Grækenland er i fare: Jøderne kommer!

Ifølge den israelske avis Jewish Telegraph Agency, sagde Mikis Theodorakis, den græske komponist som skrev musikken for filmen 'Zorba Grækeren' i et tv-interview at han er en 'antisemit og antizionist'.

Alt som sker i verden i dag har at gøre med Zionisterne

 
  Mikis Theodorakis - Komponist
  Zorba the Greek - Zorba Grækeren
  Zorba the Greek - Zorba Grækeren

Den 86 årige Theodorakis, som har heltestatus i Grækenland, sagde også i interviewet som blev sendt på Grækenlands mest sete tv-kanal, at 'alt som sker i verden i dag har at gøre med Zionisterne.'

Han tilføjede at 'Amerikanske Jøder står bag verdens finanskrise, som også har ramt Grækenland.'

Komponisten, som var medlem af det græske kommunistparti i 60 år, støttede tidligere Israel, men blev mere og mere kritisk. Han er, stadigvæk ifølge den jødiske avis JTA, gået fra kritik mod Israel til at komme med antisemitiske bemærkninger, og har antisemitiske holdninger.

Jøderne ved al ondskabs rod - men elsker Jøder

I 2003 erklærede Theodorakis at 'Jøderne er ved al ondskabs rod'. Da det jødiske samfund i Grækenland reagerede stærkt på hans udtalelse, undskyldte han, men der var ikke noget der ændrede sig.

Mærkværdigvis sagde han i tv-interviewet at; 'Jeg er antisemit men jeg elsker Jøder.'

Theodorakis kritiserede den græske statsminister George Papandreou for at mødes med sin israelske kollega Benjamin Netanyahu, som ifølge komponisten er persona non-grata i Grækenland på grund af hans 'krigsforbrydelser i Libanon og Gaza'.

Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations

I interviewet fremsagde Theodorakis en advarsel til det græske folk:

'Vi er i fare. I løbet af de kommende dage vil Zionisterne samle sig i Grækenland for en konference, ' sagde han, hvorved han hentydede til besøget af 'Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations', som begyndte i tirsdags.

Jewish Telegraph Agency 9 februar 2011 - ‘Zorba’ composer declares himself an anti-Semite


Print Post