'Men Jøder udryddede flere end 30 millioner i Rusland'

 
  Anders Mathisen - Arbeiderpartiet
 
   
 
  Fra Anders Mathisens Facebookprofil forstør
<--- Oversættelse med småt til venstre.
  Sever Plocker er en israelsk Zionist:
 

Vi må ikke glemme at nogle af de største mordere i moderne historie var Jøder. Fra Stalins Jøder


Sever Plocker

Men ikke én eneste jødiske organisation har nogensinde distanceret sig fra disse morderiske kummunister. Tyskerne skal sige mea culpa for min farfars forbrydelser, men hvad sagde Mazsihisz om Apro Antal and Peter Gabor [sidste 2 er jødiske kommunistiske forbrydere]. Og hvad med kammerat György Aczél og den marxistiske leder George Lukacs? Disc

   
 

DSFHF 10 februar 2011 - Holocaust skrumper ind

DSFHF 1 februar 2011 - 520,000 overlevende efter holocaust her og nu

Folketingspolitikeren Anders Mathisen fra det norske Arbeiderparti tror ikke på at der blev myrdet 6 millioner Jøder under Anden Verdenskrig. Han mener derimod at Jøderne stod bag omfattende udryddelser i Rusland.

'Jeg ved at det ikke skete', skriver Mathisen (32) på sin facebook-profil ifølge avisen Finnmarken

Til VG-Norge siger manden fra Nesseby at han står inde for sine ytringer på nettet.

Ja det gør jeg, Der findes nemlig ikke beviser for at der fandtes gaskamre og massegrave i koncentrationslejrene, siger Mathisen, som kort før Jul detog i sit første Folketingsmøde.

På Facebook skriver Ap-politikeren videre:

'De udryddelser som Jøderne udførte i Rusland under Anden Verdenskrig hører vi derimod intet om. Der blev dræbt flere end 30 millioner i Gulaglejrene, men det eneste vi hører om historiebøgerne er 6 millioner som blev dræbt i lejre som Auschwitz, Birkenau og Buchenwald for at nævne nogen.

Udfører man undersøgelser i dag, viser det sig at der aldrig har eksisteret massegrave og heller ikke gaskamre tåler at blive undersøgt af kritiske journalister. I dag er det sådan, at hvis man ønsker at undersøge om hændelserne faktisk fandt sted, så er man med det samme antisemit, I kan tro at jeg er stolt over at være antisemit, hvis dette ord indebærer at man ikke godtager løgn og fantasi. [æ kan godt ta på mæ stolt å at være antisemitt hvis ordet's betydning blir det samme som at man ikke godtar løgn og fanteri]

Jeg har undersøgt temaet grundigt, og har brugt vældig mange måndeder med at læse og se på kilder om udryddelseslejre under Anden Verdenskrig.

Jeg stoler på Røde Kors, når de siger at der blev dræbt 260.000 i arbejdslejrene (som det egentlig var), på grund af fødevaremangel og sygdom mod slutningen af krigen. Røde Kors undersøgte lejrene og fandt at fangerne havde det langt bedre end f.eks. civile tyskere.'

Mathisen hævder at han har fordybet sig i temaet, og har læst store mængder dokumentation om emnet.

- Den som orker at bevise at jeg tager fejl, er hjertelig velkommen. Jeg går ind for at undersøge ting i stedet for blot at acceptere det som står i historiebøgerne, siger Ap-politikeren.

- Men bør du som folkevalgt politiker ikke være lidt forsiktig med at ytre sådanne meninger?

- Dette har intet med Arbejderpartiet at gøre. Jeg ønsker bare at man skal lave historiebøgerne om, og ikke fortælle løgn og fantasi.

Arbejderpartiets ledelse tager afstand fra ytringerne.

- Vi tager skarpt afstand fra Mathisens udtalelser. De ligger langt fra Arbejderpartiets værdier og er både historieløse og respektløse, siger Odd Erik Stemde, vicepartisekretær i Arbeiderpartiet, til NTB.

Han siger at partitoppen er løbende i dialog om sagen med Arbejderpartiets folketingsgruppe. På spørgsmålet om Mathisen bliver smidt ud af partiet som følge af 'de antisemitiske udtalelser', svarer Stemde at det er op til den 32 årige selv at vurdere om han vil forlade Arbejderpartiet.

Mathisen er/var også bestyrrelsesmedlem i Samisk sosialdemokratisk forening, som er tilknyttet Oslo Ap.

Det lader altså til at Mathisen tilhører / identificerer sig med den samiske minoritet.

Kilder:

VG-Norge 11 marts 2011 - Ap-politiker mener holocaust er løgn

Dagbladet Norge 11 marts 2011 - Ap-politiker mener holocaust er løgn

Israel What 11 marts 2011 - Government-party politician: 'I know the Holocaust did not happen'

Relateret:

Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust. Det rigtige tal ligger formentlig omkring 4 millioner, siger holocaust-arkæolog Anders Otte Stensager, der har publiceret sit speciale ved det statsfinansierede Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) afdelingen for Holocaust og Folkedrabsstudier.
Balder.org 7 maj 2008 - Anders Otte Stensager, dansk holocaustforsker ved DIIS afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Vi vil i denne sammenhæng henlede vore læseres opmærksomhed på kapitel 1 af dr. David Dukes bog Jødisk racisme, samt artiklen Stalin's Willing Executioners: Jews as a Hostile Elite in the USSR af professor Kevin MacDonald.
DSFHF 14 marts 2011 - Norsk politiker i problemer

Balder Blog 23 oktober 2009 - Italien: Professor Antonio Caracciolo - Ingen tror længere seriøst på 6 millioner døde Jøder

Mosaisk Upps - Martin Hohmann CDU (Katolik) - Retfærdighed for Tyskland (Gennemgang af den store jødisk andel i Sovjetrussiske massakrer mm.)

Mosaisk Upps - Winston Churchill - Zionisme versus Bolsjevisme Kampen om det jødiske folks sjæl

Balder Blog 4 august 2008 - Den russiske frihedshelt Alexander Solsjenitsyn er død 89 år gammel - Jødiske journalister relativerer hans betydning (Davidsen, Holm, Rachlin)

Balder.org 27 november 2007 - Alexander Solsjenitsyn bryder revolutionens sidste tabu - (Oversat fra The Guardian Solzhenitsyn breaks last taboo of the revolution; omhandler To Hundred År Sammen)

Balder Blog 24 august 2009 - Israelsk ekstremist Avigdor Lieberman: Norge promoverer antisemitisme

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Balder Blog 6 febrar 2011 - Norske reklamebureauer vil ikke tjene israelske blodpenge - Går glip af millioner

Balder Blog 2 febrar 2011 - Hollandske Jøder vil straffe ‘holocaustbenægtere’ med lynjustits ’som spritbilister og fodboldbøller’ (Kan de mon bede om udlevering af Anders Mathison?)

Balder Blog 8 februar 2009 - Biskop Richard Williams vil undersøge beviserne for holocaust på ny

Balder Blog 9 februar 2009 - Josef Gärtner- Åbent brev til Hans Hellighed Pave Benedikt XVI

Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Ritual omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes

Mosaisk Upps - Jewish Media Influence in Scandinavia


Print Post