AMSTERDAM - Et firma i den hollandske by Almere refererer i en avisannonce til skuddramaet i den hollandske by Alphen aan de Rijn, hvor 6 mennesker blev dræbt af en formentlig sindsforvirret skytte, som derefter begik selvmord.

Firmaet Fightstuff annoncerer i den lokale avis 'Almere Deze Week' for et kursus ved navn 'Gunsurvival'.

I annoncen refereres der til dramaet i Alphen aan de Rijn. I annoncen siges det at man ikke behøver at være chanceløs ved dramaer som det der foregik i Alphen aan de Rijn, hvis man følger kurset, melder Spitsnieuws.

Koos Cuijpers - Indehaver Fightstuff.nl
Den omstridte annonce - Chanceløs i Alphen a/d Rijn? Koos Cuijpers - Indehaver Fightstuff.nl
   

På avisens hjemmeside har man publiceret et opråb til hurtig indskrivning, for der er kun 18 pladser på denne 'spektakulære workshop.

I et videointerview lavet af De Telegraaf, fortæller Koos Kuijpers at han efter annoncen blev indrykket, selv har fået en masse dødstrusler.

Kilde:

De Telegraaf 12 april 2011 - Advertentie refereert aan drama Alphen aan den Rijn

 


Print Post

Dagens citat
»If the Christian population bothered one one-hundred-thousandth part as much about Jewish religion as the Jews bother about Christian observances, the whole fabric of Talmudical teaching would be consumed in the bright light to which general attention would bring it, the bright light from which it has always been concealed. « - Henry Ford