Der er formentlig tale om en indvandrerfamilie, faren er fra Sint Maarten, moren fra Surinam.

Groningen: Det er stadigvæk uklart hvem der er far til den 12 årige Devtas baby, som blev født under en skoleudflugt.

 

Man frygter dog for et incestdrama. Familiemedlemmer siger at Devtas far, er tidligere dømt for en seksualforbrydelse, han skulle have brugt en anden datter fra et tidligere ægteskab.

Politiet er begyndt en undersøgelse og har besøgt den nybagte tolvårige folkeskoleelev fra det Goningske Beijum på sygehuset. Det drejede sig om at lære hinanden at kende, understregede en polititalsmand i onsdags.

Politiet undersøger sagen efter at det hollandske børneværn (Raad voor de Kinderbescherming) i tirsdags meldte sagen som en seksualforbrydelse.

Det er strafbart, at trænge ind i et 12 års barn. Pigen var 11 da hun blev gravid.

Den 52-årige far til skolepigen var ikke hjem i går.

'Han lukker aldrig op', kan naboer fortælle. Han beskrives som en dranker. 'Og mere til', siger man.

Skilt fra Devtas Surinamske mor

Fastre og mostre til den unge mor er forfærdet. Pigen bor sammen med sin bror og sin far, som fik forældremyndigheden over pigen efter Antillianerens skilsmisse fra Devtas surinamske mor. Fra et tidligere forhold har faderen flere børn, derunder en datter på omkring de 30 år, som han har misbrugt.

For dette forhold sad han bag tremmer i to år.

Advaret:

'Jeg har advaret imod ham', sagde denne datter i går aftes. Det er mig som har meldt ham den gang. Faderen er efter sit fængselsopholdt rejst til Sint Maarten (en ø i de Hollandske Antiller), hvorfra han stammer.

'Vi mener han er kort og godt er stukket af', mener pigens omgivelser. Den ældre datter siger at han ikke blev idømt forvaring, men udelukkende almindelig fængselsstraf. Andre familiemedlemmer han blev idømt forvaring, og at han derfor er rejst til Antillerne efter sit fængselsophold.

De Telegraaf 30 marts 2011 - Vrees voor incestdrama kindmoeder (12) (André Spaansen)

Relateret:

Levned og meninger 29 marts 2011 - Hvabehar?

Jyllands-Posten 29 marts 2011 - Hollandsk 12-årig fødte på skoletur


Print Post