Video: Meget velegnet som søndagsprædiken, meget veltalende mand.

Louis Farrakhan er leder af det amerikanske 'Nation of Islam', en racistisk islamistisk bevægelse som advokerer en seperat sort nation i USA.

Farrakhan warns, advises Obama on Libya
 

Krigen i Libyen - svar på alle dine spørgsmål (ingen forbindelse til Farrakhan)

Spørgsmål: Hvorfor bliver Libyen bombarderet?
Svar:
For at beskytte den libyske civilbefolkning mod Gadaffy And.

Spørgsmål: Kan bomberne så undgå at ramme civile?
Svar:
Kun dårlige civile vil blive ramt, og alle billeder som viser det modsatte vil være falsknerier.

 

Spørgsmål: Hvorfor angreb franskmændene først, har det noget at gøre med lavtstammede-mand-syndromet?

Svar: Sandsynligvis.

Spørgsmål: Så vesten har en enestående forpligtelse til at beskytte folk mod angreb fra onde despoter. Hvad med Yemen, Bahrein, Zimbabwe og ....,
Svar:
Næste spørgsmål, tak.

Spørgsmål: Er dette ikke blot endnu et eksempel på at USA, England og Frankrig viser hvor vigtige de er? Hvor er den såkaldte koalition?
Svar:
Danmark sender hele dets kampflystyrke; alle deres fire F16-jægere vil værepå vingerne i morgen.

Spørgsmål: Hvem tager over efter Gaddafi går?
Svar:
Funktionærene fra BP, France-Totale and Exxon kender Libyen temmelig godt, vi vil spørge dem til råds.

Spørgsmål: Hvad har alt dette at gøre med de milliarder som vestlige politikere har givet Gaddafi?
Svar:
Vi har et bedre tilbud.

Spørgsmål: Hvad bliver den næste opgave for 'de villiges koalition'
Svar:
Jeg nægter at diskutere Iran på nuværende tidspunkt.

Ron Paul about the war in Libya
 

Relateret:

A brutal crackdown on the protestors followed the controversial entry of security forces from Saudi Arabia and three other GCC states.
Marc Lynch 26 marts 2011 - Bahrain Brings Back the Sectarianism

EUs toprådgiver for Mellemøsten udtaler nu, at det er OK at skyde demonstranter ned med skarpt, hvis det er det, der skal til for at genoprette ro og orden i Libyen Syrien Bahrain.
Modspil 25 marts - EU: OK at dræbe demonstranter

Balder Blog 5 marts 2011 - USA: Medierne stille om Black Power massemøde - racistiske sorte islamister støttes af Gadaffi

Angreb møder modstand i Libyens gader »Vesten har en agenda: De vil ruinere Libyen og trække landet ned«, lyder det fra libyere. Et halvt døgn efter at de første krigsfly fløj ind over Libyen, er mange lokale allerede godt trætte af angrebet. Det fortæller øjenvidner til en række internationale nyhedsmedier, efter at Frankrig, USA og Storbritannien natten igennem har kastet bomber og granater ned mod mål i det nordafrikanske land.

Nu spreder der sig tilsynelande især i Tripoli en sympati for oberst Moamar Gaddafi. »Vi har levet i fred og harmoni i 42 år. Gaddafi ændrede situationen for det libyske folk. Vi levede i blikskure, vi havde ikke biler, vi kunne ikke gå i skole, vi havde ingen hospitaler eller uddannelse. Alt det bragte han til os«, siger en borger i Tripoli til BBC's korrespondent, Ian Black. Mere i
Politiken 20 marts 2011 - Angreb møder modstand i Libyens gader (Jesper Vangkilde)

Interview af Magnus Boding Hansen, RÆSONs daglige redaktør - ”Det bliver svært at vinde militært, hvis Gaddaffi skynder sig at dræbe oprørerne og flytter sine styrker ind i byerne, hvor NATO ikke kan bombe dem, fordi der så vil være civile tab,” siger en af verdens førende eksperter i militær strategi Martin van Creveld til RÆSON. Uanset hvad vil Vesten have tabt den folkelige opbakning i Libyen om et par uger, vurderer han. Hans budskab til Lars Løkke Rasmussen, som har sendt danske F16-jægere til Cicilien for at være klar til luftkrig, men som afviser landtropper: ”Husk Somalia, husk Irak, husk Afghanistan. Hvis du vil gennemføre det her, så gør det ordentligt – vær parat til at bruge væbnede styrker.”
Raeson 20 marts 2011 - Martin van Creveld: Gaddafi har gode chancer – uanset hvad er libyernes opbakning til Vesten tabt om et par uger

 


Print Post