Fremstød mod raceblanding i Knesset I anledning af 'Jewish Identity Day' fra Likudnik Tzipi Hotovely

Mmmm mærkeligt. Her troede jeg at Jewish Identity Day faldt på den 27. januar...

 
Tzipi Hotovely - Likud - Racespørgsmål
 
   
  ADL- Diversity is our strength
  Diversitet er vores styrke - ADL
  Plakat fra den zionistiske kamporganisation ADL of B'nai Brith beregnet for Goyim (kvæg - ikke-jøder) i USA og Europa. Er der mon nogen der snart fatter hvad det er der ligger bag slagordene? Diversitet er VORES styrke. Så snart de jødiske indvandrere i de europæiske samfund fik magt, har de forsøgt at underminere den etniske og kulturelle homogenitet i værtslandene for at styrke deres egen position, for at kunne dyrke deres del og hersk politik, der allerede gjorde sig gældende i tiden rund Maurernes besættelse af Spanien. I dag arbejder de store jødiske organisationer, World Jewish Congress, ADL of B'nai Brith, Simon Wiesenthal Centeret etc. for mere indvandring til de hvides hjemlande. Samtidigt støtter de projekter mod blandede ægteskaber hvor Jøder er involveret.
   
  Deborah Lipstadt (Zionist) : 'Vi ved hvad vi kæmper imod; antisemitisme, assimilation, blandede ægteskaber, Israel-bashing.'
Abe Foxman ADL, Zionist ('diversity is our strength'): 'Intermarriage is growing. A lot of it is ignorance. The next generation of Jewish kids on campus, if we don't invest in them, will find themselves with another problem. Foxman beklager også at 'kun' 29% af amerikanske Jøder går i jødiske skoler og yeshivaer. Ligeledes mener han der skal investeres i speciale programmer så Jøder kan blive opdraget i den rette zionistiske ånd: 'Hvis du sender 100 børn her vil en tredjedel være Zionister til evig tid. Det er en temmelig god investering for $5.000.'
 
  På en plakat fra den israelske regerings annonce-kampagne i USA kan man læse: 'Assimilation og tabt for os'
 

Uforskammer bedrageri:
Det lykkes for den jødiske Chabad Lubavich sekt at få placeret kæmpe jødiske 'menoraher' i alverdens vestlige hovedstæder (ofte som kunkurrence til juletræer og kristne kors) i anledning af Hannukah-festen der fejres omkring samtidigt med Julen (i år
11-19 december). Hannukah-festen og menorahen promoveres af den dybt racistiske organisation som et 'symbol på fred og fordragelighed' [multikultur], mens den for jøderne faktisk betyder det stik modsatte:

Menoraen symboliserer hvad den jødiske religion kalder lysfesten, og er et mindesmærke for jødernes militære sejr over grækerne og generobringen af det jødiske tempel, hvilket nu fejres som den jødiske helligdag Hanukka.

I den jødiske religion ser man Hanukkas betydning som mindedag for den jødiske modstand mod truslen fra blandede ægteskaber og assimilation. I stedet for at forfølge Jøder, blev de accepteret af Grækerne der tillod dem at assimilere og derfor begyndte rabbinerne en krig og massakrerede dem.

Hanuka er vaccination mod blandede ægteskaber og bliver i den jødiske religion brugt som lektie mod blandede ægteskaber mellem Jøder og Kristne.

Ægteskaber mellem jødiske kvinder og arabiske mænd var i centrum ved et møde af det israelske parlaments 'Komité til Kvinders Fremme' i denne uge, da komiteens forkvinde Tzipi Hotovely (Likud) var vært for en høring til ære for jødisk identitet i det israelske parlament, Knesset.

'Vi må indse at landet ikke har lagt vægt på opdragelse, hvilket er den eneste måde hvorpå vi kan afholde jødiske kvinder fra at indgå livsvarige forbindelser med ikke Jøder,' sagde Hotovely.

Kampen mod assimilation

'Kampen mod assimilation får kun store overskrifter gennem historier om jødiske kvinder som gifter sig med muslimske mænd, men det er vigtigt at bemærke, at problemet er langt større. Der lever 92.000 blandede familier i staten Israel. Der er brug for at udarbejde et pensum for piger i gymnasier og tilsvarende undervisningsinstitutioner som handler om jødisk identitet. Det faktum at pigerne når dertil hvor de indgår blandede ægteskaber beviser at undervisningssystemet har svigtet'.

'Jewish Identity Day' i parlamentet i tirsdags blev sponsoreret af Tzofar organisationen og af parlamentsmedlemmet Zevulun Orlev (Habayit Hayehudi). På programmet stod en række møder som alle fokuserede på aspekter af jødisk identitet i Israel.

Men ikke alle politikerne mente at emnet var passende for en høring i komiteen.

