, agent / agente, leraar / lerares, plejer / plejerske, far / mor, og så videre!


I øvrigt: Fik lige den her i mailen fra Østrig, den er på tysk og jeg har ikke lige haft tid til at oversætte.

Når to homoer i flygtningelejren i Lampedusa forelsker sig i hinanden, gælder de i øjnene af den europæiske Union som 'familie', og skal behandles som sådan ved asylsager. Personer som har problemer med deres kønsidentitet står under særlig beskyttelse.. Læs resten på tysk!

Pressemeddelelse fra det østrigske Frihedsparti (FPÖ )

7. Apr 2011 FPÖ/Obermayr/EU/Asylwerber

Obermayr: EU-Parlament beschließt völlig abstruse Schutzbestimmungen für Asylwerber!

Utl.: Wahlverwandtschaften und „Geschlechtsidentität“ werden besonders unter Schutz gestellt

Linz, 2011-04-07 (fpd Nr. 161) – „Wenn sich zwei Homosexuelle im Flüchtlingslager auf Lampedusa verlieben, dann gelten sie in den Augen der Europäischen Union künftig als ‚Familie’ und sind beim Asylverfahren als solche zu behandeln.

 

Besonders unter Schutz zu stellen sind beispielsweise Personen, die Probleme aufgrund ihrer Geschlechtsidentität (Originalton EU-Bericht!) haben!

Diese und ähnliche abstruse ‚Schutzbestimmungen’ wurden vom Europäischen Parlament mit knapper Mehrheit beschlossen“, berichtet FPÖ-Europaabgeordneter Mag. Franz Obermayr.

****

Offenbar habe man in der EU Angst, dass trotz der Flut aus Nordafrika künftig zu wenige Asylwerber an Europas Türen klopfen, denn anders sei die Ausweitung des Familienbegriffs auf Onkeln, Tanten, Wahlkinder und Lebensgefährten beiderlei Geschlechts unerklärlich.

Darüber hinaus sei es künftig egal, ob sich die „Patchwork-Familie“ schon vor oder erst nach der Flucht zusammengefunden hat.

„Hier wird dem Missbrauch Tür und Tor geöffnet. Mit solchen Regelungen und derartig schwammigen Formulierungen wird Europa – und das ganz offensichtlich mit voller Absicht – zum Mekka für Glücksritter und Wirtschaftsflüchtlinge aus aller Welt!

Außerdem müsse klargestellt werden, dass sowohl Ägypten als auch Tunesien auf ihrem Weg zu demokratischen Rechtsstaaten natürlich als sichere Drittländer einzustufen sind.“, so FPÖ-Europaabgeordneter Obermayr abschließend. (Schluss sw)

 
  Mag. Franz Obermayr

Rückfragehinweis:

BIRGITT THURNER
Landespressereferentin
FPÖ Landesgruppe OÖ

Blütenstraße 21/1,4040 Linz
Tel.: 0732/736426 - 31 FAX: DW 15
Mobil: 0664/9072221
Mail: birgitt.thurner@fpoe.at
www.fpoe-ooe.at

FPÖ - EU-Parlament beschließt völlig abstruse Schutzbestimmungen für Asylwerber!

 


Print Post