Domstolen i den hollandske by Utrecht bestemte i mandags at Ronnie Naftaniel, som er direktør af den jødisk/zionistiske interesseorganisation CIDI (Center for Information og Dokumentation om Israel) skal vidne i den såkaldte karikatursag, der omhandler det avisen kalder en 'holocaustkarikatur' som den islamiske organisation Arabisk Europæiske Liga (AEL) udgav i forbindelse med opstandelsen om de danske muhammedtegninger, for at vise den dobbeltmoral der findes på ytringsfrihedsområdet i Holland.

Den berygtede Zionist og multikulturforkæmper Naftaniel, som er ret så omstridt figur i Holland, lige som som det nu viser sig i de lidt mindre fanatiske kredse i Israel, politianmeldte AEL, da organisationen udgav en karikatur på sin hjemmeside, som forestiller to mænd som spøger om 'holocaust'.

I første omgang fjernede AEL tegningen fra sin hjemmeside, hvorefter justitsministeriet droppede sagen. Senere kom karikaturen dog tilbage på hjemmesiden, hvorefter sagen blev taget op igen.

Ifølge sine talsmand 'benægter AEL ikke holocaust', som avisen udtrykker det. Talsmanden tilføjede i sidste uge at Holland lider af dobbeltmoral, hvilket jeg ikke helt kan give ham ret i; der er snarere tale om en tre eller fire-dobbeltmoral.

For at underbygge det, ønskede AEL at indkalde chefredaktør Pieter Broertjes fra avisen De Volkskrant (en avis med en profil som ligner Politikens herhjemme) som vidne.

Domstolen afviste dette krav, men tillod den muslimske organisation at indkalde Ronny Naftaniel for at forklare hvorfor han føler sig krænket af den omstridte karikatur.

Det står endnu ikke klart hvornår sagen fortsættes.

Kilde:

De Telegraaf 1 februar 2011 - CIDI direkteur Ronny Naftaniel moet getuigen in cartoonzaak

Meget mere om Ronald Maurice Naftaniel i mit forrige indlæg, som handler om at zionisten Naftaniel har foreslået 'lynjustits' mod 'holocaustbenægtere' som 'bør straffes efter regler som man normalt kun bruger mod spritbilister, butikstyve og fodboldbøller'.

I dette indlæg er der også en lang række links med information om den zionistiske femte kolonne som vil diktere hvad hollændere skal have lov til at sige eller tegne hvis ikke de skal lande i fængsel.

 

Relateret

Hollands omstridte zionistiske udenrigsminister Uri Rosenthal holder møde med toppolitikere i Mellemøsten, blandt andet den israelske statsminister Netanyahu og den palæstinensiske leder Mahmoud Abbas. Han besøger også Jordans konge Abdullah II. Den hollandske israelforkæmper lod i fredags vide at han vil afslutte sin rejse med et besøg til det israelske holocaust tempel Yad Vashem, som avisen beskriver som 'et monument i Jerusalem for de jødiske ofre af Anden Verdenskrig. Den jødiske udenrigsminister har udsat et planlagt besøg til Egypten.

De Telegraaf 4 februar 2011 - Rosenthal naar hoge politici in Midden-Oosten

Balder Blog 2 februar 2011 - Hollandske Jøder vil straffe ‘holocaustbenægtere’ med lynjustits ’som spritbilister og fodboldbøller’


Print Post