Jøder, muslimer, og venstreekstremister i forenet kamp mod Sarrazinbesøg

 
  Thilo Sarrazin
   
 
  Rødfascister fra UAF
   
  Notkingate - I øvrigt uden forbindelse til denne artikel: Hør interview med Ekko redaktør Claus Christiansen og DR2 censurmadammen Mette Hoffmann Meyer i sagen om Notkins pro-zionistiske aktivisme som DR2 chefredaktør her

Den forhenværende Bundesbank-formand Thilo Sarrazin skulle have holdt et foredrag på London School of Economics mandag den 14 februar, men mødet blev i allersidste øjeblik aflyst på grund af trusler fra den britiske rødfascistiske organisation UAF (United Against Fascism).

Den voldelige gruppe finansieres blandt andet af jødiske kredse, lige som en lang liste af 'mainstream politikere', lige fra Labour-medlemmer til den 'konservative' David Cameron, optræder på en liste af personer som støtter den venstreekstremistiske bande, der får de hjemlige AFA-bøller til at tage sig ud som en søndagsskole.

Thilo Sarrazin skulle have talt i mandags i anledning af en debat organiseret af universitetets 'German Society'.

Universitetet besluttede at aflyse mødet, efter 'antifacistiske' grupper havde truet med demonstrationer mod foredragsholderen.

Jødegen årsag til fyring - mener Jøderne (som altid glade for at være i centrum)

Den jødiske avis 'Jewish Chronicle', kom i lighed med den britiske avis 'The Independent', med vildledende oplysninger, som at Sarrazin 'blev fyret fra sin post hos Deutsche Bundesbank, på grund af sin omtale af et jøde-gen'.

En anden kilde skrev at Sarrazin også havde ytret sig 'racistisk' om Baskerne. Sandheden er selvfølgelig at Sarrazin ikke blev fyret, men gik selv efter aftale med banken, og at ingen af Sarrazins 'gen' bemærkninger var racistisk mente.

Socialdemokratisk racist og jødehader

Det skider både den jødiske og den britiske avis dog højt og flot på, og begge forsøger at fremstille Socialdemokraten Sarrazin som en højreorienteret racist, som hader både Muslimer og Jøder.

Mødet blev dog afholdt senere i et nærliggende hotel, hvis ejer tilsyneladende var mere modig end kujonerne på London School of Economics.

En talsmand for London School of Economics sagde: 'Vi er på et sent tidspunkt kommet i besiddelse af information om at mødet ville blive forstyrret, og ikke kun vil blive udsat for fredelige protester udenfor mødestedet.

Vi forbliver trofast mod ytringsfriheden... men...

'Modvilligt besluttede London School of Economics at organisatorerne ikke længere kunne være sikre på at begivenheden ville kunne blive afviklet på en ordentlig facon, og at ytringsfrihed for alle deltagere kunne garanteres'.

Derudover oplyste Sammenslutningen af Studerende på London School of Economics, at mødet risikerede at være til alvorlig fare for gode relationer på universitetet, hvis det fik lov at fortsætte, hvilket stod i grel modsætning til den position foreningen tidligere havde indtaget.

'På grund af denne kombination af faktorer, besluttede skolens øverste ledelse at mødet ikke kunne finde sted. London School of Economics forbliver tro mod princippet om ytringsfred indenfor lovens rammer.' [Jaså?]

The Independent skrev blandt andet:

Jødiske grupper i London advarede i går at det ville være provokerende, og sikker på at det ville igangsætte mere had og krænkelse', hvis man gav Sarrazin en platform.

Sabby Dhalu, viceformand af United Against Fascism opfordrede regeringen til at udstede indrejseforbud mod Thilo Sarrazin.

'Der er en grotesk dobbeltmoral i Storbritannien angående indrejseforbud for folk som vil besøge landet. Der er ingen tvivl om, at en Muslim som var kendt for at komme med lignende synspunkter ville være nægtet indrejse, ' sagde hun.

Invitationen fra London School of Economics tyske fakultet til Sarrazin for at tale om 'Tysklands fremtid' er malplaceret og uovervejet. Titlen på mødet og invitationen indebærer at Sarrazin er fremtiden. Jeg gad vide hvor mange jødiske og muslimske tyskere er enige med ham? Sådanne onde, racistiske, antisemitiske og islamofobiske synspunkter har ikke hjem i hverken Storbritannien, Tyskland, eller noget andet land.'

Kilder:

Jewish Chronicle 15 februar 2011 - 'Jewish gene' banker's LSE talk cancelled (Robyn Rosen)

The Independent 14 februar 2011 - Fury as 'anti-Semitic' banker is invited to speak at LSE (Kevin Rawlinson)

Sarrazin Fan Club 14 februar 2011 - Jüdische Gemeinde Londons gegen Sarrazin-Auftritt | Junge F


Relateret:

Balder Blog 10 september 2010 - Israelske Chaim Noll kritiserer ledende tyske Jøders uvidenhed - forsvar for Sarrazins jøde-gen

Balder Blog 11 september 2010 - Tyskland: Zentralrat-Jøder raser over at Sarrazin ikke blev fyret fra bankposten

Balder Blog 9 september 2010 - Thilo Sarrazin begejstrede publikum i Live Tv-udsendelse fra Potsdam - Hele udendelsen (video af hele Sarrazins foredrag og diskussion)

Balder Blog 3 september 2010 - Jødiske ledere i Tyskland: Thilo Sarrazin udbreder nazistisk race-ideologi

Balder Blog 11 juni 2010 - Tyskland: Thilo Sarrazin advarer mod fordummelse på grund af indvandrere

Balder Blog 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder Blog - 23 marts 2009 - Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain

Muhamedanere og Jøder bekriger i fællesskab repræsentanter for den indfødte befolkning.
Balder Blog 23 marts 2008
- Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP (Eva Greenspan fra Polen)

Balder Blog 14 januar 2008 - Tyskland - Roland Koch - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Martin Homann, træt af Jødernes forsvar for islams fremmarch og multikulti gav jøderne en kage af egen dej. Hvis Tyskerne er 'et folk af gerningsmænd', så må Jøderne nødvendigvis også være det. Hvorefter han kom med et detaljeret oversigt over ledende og tjenende Jøders rolle ved massakrene og andet godt under den russiske revolution. God at få forstand på.
Mosaisk Upps - Retfærdighed for Tyskland - CDU parlamentsmedlem Martin Homanns 'antisemitiske tale'


Print Post