'Der kan ikke være en høring som forsøger at afgøre hvem man må gifte sig med. Det er en personlig sag, der er ting som staten ikke bør blande sig i, ' klagede Taleb a-Sanaa fra det arabiske parti 'United Arab List-Ta’al'.

'Denne høring legitimerer en antidemokratisk og meget farlig situation hvori Knesset forventes at støtte Halacha [jødisk religiøs lov] konceptet 'jødisk identitet' gør ikke nødvendigvis racisme kosher.'

Sanaa gav anledning til grin fra sine medparlamentarikere, da han citerede Bibelen til støtte for sit argument.

'Moabitten Ruth var ikke jødisk, men hendes efterkommer var kong David, ' sagde han.

Hvad ville man sige i Frankrig hvis...

Jeg kunne tænke mig at se hvad der ville ske hvis man i Frankrig holdt en høring om hvad der sker når kristne gifter sig med Jøder.'

Yad L’Achim’s Zehava Drori sagde at hendes organisation tog sig af kvinder som 'blander sig med alle slags minoriteter'.

'Problemets omfang er meget stor, og vi føler at man hele tiden forsøger at lukke debatten om fænomænet.

Repræsentanter for Yad L’Achim sagde at der var et voksende problem med 'piger som er konverteret til Islam, uden at de overhoved er klar over alvoren i det der sker. Sheiken kommer til deres hus, og konverterer dem.'

Ingen blandede ægteskaber i Israel

Under israelsk lov kan par med forskellig religiøs baggrund ikke gifte sig i Israel, og derfor konverteres kvinder til Islam. Men disse kvinder forstår ifølge organisationens repræsentanter ikke at deres børn, skønt de er Jøder ifølge Halacha [jødisk lov], vil blive registreret som Muslimer.

Yad L’Achim siger at organisationen for tiden arbejder med omkring 1.000 kvinder, mens de i 2008 kun havde 500. De fleste kvinder kom fra baggrunde præget af dybe økonomiske eller emotionelle problemer.

Ikke racistisk at være imod blandede ægteskaber

'Det er ikke racistisk at være imod blandede ægteskaber. Ægteskaber mellem jødiske kvinder og arabiske mænd er som olie og vand, ' sagde Sarit, en jødisk kvinde som havde været gift med en arabisk mand. 'Det er ikke racistisk fordi de ikke er onde, men der er forskelle i mentalitet som det er umuligt at benægte.'

Ben-Zion Gopstein fra Lehava organisationen sagde at 'der er en del organisationer som arbejder med disse piger efter de beder om hjælp, men vi skal nå dem inden de kommer til de arabiske landsbyer.

'Det er Lehavas formål. Vi går til skoler og underholdningssteder og forklarer pigerne hvad det betyder at være en jødisk kvinde. Der er nogen som kommer sammen med og gifter sig med Arabere, derunder nogle fra religiøse skoler og haredi-piger.'

Gopstein sagde at på den ene religiøse skole han havde besøgt i Bat Yam, var der en femte del af pigerne som kom sammen med Arabere. 'Problemet er den legitimitet som man giver blandede ægteskaber den dag i dag, ' sagde han.

'The Jewish Agency' investerer hvert år millioner i krigen mod assimilation udenfor Israel, men her i Israel vil alle piger være Bar Rafaeli, ' fortsatte han med en hentydning til den israelske supermodel som er involveret med den ikke-jødiske Leonardo DiCaprio.

Gopstein bemærkede at der 'i dette parlament er et medlem som er gift med en tysk mand, ' hvorved han referede til Einat Wilf (Arbejderpartiet).

Men klagede han, 'det er ikke politisk korrekt at tale om det'.

 

 

Kommentar: Hvordan Jøderne nogensinde ville have fostret en Bar Rafaeli uden de hvide europæiske gener som tydeligvis er ansvarlige for det meste af den skønhed hun er i besiddelse af, har Hr Gokstein til gode at forklare... Såfremt man tager påstanden om at være de fysiske efterkommere af Abrahams og Kong Davids slægt alvorligt, må man vel også indrømme, at en stor del af disse individer lever i stjålne kroppe.

 

Kilde:

Jerusalem Post 11 februar 2011 - MKs told more education is needed to combat intermarriage (Rebekka Anna Stoil)

Relateret:

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

DSFHF 14 januar 2011 - Er etnocentrisme naturlig?

Betyder vores genetiske arv noget som helst?
Balder.org - Racisme og kampen mod indvandringen - racismebegrebet fra flere vinkler

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 4 oktober 2010 - Israelsk rabbiner: I orden at jødiske kvinder går i seng med fjenden

Balder Blog 2 oktober 2010 - Hvordan man forebygger blandede ægteskaber - af Rabbi Kalman Packouz

Balder Blog 30 juli 2010 - Israel: Rabbiner Yitzhak Ginsburg arresteret for bog som opfordrer til drab på ikke-jøder

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapira: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt 

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Balder Blog 3 august 2008 - Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten!


Print Post