Zionistisk ekstremist, multikulti- og censurforkæmper anbefaler 'kinesisk løsning'

 
 

David Cesarani er professor i historie ved Royal Holloway, Londons Universitet. Han adviserede den britiske regerings kommission ansvarlig for 'holocaust-mindedagen' (i Danmark 'Auschwitzdag'), og var medlem af 'Foreign and Commonwealth Office delegation to the Intergovernmental Taskforce for International Cooperation on Holocaust Education, Remembrance and Research.'

Han er redaktør af The Final Solution: Origins and Implementation (1994) og Bystanders to the Holocaust: A Re-evaluation (2002) og forfatter af Justice Delayed: How Britain Became a Refuge for Nazi War Criminals (1992).

 

Dr David Cesarani, leder af en jødisk organisation samt en anden multikulti-direktør Shami Chakrabarti derimod mente at 'selv om det er en udsædvanlig sag, er vi del af et globalt juridisk system, og det er godt.'

Cesarani, direktør af et jødisk bibliotek, har tidligere skrevet i avisen The Guardian at vedtagelse af lignende love som i dem Tyskland 'faktisk ville forbedre' ytringsfriheden i England. Kritik fra dansk forsker til Cesarani.

Her forsvarede han igen indførelse af censurlove, da tabet af ytringsfriheden ifølge ham kun er en lille pris at betale f.eks. for at partier som dem der for nyligt bragede igennem i det østrigske valg bliver holdt udenfor.

 
  Cesarani's words

David Cesarani, en jødisk/zionistisk aktivist, som tidligere har gjort sig bemærket som fortaler for indførelse af censurlove efter tysk model i England, sagde i BBC programmet 'Moral Maze' at én måde hvorpå man kunne kvæle det egyptiske oprør var den metode som det kinesiske regime benyttede på Den Himmelske Freds Plads i Peking; en massakre.

Brendan O'Neill i Daily Telegraph:

Sidste gang jeg var med i programmet Moral Maze, blev jeg ristet over en sagte ild da jeg sagde, at politiske vold, som del af en radikal protest, nogle gange kan retfærdiggøres. Alligevel var der i denne uges udgave af programmet en gæst som havde en rolig og beleven diskussion om muligheden for at udøve en langt mere massiv form for vold mod de frihedshungrende mennesker i Egypten.

Cesarani foreslog løsning som på Tiananmen Square

Én af gæsterne; professor David Cesarani, luftede ideen om en massakre i Egypten á la den på Tiananmen-pladsen i Peking, som en måde hvorpå man kunne kvæle et eventuelt anarki efter Mubarak. Men denne gang var der ingen opstandelse. Ingen storm på Twitter, ingen hjertestop hos bloggere, ingen vrede opringninger til radiofonien, ingen spørgsmål i parlamentet. Måske er det i dag helt normalt at tale om at massakrere Egyptere?

Professor Cesarani blev spurgt af Michael Portillo om 'det moralske dilemma' angående hvordan man skulle stille sig overfor det som kommer efter Mubarak. Hvad hvis det er værre end Mubarak?

Skulle det knuses? Professor Cesarani sagde, at hvis man indtager 'en helt igennem pragmatisk holdning', så ville 'resultatet af at nedkæmpelse af demonstranterne i stil med kinesernes aktion på Den Himmelske Freds Plads være ønskeligt og forudsigeligt'.

Fordi, som han sagde: 'hvis man tillader denne populære demokratibevægelse at udvikle sig ukontrolleret, kan man ikke forudsige hvad der vil ske.

Men man kan forudsige at der efter en stor massiv nedkæmpelse med store tab af menneskeliv, vil være en vrangvillig stabilitet.'

Ingen græder længere over massakren på Den Himmelske Freds Plads

Portillo var overrasket. 'Der er ret mange mennesker som ville være noget chokeret over at høre hvad du siger; at en udgang i stil med men massakren på Den Himmelske Freds Plads ville være ønskeligt.'

