Zionistiske Jøder vil censurere 'antisemitisk' jødisk holocaustoverlevende.

 
Hajo Meyer  

'Sacramentos møjsommeligt kultiverede interreligiøse bånd er ved at blive strakt til bristepunktet af en 86 år gammel holocaust-overlevende, som efter planen skal holde en tale om nazisternes holocaust og Israels behandling af Palæstinenserne i en lokal moske.', skriver The Sacramento Bee.

Auschwitz-overlevende Hajo Meyer stopper op for 11. gang på sin landsdækkende 'Aldrig Mere for Nogen som helst' [Never Again for Anyone] tur , denne gang ved 'Sacramento League of Associated Muslims Islamic Center' [SALAM], hvor han efter planen skal tale kl. 7 i aften.

Hajo Meyer har sammenlignet Israels besættelse af de palæstinensiske områder med holocaust, og tiltrak sig intens beskydning fra det jødiske samfund i Sacramento og fra Anti-Defamation League (ADL).

'At sammenligne Israel til Nazi Tyskland er afskyeligt, antisemitisk, og vanærer 'det hellige minde af millioner som omkom i holocaust, ' sagde rabbiner Reuven H. Taff, formand for den 13 mænd store Sammenslutning af rabbinere i stor-Sakramento, i en emotionel udveksling af budskaber med SALAMs imam Muhammed Abdul Azeez.

Rabbinersammenslutningen roste Azeez for sit brobyggeri til andre trossamfund, men har bedt ham at boykotte eller stoppe mødet hos SALAM.

Hvis han ikke gør det, sagde Reuven Taff i et brev, 'så vil du underminere alt det gode arbejde du er i gang med for at skabe relationer med det interreligiøse samfund.'

'Mødet bliver ikke aflyst, ' sagde Azeez, som opfordrede 'alle vores venner fra det jødiske samfund til at deltage, og til at stille spørgsmål til foredragsholderne.'

Azeez bemærkede at otte landsdækkende organisationer og ni lokale sponsorerer begivenheden, derunder en sammenslutning for amerikanske borgere af japansk herkomst, og den lokale afdeling af 'Jødiske Stemmer for Fred'.

Azeez sagde at et medlem af 'Amerikanske Muslimer for Palæstina' havde reserveret lokalet, og at modet ikke sponsoreres af SALAM. Han sagde at SALAMs bestyrelse havde lavet et baggrundscheck på foredragsholderne, som foruden Hajo Meyer omfatter den palæstinensisk/amerikanske politikforsker Hatem Bazian fra Berkely Universitet.

Holocaust fra et moderne perspektiv

'For første gang er der en holocaustoverlevende som taler til det muslimske samfund om holocaust, og putter det ind i en moderne kontekst om at alle menneskers rettigheder skal respekteres, ' sagde Azeez.

'Verden er ved at forandre sig, og det er på tide at vi får noget mere diskussion over tabuiserede emner, ' som den israelske behandling af Palæstinenserne.

Azeez er enig i at rabbinernes bekymringer er legitime - 'ethvert forsøg på at ligestille holocaust med hvad der sker i Palæstina er forfærdelig.'

Azees sagde at SALAMs ledere ikke ville tillade foredragsholderne til at sammenligne med Nazister.

Men den uforsonlige rabbiner Taff sagde at Hajo Meyers synspunkter var utålelige, og tilføjde at rabbinerne kunne 'få holocaust-overlevende til at tale til muslimske amerikanere, uden at tilskynde til muslimsk-jødisk fjendskab. [Sikker nogle som ville kunne vises på DR2 uden advarselsskilte eller yderligere 'balancerede' materiale for at 'vise tingene i en kontekst'.]

Rabbiner Nancy Wechsler-Azen fra Congregation Beth Shalom sagde at Meyers taler og skrifter er 'meget modbydelige - programmet promoverer had. Det er et forsøg på at delegitimisere Israel og Jødedommen, i modsætning til 'at have en meningsfuld politisk diskussion.'

Wechsler-Azen sagde at begivenheden ikke er den måde man kan hele mennesker 'som har sådanne en dyb kløft imellem sig... vi har opbygget et meningsfuld forhold til SALAM, og dette gør ond i sjælen.'

Overlevede 12 år under Hitler og 10 mnd. i Auschwitz - Kaldes 'antisemit'

 
  Kz tatovering
  Andre 'holocaust-overlevende' som modsat humanisten Hajo Meyer æres som helte af Zionisterne, f.eks. den hadfyldte lystløgner Elie Wiesel praler af sin tatovering, men nægter at vise den..
 
  Klik for større billede | Artikel

Meyer sagde i et eksklusivt interview med The Bee, at han overlevede 12 år under Hitler og 10 måneder i Auschwitz.

'Jeg har et nummer tatoveret på min arm, og de vover på at kalde mig antisemit?' sagde han.

'Fordi jeg ikke måtte gå i gymnasiet i Nazi Tyskland,' sagde Meyer, 'kan jeg identificere mig med de Palæstinensere som undergår et langtrukket folkemord, og som heller ikke kan få lov til at gå i deres skoler, som er smadret af bomber'.

'Næsten alle jødiske religiøse organisationer i verden har blandet Judaismen - som er universel, humanistiske og venlig mod enhver - med Zionismen,' sagde Meyer, som definerer Zionismen som en ideologi baseret på en veldefineret arabisk fjende som skal ødelægges.

Jon Fish, præsident af Sacramentos Interfaith Service Bureau som repræsenterer de større trossamfund i regionen, sagde at Palæstina er et socialt spørgsmål, ikke et religiøst.

'Rabbineren og imamen må finde ud af det sammen, ' sagde Fish, 'men dette kunne være en situation som ingen har gavn af.'

Reuven Taff sagde at han hilser en diskussion mellem Jøder og Muslimer velkommen 'i en atmosfære af kollegialitet og respekt.'

Men hvis SALAM gæster en begivenhed som Taff mener, er 'tydeligvis antisemitiske', sagde han, 'bliver det meget svært at sidde ved samme bord men nogen som støtter en hadefuld dagsorden'.

Kilde:

The Sacramento Bee 16 februar 2011 - Holocaust survivor's planned talk at mosque angers Sacramento Jewish leaders (Stephen Magagnini)


Relateret:

Denne post er ment som et tillæg til ovenstående
Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitz overlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer 'jødisk etik'

Balder Blog 16 februar 2011 - England: Thilo Sarrazin foredrag på London School of Economics aflyst pga. trusler fra rødfascister (bakket op af Jøder og Muslimer)

Balder Blog 13 februar 2011 - England: David Cesarani, jødisk shoah-sælger foreslår massakre på egyptiske demonstranter

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber


Print Post