En jødisk paraplyorganisation sagde at 'holocaustbenægtere' bør straffes efter regler som man normalt kun bruger mod spritbilister, butikstyve og fodboldbøller

Under lynjustits-paragraffen som er kendt som 'snelrecht' tilbyder politiet og anklagere valget mellem en bøde eller at komme i retten indenfor to måneder straks efter 'forseelsen'.

'Jeg forstår ikke hvorfor det skulle være så svært for en politibetjent at give bøder direkte til dem som kommer med sådanne ytringer', sagde Ronny Naftaniel fra Center for Information and Documentation on Israel, (CIDI) i et telefoninterview. [Naftaniel ville sikkert have været et ivrigt medlem af Stalins Cheka politi, havde han levet i Sovjet den gang]

Han tilføjede at han ville bakke op om de samme tiltag overfor anti-marrokansk diskrimination, som også er stigende i Holland [ifølge Naftaniel altså].

Muslimer diskrimineres

 
  Ronald Maurice (Ronnie) Naftaniel CIDI
 

Thomas Dalton om revisionisterne: Således er der fremkommet noget der ligner en debat -- en historisk vigtig debat. Dette er ikke en perifer debat mellem to mystiske ideologier der angående nogle dunkle detaljer af anden verdenskrig. Den handler selvfølgelig om historie, men den handler også om to fundamentale emner af vor tid: ytringsfrihed og pressefrihed, den måde hvorpå medierne fungerer, manipulation af den offentlige mening, politiske og økonomiske magtstrukturer, og statens muligheder for tvang. Det er en forbavsende hadsk og kontroversiel debat, med vidtrækkende konsekvenser. Debating The Holocaust

 
   
 

Haaretz journalist doubles as anti-'delegitimization' operative

The Electronic Intifada 23 Dec 2010 Haaretz has an international reputation as Israel's most liberal and reliable newspaper. But The Electronic Intifada has discovered that one of the newspaper's regularly-featured reporters, Cnaan Liphshiz, used his news reports for the publication to promote the agenda of an extreme pro-Israel group with which he was also employed.

At the same time, Liphshiz appears to have made efforts to conceal his work with the Dutch Zionist group CIDI (Centre for Documentation and Information on Israel), an undisclosed conflict of interest which calls into question the reliability of his reports and the editorial standards of Haaretz.

From 2007 until the present, Liphshiz has written about 50 articles in Haaretz which quote information provided by CIDI or its executive director Ronny Naftaniel, usually without offering any countervailing opinion or sources. Many of Liphshiz's stories are based entirely on information provided by CIDI.

CIDI has confirmed to The Electronic Intifada that Lipshiz worked for the organization, and is likely to work for them again in the future. More

   
 
  Strafbart i Holland - AEL karikatur
   
 
  Tilladt i Holland & England
   
 
  Strafbart i England

'Antisemitisme' er blevet en varm sag. Mange indfødte Hollændere skyder skylden for antisemitismen på landets muslimske minoritet, mens Muslimerne siger at der er dobbeltmoral og at diskrimination mod Marokkanere og Tyrkere forbliver ustraffet.

En landsdækkende politirapport fra september sidste år fandt en stigning i antisemitiske hændelser med 48%, til 209 tilfælde i 2009. Den samme rapport fandt at anti-marokkanske hændelser var steget med 17% til 103 tilfælde. Google News artiklen melder ikke nogen procentvis udvikling eller antallet af anti-hollandske hændelser, hverken fra jødisk eller marokkansk side. Det må være to meget fredelige befolkningsgrupper. Men den psykiske vold som Jøderne excellerer i; så som truslerne om fængselsstraf og sågar lynjustits for at modsige Jødernes historie er selvfølgelig heller ikke noget der regnes for noget. Hvad bliver det næste? Offentlige standretter for tankeforbrydere?

Efter en indvandringsbølge i halvfemserne udgør Muslimerne nu omkring 1 million af landets 16 millioner store befolkning. Den jødiske befolkning skønnes at bestå af 40.000 til 50.000 individer.

Den stigende antisemitisme 'kan tilskrives den stigende indflydelse fra Islam i Holland, ' sagde Joram van Klaveren som er parlamentsmedlem for Frihedspartiet under debatten. 'Jo mere Islam, jo mere antisemitisme.'

Cora van Nieuwenhuizen fra partiet VVD, som leder landets regerende liberale koalition, var blandt adskillige parlamentsmedlemmer som tog afstand fra disse bemærkninger.

'Det er ikke hvilken tro du har som er afgørende, det er din opførsel', sagde hun. [Åbenbart ikke hvis man er 'holocaustbenægter']

Denne ordveksling karakteriserer det politiske klima i Holland.

