Glenn Beck
  Glenn Beck

Som reaktion på beskyldninger om antisemitisme fremsat af flere end 600 jødiske rabbinere samt via offentlige jødiske demonstrationer i New York, fyrede FOX News den populære studievært Glenn Beck.

Becks hengivelse til 'Israel Først' konservatisme var ikke tilstrækkelig til at redde ham fra mistanke fra den organiserede venstreorienterede Jødedom om at have en skjult dagsorden for at begynde at diskutere tabuemnet; den overvældende jødiske kontrol i USA og verden.

Sådan noget er en 'taleforbrydelse', hvilket i øjnene af det supremacistiske jødiske tankepoliti er tilstrækkeligt til at gøre en ende på en studieværts karriere.

Becks påståede 'overtrædelser' er trivielle.

 

Kort opsummeret:

Han kritiserede den jødiske milliardær George Soros som dukkefører bag venstreorienterede ['liberal'] 'en-verden' formål. (Sand)

Han sagde at reform-jødedom hovedsageligt er optaget af en politisk dagsorden, lige som den radikale islamisme. (Sand)

Han beskrev sine politiske modstandere som 'Nazis' som skaber en 'abort-holocaust'. (Anti-Defamation League og rabbinere mener at de har en form for 'virtuel copyright' på sådanne udgydelser. Det er nu om stunder 'respektløst', endda 'antisemitisk' for en 'Goyim' som Beck at bruge sådanne udtryk uden jødisk tilladelse.) (See, Jewry’s “Linguistic Terrorism” Against Beck)

Og den største grund til ophidselse for Jøder, afslørede Beck den amerikanske 'Nationalbank' Federal Reserve, derunder de jødiske Rothschilds hensigt til at kontrollere verdens pengesystem. (Sand)

Derfor er Becks karriere hos FOX ikke længere

Hvad skal der gøres for at stække den stadig øgende jødiske magt til at defamere og ødelægge omdømmet af ledere, som kunne vise sig at være den mindste trussel mod deres magt?

 
  Ted og Alyn Pike
   
 
   
 

Hvordan standser vi den jødiske supremacistiske mobning, som har gjort at frygt for beskyldninger fra jødisk side er blevet den dominerende politiske og sociale faktor af vores tid?

Mens den jødisk magt i USA bliver mere og mere højrøstet, står det klart at Kristne/Konservative ledere ikke kan skabe civilisation.

De er simpelthen for sårbare overfor smædekampagner, boykot og økonomisk ruin gennem angreb fra de jødiske medier og 'menneskerettigheds' angrebsgrupper. (See: Jews Confirm Big Media Is Jewish)

Det vil være til vores bedste hvis millioner af græsrodspatrioter udtaler sig uforfærdet på internettet, talk radio, universiteter, debatgrupper, etc. for at advare mod den jødiske magt.

Becks afskedigelse bekræfter kun at en sådan næsten uindskrænket magt findes, og at den har til hensigt at gøre en ende på ytringsfriheden i USA. Andre end kun Israel-kritikere må ytre sig. Kristne, konservative og Tea Party-medlemmer er i stigende grad de virkelige mål for de jødiske supremacistiske giftigheder.

I den jødisk ejede Washington Post fra denne weekend, klager Dana Milbank hovedsageligt over Becks anti-Obama/venstreorienterede konspirationsteorier, ikke over virkelig anti-jødiskhed (Washingtonpost.com “Why Glenn Beck Lost It” 4/6/11).

Disse teorier deles af millioner af kristne, konservative og Tea Party-medlemmer.

Som ophavsmænd til kommunisme og 'liberalism', anser venstreorienterede [liberal] Jøder antikommunistiske kristne konservatisme, med deres dagsorden af moral, grundloven, og fri entreprise for at være deres dødsfjender. (See, Jewish Activists Created Communism)

Lad Jer ikke narre, konservative og Tea Partyers.

De 600 rabbinere og de myriader af jødiske organisationer som forårsagede Becks fald, bruger ham kun som et skridt på vejen til at lukke munden på deres virkelige fjende: -- dig!

Oversat fra:

TruthTellersOrg 11 april 2011 - Jewish bullying topples Beck (Reverend Ted Pike)

 

 
  Ted Pike er ikke kun præst, men også kunstner. Et blik i hans værksted.

The freedom-saving outreach of Rev. Ted Pike and the National Prayer Network is solely supported by sale of books, videos and your financial support. All gifts are tax-deductible. Thank you for your support.

Rev. Ted Pike is director of the National Prayer Network, a Christian/conservative watchdog organization.

TALK SHOW HOSTS: Interview Rev. Ted Pike on this subject. Call (503) 631-3808.

NATIONAL PRAYER NETWORK, P.O. Box 828, Clackamas, OR 97015
www.truthtellers.org


Relateret:

Real News Reporter 7 april 2011 - Globalist George Soros: 'America Should Be Replaced By a World Government With a Global Currency Under UN Rule'

Balder Blog 28 januar 2011 - Tea Party kandidat Senator Rand Paul vil standse $3 mia. i årlig bistandshjælp til Israel

Balder Blog 17 januar 2011 - Glenn Beck om Edward Bernays, Obama, Cass Sunstein og Freud    

Balder.org 31 december 2010- Peter Myers: Mikhail Khodorkovsky conviction exposes links with George Soros & Lord Jacob Rothschild. Soros is no Robin Hood, but a fellow Oligarch

Balder.org 31 december 2010- The Secret Financial Network Behind 'Wizard' George Soros

Balder.org 31 december 2010- Jødisk kamporganisation ADL giver udmærkelse til mediemogul Rupert Murdoch

Balder.org 3o december 2010- Hvorfor al den sympati for den jødiske finanskriminel Mikhail Khodorkovsky?

Balder.org 22 august 2010- USA: Hemmelige arkiver afslører massiv israelsk manipulation af medierne

 


Print Post