Erfaring fra Holland: Dutch Military hates Multicultural Society

Det danske forsvar har svært ved at få fat i folk med indvandrerbaggrund

DR1 16 august 2006 kl. 21:00

En målrettet rekrutterings-kampagne har foreløbig slået fejl. Konsekvenserne er at Forsvaret ikke afspejler udviklingen i samfundet.Ud af de nuværende 23.484 ansatte i forsvaret er kun 0.7 procent nydanskere. Kun 165 er i øjeblikket ansat. Forsvarets mål er allerede i år at komme op på 1.4 procent, eller 329 ansatte med indvandrerbaggrund. 16. aug. / 21:10:43 /0:31  se klip (0:00:31)


Ja sådan meldte TV avisen i aftes. Alle eksperterne var enige om at der skulle flere indvandrere i forsvaret og politiet, men er det nu virkelig sådan en god ide?
Vi har set hvordan hele befolkningen skal undgælde fordi herboende muhamedanere har medbragt deres respektive hjemlandes sære uvaner, og det er vel alment accepteret, at dele af de herboende muhamedanere udgør en sikkerhedsrisiko. Hvad skal vi så med dem netop i hæren?

Tidligere har der allerede været snakket om i forbindelse med visse "fredsbevarende opgaver" der kunne dukke op, så ville muhamedanerne i den danske hær blive forskånet for at skulle bekæmpe deres egne trosfæller. Så fint var man ikke på den da det var kristne danske soldater der skulle udføre USA NATO og EUs beskidte arbejde og beskyde deres kristne serbiske trosfæller, og allierede fra anden verdenskrig.

Muhamedanske indvandrere i den danske hær vil med stor sikkerhed udgøre et stortMuslimsk politi i England -
mere end 10 gange så korrupt
som ægte Briter

sikkerhedsproblem i den danske hær, blot fordi chancen for at der er en terrorist imellem dem selvfølgelig er meget højere end blandt indfødte danskere der har meldt sig til at forsvare deres færdreland, mens muhamedaneren som vi ved fra et utal af undersøgelser føler mere loyalitet over for hele eller dele af Muhammedanien (Ja undskyld, jeg kan simpelthen ikke stå for Glistrups charmerende komiske betegnelser) end de føler for deres europæiske gæstlande. I USA har en muhamedaner allerede forsøgt at begå et attentat mod sine egne under Irak felttoget.

Hvis man stadigvæk skulle være i tvivl, så se og hør denne video fra en nylig demonstration i Danmark den 21. juli 2006:
Muslimer siger stop - muslimer er en krop, Vi vil styres med Koran, Muslimerne er parat - Khilafah kommer snart... (Real Player)

Men anledningen til denne postering var egentlig at jeg faldt over den engelsksprogede hollandske blog Snouck hvor der fortælles om hollandske erfaringer med at optage derboende muhamedanere i hæren. Undersøgelserne viser at i Holland lige som i Danmark at racisme ikke spiller nogen videre rolle i modstanden mod indvandringen, men at hverken danskere eller hollændere bryder sig om muslimer...

Ideen om at det vel også kunne være sund fornuft at jævne folk er i stand til at sortere er selvfølgelig ikke noget der kunne strejfe den højtuddannede professor, der også kolporterer den holdning at de "mindre veluddannede" også har mindre personlig kendskab til og erfaring med muhamedanere.


Dutch Military hates Multicultural Society
From Snouck: Dutch Military hates Multicultural Society

Researcher Rudy Richardson published a report today about attitudes towards non-whites and Multiculturalism in the Dutch armed forces. The report was quoted by Algemeen Dagblad and widely quoted by the Dutch media today.Not sandcastles in the desert, but the

Anwar E Medina mosque
in Eindhoven Holland

It turns out that more than 75 percent of the lower ranks and a "large majority" of the higher ranks of the Dutch armed forces are hostile to the Multicultural society. They think the armed forces should remain a white bulwark and not increase the present 8 percent non-whites that are in the defense forces.

It turns out that more than 75 percent of the lower ranks and a "large majority" of the higher ranks of the Dutch armed forces are hostile to the Multicultural society. They think the armed forces should remain a white bulwark and not increase the present 8 percent non-whites that are in the defense forces.

Integration of immigrants in the army leads to more trouble and loss of trust
A majority of the generals, officers and the lower ranks is also hostile to Multiculturalism and supports the widely held notion that intergrating Black, Turks, Moroccans ("Turkse, Antilliaanse, Arubaanse, Surinaamse en Marokkaanse collega's") into the army leads to an increase in trouble and a loss of trust between comrades. The hostility increases the lower in the ranks the researcher gets.Dhimmi police

in Sweden,
paradise
for muslim rapists

The situation has been long reported to be similar in the police. Although the police makes an effort to increase the ratio of non-whites to Dutchmen in the police the turnover of new policemen is so high that the non-white to white ratio of the police does not exceed 10 percent.

The hostility is particularly marked towards Muslims, who are widely regared to be "terrorists". But it also extends to other non-Europeans, such as Carribean blacks.

Interestingly the number of Indonesian officers and NCOs exceeds their percentage of the total population. The loyalist Indonesians who came to The Netherlands after the collaps of the Empire in the Far East were often servants of the crown, serving as bureaucrats or soldiers in the colonial administration. There have not been similar problems between the Indonesians and the Dutch in the military as between the more recent immigrant waves. This means that the hostility can not be put down to "racism" as a the pc media is naturally doing.

Researcher Rudy Richardson thinks the situation must be corrected by "education" and the usual bollocks. Yeah right. We can not think for ourselves.....

Lifted from Snouck: Dutch Military hates Multicultural Society

Læs også denne officielle rapport fra England:

The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som korrupt…
The Guardian June 10 2006: Secret report says muslim police 10 times more corrupt.

 


Print Post