En udbredt modvilje mod muslimske indvandrere intensiverede i 2004 da filminstruktøren Theo van Gogh blev myrdet af den muslimske radikal af marokkanske herkomst Mohammed Bouyeri, på grund af det han oplevede som religiøse fornærmelser.

Det antiislamiske Frihedsparti endte på en tredje plads ved valget. Det er ikke del af landets minoritetsregering, men fungerer som støtteparti.

Naftaniël fra den jødisk/zionistiske organisation CIDI sagde at hans undersøgelser viste at marokkanske unge var uforholdsmæssigt højt repræsenteret i antisemitiske hændelser mod 'synlige' eller ortodokse Jøder. Men han sagde også at antijødiske bemærkninger på internettet eller på arbejdspladsen sædvanligvis blev ytret af hollandske kristne. [gad vide om han virkelig har undersøgt om de nu virkelig var Kristne! Måske mulighed for en modoffensiv? Racistiske, og formentlig uunderbyggede generaliseringer om Kristne?]

'Vi har på fornemmelsen at tabuet mod antisemitisme er ved at forsvinde, ' sagde han.

Hollandske Kristne de værste på internettet

Selv om de anti-jødiske bemærkninger, som Naftaniel vælger at kalde 'antisemitisme', ifølge ham selv bliver begået af 'hollandske Kristne', kommer han derefter frem med et eksempel på en Marokkaner som udtalte sig på internettet!

I en nylig offentlig kendt sag blev en marokkansk mindreårig interviewet på en skoles hjemmeside, hvor han sagde at Jøder skulle 'udryddes'.

Retten i Utrecht dømte ham til 40 timers 'samfundstjeneste', [den moderne eufemisme for tvangsarbejde], derunder 16 timer i Anne Frankhuset [svarer til kinesiske opdragelsesmetoder og Frankfurterskolens hjernevask].

I april 2010 frikendte den samme ret Abdoulmouthalib Bouzerda, formand af den Arabisk-Europæiske Liga (AEL) , for en sigtelse for 'hadforbrydelse' for på organisationen hjemmeside at have publiceret en karikatur som sætter spørgsmålstegn ved realiteten af det jødiske holocaust. [Det må være journalistens egen subjektive fortolkning. Jeg ser ingen modsætning i at anfægte tal og fremgangsmåder og det at anerkende forbrydelsen. Billedet til højre -->]

Gruppen ville den gang have en diskussion i gang omkring dobbeltstandarter: at de europæiske medier er villige til at publicere karikaturer som bespotter den islamiske profet Muhammed, mens holocaustkarikaturer er tabu.

Van Klaveren fra Frihedspartiet var skeptisk angående forslaget angående lynjustits for 'antisemitiske' bemærkninger: Lederen af hans eget parti Geert Wilders er anklaget for at have fremsat diskriminerende bemærkninger, derunder nogle hvor i han sammenligner Islam med fascisme og opfordrede til et forbud mod Koranen. [Er det nu også forbudt at opfordre til forbud mod bøger? Så må der være mange Jøder der skal i fængsel!]

Psykiater

Holocaustbenægtere 'skulle sendes til en psykiater, ikke til dommere, ' sagde van Klaveren. [Hvad med at sende censurforkæmperne og dødskultjøderne til en psykiater i stedet for]

I debatten i onsdags blev der hyppigt refereret til bemærkninger fra landets mest prominente konservative tænkere, Frits Bolkestein, som i december blev citeret for at have sagt at 'synlige Jøder' skulle overveje at emigrere til Israel eller USA fordi de ikke havde nogen fremtid i Holland.

[Flot af Bolkestein at være bekymret for Jødernes fremtid. Hvad med hollændernes?

Men det er hvad man får når man har et zionistisk domineret land.

Alt drejer sig om Jøder først og andre indvandrere bagefter.

Billdet t.v. England: nationalistiske EDL tilhængere søger beskyttelse mod politiet bag zionisternes symbol ved en demo.

Ikke en gang landets kapaciteter tør at forsvare hollænderne uden at skjule sig bag en jødisk ryg. - Bemærk; pressen nævner næsten aldrig de påfaldende og tætte jødisk/israelsk/zionistiske forbindelser, hvor kommer pengene fra? når den hudfletter EDL, SIAD, SD, osv. - Zions image skal ikke besudles af almindelige engelske og danske nationalisters tåbeligheder.]

Han præciserede senere at disse bemærkninger var ment som en advarsel mod den fejlslagne hollandske integrationspolitik til dato, ikke en bogstavelig opfordring til Jøder. [hvordan kan det gå til at man overhoved troede på at integration af stærkt fremmede befolkningsgrupper er muligt, når man havde en minoritet boende i et par hundrede år, hvoraf nogle stadigvæk til dels klæder sig som om de lever i Polen i 1800 tallet, og de fleste af dem stadigvæk insisterer på at kønslemlæste deres børn, samt ofte føler en voldsom tilknytning til et fjernt land som de dog ikke at gider bo i?]