Cesarani svarede at 'Vesten ikke længere græder så meget længere over Tiananmen-massakren, fordi vi driver megen handel med Kina.

Derfor ville mange forretningsinteresser i stilhed sige, at muligvis, muligvis var den måde hvorpå Kineserne ordnede deres overgang var at foretrække.'

Blair støtte: Modigt forslag fra Cesarani

En anden paneldeltager, Matthew Taylor, tidligere rådgiver af Tony Blair, og nu direktør af Royal Society of Arts, beskrev Cesaranis kommentar som 'utroligt modigt', og sagde: 'På en måde forstår jeg hans argument'.

 

Der kan man bare se. Konfronteret med en massal opstand til fordel for indførelse af demokrati i Mellemøsten, er den instinktive reaktion fra nogle dele af det politiske establishment i Storbritannien at gå i panik, at plapre om anarki, om 'et nyt Iran', og at foreslå at der måske er brug for en voldelig nedkæmpelse af opstanden.

Variationer på dette tema er dukket op i kommentarer fra hele det politiske spektrum, derunder den del af den, som bakkede op om invasionen af Irak og Afghanistan, med den (totalt idiotiske) begrundelse at disse invasioner ville 'skabe demokrati' i Mellemøsten og Centralasien.

Nu hvor rigtige mennesker i Mellemøsten agiterer for demokrati, og faktisk kan risikere at vinde, er 'demokrati' pludseligt blevet et bandeord. Det er for 'ukontrolleret', for uforudsigeligt, for kaotisk, og alligevel ikke sådan en god ide for disse mærkelige brune mennesker. Måske er det nødvendigt at en stærk mand blander sig og skaber orden.

Vestens politikere: rædselsslagne for ægte folkeligt demokrati

 
  Brendan O'Neill

Dette er en af de fantastiske ting omkring den inspirerende opstand i Egypten: den udstiller ikke kun det egyptiske regimes illegitime karakter, men også den falskhed som ligger bag vestlige kampagner for 'at bringe demokrati' til Mellemøsten.

Fordi de selv samme politikere og kommentatorer som talte om at 'demokratisere' Irak nu ser måbende og med rædsel på de egyptiske masser som kræver deres demokratiske rettigheder.

Og når de ser det, i al sin larmende voldsomme uberegnelighed, er de rædselsslagne.

Kilde:

 

Daily Telegraph 4 februar 2011 - The Egypt protests have exposed the hypocrisy of mealy-mouthed Western commentators (Brendan O'Neill)

Zonnenwind 9 februar 2011 - Zionistische historicus: Slachting als op Tiananmenplein is wenselijk in Egypte | Nu Jij

Piratenweib 6 februar 2011 - Die ägyptische Demokratiebewegung & die Scheinheiligkeit des Westens | Kreuz Net

Relateret:

Balder Blog 7 februar 2011 - EU: Catherine Ashton belærer Egypten om demokrati. Hvad kender hun til dét? (Brendan O'Neill)

Balder Blog 22 febrar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

David Cesarani yet again defends suppression of free speech: A fractional loss of liberty is a small price to pay compared to what can follow if the far right is shielded all the way into power
The Guardian 3 oktober 2008 - David Cesarani - The limits of free speech

Balder Blog 13 december 2009 - England: Hemmelig ordre fra David Miliband (Jøde): diplomater skal chikanere British National Party

Balder Blog 28 november 2009 - England: Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby

Balder Blog 9 oktober 2009 - England: Efterretningstjeneste MI5 frygtede jødisk terrorisme

Balder Blog 18 august 2009 - Englands udenrigsminister David Miliband (Jøde): Der er omstændigheder hvor terror er i orden

Balder Org 23 marts 2009- Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

Balder Org 23 marts 2008 - Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP

Balder Org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain

Balder Org 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik


Print Post