'Den frieste stat nogensinde på tysk jord', sådan plejer Merkel og andre tyske dørmåtter at reklamere for deres undertrykkende BRD-regime, som styrer en stat som faktisk stadigvæk er en amerikansk besættelseszone, hvis rå værdier, så som landets guld, stadigvæk opbevares i en kælder i USA.

 

En ret i Tyskland fængslede i mandags 9 mænd for at have drevet og præsenteret en 'neo-Nazi' internetradio. Ni andre fik betingede domme.

De 18 tiltalte som var mellem 20 og 37 år blev fundet skyldige i at udsprede 'højreekstremistisk ideologi', glorificering af Nationalsocialisterne, og 'udspredelse af racistisk og anti-semitisk propaganda'.

Ni af dem fik domme fra et år og ni måneder, til tre år og tre måneder, sagde en repræsentant for domstolen i Koblenz til AFP.

Radiostationen, som hed 'Widerstandradio' (Modstands-radio), og opererede fra juli 2009, indtil autoriteterne lukkede den i november 2010.

'Hele radiostationen såvel som indlæg på online-fora, var 'genkendeligt højreekstremt', og havde til formål 'at udsprede Nationalsocialistisk ideologi, ' sagde anklagerne i anklageskriftet i januar.

Kilde:

Expatica Germany 11 april 2011 - Jail terms for German neo-Nazi radio station

Kommentar:

 
  Sandra Franke - Verfassungschutz
Gefjon, netop den radiovært med de mest ekstreme budskaber, en kvinde fra Soltau, den 31 årige Sandra Franke, var agent provokatør for tjenesten...

Der har tidligere været pinlige episoder ved forfølgelser af en tysk såkaldt 'Nazi-internet-radio'.

Hvor det viste sig nemlig at én af de studieværter som havde været mest ekstremt i sine udtalelser viste sig at være agent for det tyske Forfassungsschutz.

Ja det lyder jo frygteligt farligt, med alle disse 'neonazis' og 'højreekstremister'.

Men uden at kende ret meget konkret til den tyske internet radio og sine programmer, er jeg ikke så let at imponere længere.

 

Balder Blog 31 marts 2009 - Tyskland: Ny fadæse - ekstremistisk radiovært arresteret - var agent-provokatør

Østrig - Alpen-Donau.info

Samtidigt med denne sag, er der nemlig p.t. en 'sag' i Østrig om en anden tysksproget hjemmeside; alpen-donau.info.

I denne sag har medier i både Østrig, Israel, og Danmark gjort et stort nummer af en række artikler på Alpen-Donau hjemmesiden, hvor forfatterne ytrede sig kritisk om en militant zionistisk aktivist ved navn Dinah Simone Hartmann.

Nazi', 'mord', 'Hitler', sådan noget trækker altid. At undersøge gør man bagefter.
 

I en række artikler beskyldes Alpen-Donau aktivisterne for slet skjulte mordtrusler, konspirationer med Irans præstestyre og hvad ved jeg.

 
  Kristeligt Dagblad 8. maj 2010 - Læg mærke til den billige propaganda på billedet
 

Fra Yossi Melmans artikel i Haaretz:
It is not easy to scare Simone Dinah Hartmann, but lately she has been fearing for her life. Although she resides in serene Vienna, Hartmann is not convinced the law enforcement officials in Austria are sufficiently aware of the dangers threatening her. Her concerns come in the wake of the racist and anti-Semitic neo-Nazi Web site alpen-donau.info (in German) recently posting her photograph accompanied by derogatory comments - basically marking her as a target for assassination.

 
  Demo for Gottfried Küssel - Alpen-Donau
Verbotsgesetz abschaffen
  Alexander Solschenizyn: “Typisch für ein gegen das eigene Volk gerichtetes System ist es,
Kriminelle zu schonen, aber politische Gegner als Kriminelle zu behandeln.”

Som i Haaretz i en artikel fra marts 2010, skrevet af Yossi Melman, og i Danmark for nogen tid siden i en artikel i Kristeligt Dagblad fra maj 2010, hvor korrespondent Allan Sørensen også deltager i et det kor som fremstiller internetaktivisterne som livsfarlige nazier med mordplaner, og hvad der for Zionister er værre i nu; nemlig 'samarbejde' med Irans Ahmadinejad.

Går man sagen nærmere efter i sømmene, viser det sig at indlæggene som hænges ud for angiveligt at opfordre til vold mod den pro-israelske hysteriske Zionist Dinah Simone Hartmann fra den zionistiske organisation 'Stop the Bomb', på ingen måder lever op til de anklager der rettes mod dem.

Der er hverken tale om trusler, eller angreb på den pågældende person på grund af at hun er Jøde, men udelukkende en helt legitim og logisk kritik af Dinah Simone Hartmanns politiske virksomhed.

Det er som regel let for folk som Yossi Melman og Allan Sørensen at fremture med deres hadske tilsværtning fordrejning af fakta og tvivlsomme motivanalyser, fordi læserne sjældent får serveret hele historien, eller har mulighed for at se de pågældende artikler, som de østrigske myndigheder også i dette tilfælde har afskåret publikum fra at kunne se, ved at de har lukket hjemmesiden, som de i øvrigt havde hacket!

For at give læserne en chance for selv at tage stilling om der er hold i de hysteriske påstande, har jeg i sin tid oversat tre artikler fra Alpen-Donau til dansk (og i anledning af lukningen af hjemmesiden har jeg i går også publiceret de tyske originaler).

Dårlig sag for tankepolitiet

I øvrigt har der fra begyndelsen af 'sagen' været tegn på at de østrigste myndigheder selv mente at de havde en dårlig sag, fordi udtalelserne på hjemmesiden ifølge mange, og som jeg selv argumenterer for på baggrund af de tre sider, simpelthen ikke forbryder sig mod loven. Vi ser derfor sandsynligvis kun en sag fordi indflydelsesrige zionistiske kredse har lagt pres på den østrigske regering, som nu med vold og magt vil lede med lys og lygte efter en stok at slå hunden med.

Alpen-Donau - Alpen-Donau.net

Her er de tilhørende links:

Balder.org 15 maj 2010 - Forsvarer Allan Sørensen, Kristeligt Dagblad, zionistisk krigshetz?

Balder.org 15 maj 2010 - Hvordan Jøder hetzer mod stater (Alpen-Donau 21 februar 2010)

Balder.org 15 maj 2010 - Hysteri har et navn: Hartmann, Dinah Simone (Alpen-Donau marts 2010)

Balder.org 15 maj 2010 - Jøder hetzer igen mod Iran - Alpen-Donau (Alpen-Donau 24 april 2010)

Kristeligt Dagblad 8 maj 2010 - Østrigs nynazister flirter med Irans præstestyre (Allan Sørensen)

Aktuelt

Infoportal Dortmund 12 april 2011 - Dortmund: Mahnwache gegen die Inhaftierung von Gottfried Küssel (Mistænkt i Alpen-Donau)

Altermedia Deutschland 12 april 2011 - Gottfried Küssel in Wien verhaftet (Mistænkt for forbindelser til Alpen-Donau)

Krone Zeitung 12 april 2011 - "alpen-donau.info" hetzte zwei Jahre lang

Alpen Donau Deutsch:

Balder.org 13 april 2011 - Alpen Donau: Juden hetzen wieder gegen den Iran

Balder.org 13 april 2011 - Alpen Donau: Hysterie hat einen Namen Hartmann, Dinah Simone

Balder.org 13 april 2011 - Alpen Donau: Wie Juden gegen Staaten Stimmung machen


Print Post