Lene Espersen, Lars Løkke, Villydrengen og resten af den blodtørstige børnehave på Christiansborg; her er en værdig sag. Her er rigtige massakrer. Dem er de nemlig rigtig gode til i sortafrika, hvor enhver mand med respekt for sig selv ved hvad en machete kan bruges til hvis det ikke slår til med paprika i øjnene. Meget bedre end i Mellemøsten. Lig rådner hurtigt i det fugtige tropiske klima, og hvem gider i øvrigt tage Dna-prøver af nogle hundrede lig i en afrikansk udørk? Hjælp dog den forsvarsløse civilbefolkning...

 
  I døden er alle lige - Blegnede lig af sorte fisket op fra flod i Ruanda (Krigeren indsat)

ABIDJAN - I hundredvis af bevæbnede Liberianere er begyndt at voldtage og myrde i Guiglio-regionen i den vestlige del af Elfenbenskysten, sagde en talsmand for FN organisationen UNHCR i fredags.

Ifølge FN talsmanden Jacques Franquin er Guiglio blevet et lovløst område.

Han kaldte Liberianerne 'en opportunistisk tredje kraft' ved siden af den nuværende præsident Laurent Gbagbo og hans politiske rival Alassane Ouattara.

Ifølge Franquin er de væbnede Liberianere hverken i ledtog med Gbagbo eller Ouattara.

Elfenbenskysten befinder sig i en krise siden præsidentvalget sidst i november sidste år, hvor Gbagbo blev slået af Ouattara, i hvert fald ifølge de resultater som anerkendes af FN.

Gbagbo nægtede at anerkende nederlaget.

Kilde:

De Telegraaf 25 marts 2011 - Liberianen moorden in Ivoorkust

Relateret:

I Afrika slagter man 500 mennesker på en nat - med 'håndkraft'!
Mail Online 10 marts 2010 - Christian villagers wail as hundreds of Nigerians slaughtered in machete 'revenge' attacks are buried in mass graves


Print Post