Flere end 10.000 sorte islamiske ekstremister forsamlede sig forleden i Chicago

 
  Sorte racister til islamisk møde i Chicago

Du vil ikke komme til at høre det fra mainstream medierne, men det amerikanske Nation of Islam har lige afholdt et stort møde i Chicago.

Nation of Islam, en amerikansk gruppe bestående af sorte islamister, prædiker hellig krig mod den hvide mand.

De siger at hvide mennesker bogstaveligt talt ikke har nogen sjæl, og derfor er 'djævle'. Gruppen påstår at den hvide race vil blive udryddet i den nærmeste fremtid.

Mødet fandt sted i AllState Arena i Chicago. Flere end titusinde sorte deltog i mødet. I moskeer over hele landet var der mindre sammenkomster, hvor man kunne se en live tv-transmission fra mødet i AllState Arena.

Det eneste medie som nævner den gigantiske sammenkomst er den jødiske organisation ADL, Anti-Defamation League som kom med en skinhellig meddelelse. Organisationen fordømte Nation of Islams leder; Louis Farrakhan for at kritisere den pro-israelske jødiske lobby, men ignorerede alt andet omkring Farrakhan og Nation of Islam.

ADL, en militant venstreorienteret zionistisk organisation kritiserer kun sorte radikale når de siger noget specifikt om Jøder, mens det rager gruppen, (som ynder at fremstille sig selv som en 'menneskerettighedsgruppe'), en høstblomst hvilken gift de sorte radikale spyer mod den hvide race. ADL har gang på gang demonstreret denne dobbeltmoral.

Farrakhan roste Obama og den libyske diktator Gaddafi. Obamas præst igennem 23 år, som Obama kaldte sin 'mentor', er venner med Obama såvel som med Gadaffi.

Adskillige talere ved mødet erklærede at de ikke ville opgive deres støtte til Gaddafi. Den libyske leder har tidligere via optagelser holdt taler for Nation of Islam. Han har også givet Nation of Islam mindst 5 millioner dollars, og har en gang givet Farrakhan personligt en check på en kvart million amerikanske dollars.

Obama og Gadaffi bedste venner for evigt

 
  Louis Farrakhan - Nation of Islam

Obama var hurtigt med at rose oprørere i Tunesien og Egypten som frihedskæmpere, selv om USA holdt det egyptiske diktatur ved magten for en pris af 1,7 milliarder amerikanske dollars af skatteydernes penge årligt. Men han er stille hvad angår Libyen

Hvorfor? Fordi Gaddafi er en af de vigtigste figurer i den amerikanske Black Power-bevægelse. Mens Gaddafis egne udtalelser lader formode at han ser negre fra syd for Sahara som mindreværdige i forhold til nordafrikanere, fik hans had mod USA ham til at blive den førende financier af den amerikanske Black Power-bevægelse.

Gaddafi har opfordret amerikanske sorte til at starte en revolution og har endda flere gange tilbudt dem at sende dem våben. Gaddafi ville have sorte Muslimer til at ødelægge USA. Med Obama på præsidentposten, kan det være hans ønske går i opfyldelse.

Kilde:

Council of Concerned Citizens 3 marts 2011 - Media censors massive Black Muslim rally in Chicago

(Ad Notam: Artikler publiceret på Balder Org er helt for forfatterens egen regning. Publikation her betyder ikke at vi nødvendigvis er enige i de fremførte synspunkter og eller påstande.)

Relateret:

Balder Blog 20 marts 2011 - Interessant vinkel på Obama, Gaddafi og Libyen fra den sorte ekstremist Louis Farrakhan - Farrakhan warns, advises Obama on Libya 

Nation of Islam leader says his comments on Jews are meant "to pull the cover off Satan" and "Zionists dominate the US government and banks."
Nation of Islam leader Louis Farrakhan said on Tuesday that Jews and Zionists are “trying to push the US into war” ...

Jerusalem Post 3 marts 2011 - Farrakhan: Jews are pushing the US into war


Print Post