DEN HAAG - Det hollandske Socialdemokrati (PvdA) tvivler ikke længere og støtter nu Marianne Thiemes forslag til et forbud mod ubedøvet halalslagtning og shaechtning (kosher slagtning). Marianne Thieme er parlamentsmedlem for 'Dyrenes Parti' (Partij voor de Dieren, PvdD).

Efter at Socialdemokraterne har tilsluttet sig forslaget er der nu et komfortabelt flertal i parlamentet; Frihedspartiet, SP (Socialister) Groen Links (Socialister) og D66 (Liberale) erklærede allerede tidligere deres støtte til forslaget.

Thieme ønsker den lov som tillader jødiske og islamiske slagtere at slagte dyrene uden forudgående bedøvelse. Ifølge videnskabsmænd og dyrlæger oplever dyr som bliver dræbt på denne måde unødvendigt ekstra stress og smerte.

CDA, ChristenUni, SGP (fundamentalistiske protestanter) og regeringspartiet VVD ønsker intet forbud for ubedøvet ritualslagtning, fordi dette ville berøre religionsfriheden.

Parlamentet vil debattere Thiemes forslag i næste uge.

Kilde:

De Telegraaf 8 april 2011 - Meerderheid voor verdoofd ritueel slachten

Det jødiske Kaparot ritual - 'Monoteistisk religion' eller primitiv overtro?
 

Kommentar: Selvfølgelig støtter jeg loven, både af dyreetiske grunde, men også fordi tilhængere af fremmede religioner pricipielt absolut ikke skal have særbehandling.

Sentimentale hollændere

Når dette er sagt, kan jeg oplyse om at der i Holland hersker et sygeligt klima af overdreven og dryppende sentimental 'kærlighed' til dyr. Dette antager med regelmæssige mellemrum fuldstændigt groteske former.

F.eks. krævede dyreværnsforeninger brevduekapflyvninger forbudt på varme dage, fordi de mente det var synd for de stakkels kræ. Når en and eller en svane et eller andet sted er blevet beskudt med en pil, så kræver rasende hollændere nærmest lovændringer, dødsstraf og tortur af gerningsmændene, etc.

Jeg kunne fortælle meget mere om den ubændige billige tårevæddede sentimentalitet der hersker i store dele af den hollandske befolkning, hvor en Søren Rye med garanti ville være blevet både lynchet i medierne og slæbt for en domstol. Der er også mange som ønsker den allerede ret begrænsede hollandske jagt helt forbudt. Disse fundamentalister ville sikkert helst have overskuddet af hjortevildtet indfanget og aflivet med en sprøjte fra dyrlægen hvis det lå til dem. Og husk på at det var en af disse galninge som myrdede den hollandske politiker Pim Fortuyn.

Dyreværnspoliti mm.: Trøstepremie efter manglende resultater

I Danmark har DF også mere eller mindre taget rollen som 'dyreværnsparti', og har forslået mere vanvittigt bureaukrati og overvågning i form af et 'dyreværnspoliti'. Wilders Frihedsparti, som lige som DF i Danmark ikke rigtig kan fremvise nogen konkrete resultater vedrørende bekæmpelse af indvandringen, har netop fået gennemtrumfet oprettelse af et sådant politikorps. Formentlig er ideen inspireret af de afskyelige amerikanske serier som Animal Cops, hvor arrogante magtbegærlige, nævenyttige bedrevidende 'Cops' trænger ind i private haver for at sikre at husets katte har det godt.

Det mønster vi ser med DF og Frihedspartiet, der er for små til rigtig at kunne ændre noget som helst, er at de begynder at komme med en masse uvæsentlige småting og sager de kan profilere sig på, men som i sidste ende skaber mere overvågning, kontrol, love, regler, og bestemmelser som kvæler enhver illusion om frihed man som privatperson måtte have tilbage.

Hvad der ikke lykkes for Eurokraterne i Bryssel lykkes for DF og Wilders som i mangel på virkelige resultater bakker op om sådanne forslag om at udstyre endnu flere borgere med ekstraordinære rettigheder og uniformer. Det varer ikke længe, så ligner det DDR.

Støtte til Israel

Foruden disse øvelser har begge partierne endnu en mulighed for at sætte deres aftryk et sted hvor det slet ikke gavner danskerne/hollænderne, nemlig vedrørende Israel. Således har Wilders for et par dage anmodet den hollandske regering om at forkaste Goldstone Rapporten, (der omhandler israelske og palæstinensiske krigsforbrydelser under den israelske invasion i Gaza). Dansk Folkeparti kunne for nylig tjene israelske interesser da det besluttede sig for at støtte 'Det Arabiske Initiativ' fordi partiet fik lovning på at Israel kunne deltage.........

Således bruger sådanne partier med dobbelte loyaliteter deres beskedne indflydelse; på sager som ikke gavner de vælgere som troede de gav deres stemmer til en indvandrings, globaliserings og EU-modstander en pind.

Men lad os nu se om Wilders holder skansen mht. støtte til forbud mod slagtning uden forudgående bedøvelse, eller om hans parti vil agere som Manchurian Candidate, når det viser sig at der er risiko for at der ikke er andre der kan presses til at springe fra, og skyder det ned, når vennerne beder om det.

Husk hvordan Langballe selv torpederede et tilløb til et dansk forbud mod kønslemlæstelse af mindreårige drenge, med henvisning til 'respekt for tusind år gamle religiøse traditioner'.

Relateret:

Ruben Vis, a spokesman for the CJO, an umbrella group of Jewish organisations, said: 'I can speak for the Dutch Jewish community and I think for the wider Jewish world, that this law raises grave concerns about infringements on religious freedoms.'
Daily Mail 8 april 2011 - Netherlands to vote on law banning slaughter of meat by halal and kosher methods

Angry Jews Squeeling about intolerance! 7 april 2011 - DUTCH TOLERANCE NON-EXISTENT

Balder Blog 13 oktober 2010 - Chokerende ny video om halalslagtning i England

Balder Blog 24 november 2010 - Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel

Balder Blog 19 december 2010 - USA: Protester mod Jøders årligt tilbagevendende Yom Kippur Kaparot kyllingemassakre

Balder Blog 29 maj 2010 - New Zealand forbyder schæchtning; jødisk ritual-slagtning - Jøder raser + Australien overvejer at tillade kvindelig omskæring (kønslemlæstelse i multikultens navn)

Balder Blog 3 december 2008 - Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab

Balder Blog 19 november 2008 - Hollandsk video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? + Video Martin Krasnik forsvarer kønslemlæstelse i Deadline

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

Balder Blog 17 november 2008 - Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Ritual omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes (Med videos halalslagtning mm.)

 


Print Post