Efter debatten lovede den hollandske indenrigsminister Piet Hein Donner at vende tilbage med konkrete politiske forslag senere på året.

Kommentar: Den gang den samme Donner var justitsminister fik han anholdt flere mennesker som skriver indlæg på det populære flersprogede internationale forum for hvide nationalister Stormfront.

Ofrene for tankepolitiet blev holdt i varetægt i lang tid, deres huse og computere minutiøst undersøgt, men jeg husker ikke at de blev dømt for noget alvorligt.

Men hvis man kender hr. Donners meritter så er der intet godt i vente.

Det er interessant at der findes en del modsætninger i den nye hollandske koalition. Således er (eller var) udenrigsminister Uriel Rosenthal noget lignende indehaver af en slags multikulti-promo-organisation, 'crises management', multikulturelle børnehaver og undervisningsmateriale og jeg ved ikke hvad.

Og dog! Den jødiske Zionist / multikultiprofet / vigilante / sikkerhedstjeneste, som bruger jødestjerner som symboler på sin virksomhed, nød allerede inden sin opstigning til minister en semi-offentlig status.

Hans COT organisation, som også har aflæggere i Tyskland og Østrig så vidt jeg lige husker, var også involveret ved en mystisk oprydning efter et mystisk flystyrt fra et mystisk israelsk EL Al fragtfly i et tæt bebygget indvandrerområde, hvor man stadigvæk er i vildrede over den mystiske last som på mystisk vis var forsvundet. Noget af den strækning i hvert fald. [COT conceptet og Rosenthal ser ud til at passe meget godt i det samme concept som Barbara Lerner Spectre og hendes 'Paideia' organisation personificerer. Begge zionistiske Jøder som spreder tolerance og multikultur, jødestjerner [zionistisk symbol] og holocausthjernevask i én uendelighed ud over det indfødte kvæg og dets afkom, alt imens de varetager interesserne fra en fremmed stat som stort set er så langt fra de angiveligt så højhellige idealer som en stat kan komme. Spectre lægger ikke skjul på sin messianske hallucinationer, og mener at det er det jødiske folks opgave at lære Europæerne at være tolerante, modtage fremmede i hobetal og nedlægge nationalstaterne. Tja, hvis hun forsøgte at fortælle den slags i sit hjemland Israel ville hun formentligt blive stenet eller snigmyrdet i løbet af no time. Og hun har da heller ikke givet udtryk for at hendes planer for vores verden omfatter denne lille røverkule i Mellemøsten.]

Og så var der den omstændighed at man efter styrtet gav i tusindvis af illegale fremmede opholdstilladelse. Det var lige som to fluer med et smæk for den brave multikultizionist, som nu sidder i en regering som holdes op af zionistkollegaen Geert Wilders, som til gengæld er knap så begejstret for muslimsk indvandring, men når parolen hedder Israel Først så kan Minister Uriel da selvfølgelig godt interessere sig lidt mindre for den synlige jødechikanerende arabiske yngels velbefindende for en stund. -->

Gider ikke at opremse alle Europa's mere eller mindre jødisk forbundne udenrigsministre, og andre standspersoner, men der er nogle stykker rund omkring. Det er sikkert godt for verdensfreden at der er så mange Jøder der, og også i finansverdenen. Så kan vi bedre sikre harmoni og fordragelighed. Og når de en gang indfører hebraisk som hofsprog behøver vi slet ikke længere spilde vores tid på, og kan fortsætte med at leve lykkeligt med vores tro, uden at skulle følge med i de svære debatter. Enfoldighed og lykke vil vende tilbage, lige som da man i den katolske kirke stadigvæk læste messen på Latin. Hvorfor ikke lade Nationernes Lys ordene det hele, især alt det som vi alligevel ikke har forstand på.

<-- Desuden er der statsminister Mark Rutte, som for ikke så længe siden netop foreslog at afskaffe holocaustbenægtelses-loven, som faktisk ikke var af særlig gammel men af nyere dato i Holland; vedtaget efter forslag fra et lille fundamentalistisk Zion-kristligt parti. Han fik moralsk støtte af Bolkestein.

Så nu har vi virkelig de religiøse fundamentalister til at bestemme hvad vi må og ikke må benægte. Og hvis det er fakta, så benægter a fakta. I samme parti (VVD) finder vi også Hans van Baalen, som også er kendt for sin store hengivenhed til en lille fremmed stat i Mellemøsten, og den sædvanlige ulyst til at slippe jødelovene og lade ytringsfriheden råde. Mere om alt de der på de forskellige andre sider der linkes til. Glem ikke denne.

Kilde (blandt andet):

Google News 2 februar 2011 (originally) - Mouse over to dead see link now:

StarTribune Minneapolis 2 februar 2011 - Dutch Jews call for faster punishment of anti-Semitism as Parliament debates growing problem (Associated Pres - Tony Sterling)

De Telegraaf 2 februar 2011 - 'Holocaust-ontkenner naar de psychiater'

The court in Utrecht decided last Monday that Ronny Naftaniel, director of CIDI shall give testimony in the so called cartoon case. Other demands from the lawyer of the Arabic European League (AEL) were denied by the court.
De Telegraaf 2 februar 2011 - Ronnie Naftaniel moet getuigen in cartoonzaak

Direkte:

Balder Blog 4 februar 2011 - Holland: Ronald Maurice Naftaniel, zionistformand og multikulti-advokat skal vidne i sag om Islamisters holocaust-karikatur

Relateret:

Balder Blog 16 januar 2011 - Denmark: Legal expert Jacob Mchangama: EU’s Framework Decision will end freedom of speech

Balder Blog 4 december 2010 - Israel pays 1,000 Danes to spread Zionist propaganda in Denmark

Balder Blog 31 juli 2010 - Dictatorial proposal in Holland - Public Prosecutor Hirsch Ballin demands power to close websites (Hirsch Ballin Jøde konverteret til katolicismen - men dyrker holocaust og ønsker skærpet blasfemilovgivning)

Balder Blog 20 oktober 2010 - Holland: Muslimer truer og overfalder Kristne på asylcentre

Balder Blog 7 august 2010 - Holland: Først lokke-jøder, nu efterretnings lokke-hjemmeside for radikale Muslimer

Balder Blog 31 maj 2009 - Mark Rutte, formand for det hollandske liberale VVD vil afskaffe holocaust-benægter-love (Den konservative EU-kandidat Peter Norsk ønsker indførelse af holocaustbenægter lovgivning! mm.)

Balder Blog 20 august 2009 - Racismesag mod Geert Wilders droppet - holocaust-karikatur strafbar

VVD party leader Mark Rutte made headlines because he wanted to restore free speech in Holland, but most of the local as wel as the international media focussed entirely on his one short remark about the sacred cow of the western world, the holocaust. In the original TV broadcast Knevel & Van den Brink which gave rise to the disproportional commotion which once again unveiled the hypocracy that increasingly engulfs the western world, he touched on many more subjects though, such as the murder of Theo van Gogh, the political persecution of cartoonist Gregorius Nekschot, and Muslim hate preachers. Complete English translation of transcript of TV program which caused the commotion:
Balder Blog 5 juni 2009 - Holland: VVD’s Mark Rutte’s plea for more freedom of expression in the Netherlands - transcript

Balder Blog June 3, 2009 - Holland - Holocaust controversy - former party leader Bolkestein supports Rutte’s free speech advocacy

Balder Blog June 3, 2009 - Denial of the Holocaust in Holland - The judicial aspects

Meget mere om 'Ronnie' (Ronald Maurice) Naftaniel, CIDI og relaterede fjender af ytringsfriheden i Holland:
Balder Blog 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Holland

Balder Blog 4 juli 2010 - Holland: Alligevel ikke brug for lokkejøder - Antisemitisme nedadgående siger undersøgelse

Balder Blog 10 maj 2010 - Ved hjælp af Holocau$t™ skal demokratiet afskaffes - EU vedtager særlov for at standse EU modstandere

Balder Blog 13 april 2009 - Status over fængslede og forfulgte dissidenter i Europa - Påsken 2009

Balder Blog 25 april 2008 - 18 april 2008: EU ærer racisten Coudenhove-Kalergi, manden der lavede blåtrykkene til EU diktaturet

Balder.org 20 december 2007 - EU Ideologien har Rødder i filosemitisk Racisme Coudenhove-Kalergi

Balder Blog 18 maj 2008 - Hollands Muhammedkrise: Karikaturtegner Gregorius Nekschot frygter attentat efter politioverfald

Balder Blog 24 februar 2008 - Berufsverbot i Holland - Lærer med ‘omstridt hjemmeside’ fyret

På dansk (kun lidt) om Ronnie Naftaniël og CIDI:
Balder Blog 9 februar 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere

Hotel Terminus 24 december 2010 - Haaretz-journalist Cnaan Liphshiz en zijn CIDI-propaganda

Balder.org 25 april 2008 - De Racistische en Suprematistische basis van de Ideologie achter de EU - Coudenhove-Kalergi

Balder.org 5 juni 2009 - Mark Rutte transcriptie interview Knevel & van den Brink - Holocaust ontkenning

Balder.org - Overzicht Nederlandstalige artikelen


Print Post