Stadigvæk ingen svar - Tommy Hansen - Ny bog II udvidet udgave
  Stadigvæk ingen svar - Tommy Hansen
 
  Kendte Danskere kræver ny undersøgelse af terrorangrebet 11. september

En menneskerettigheds official fra FN er blevet fordømt for at påstå at den amerikanske regering kunne have iscenesat angrebet på Twin Towers og Pentagon den 11 september 2001.

Richard Falk, en jødisk Professor Emeritus fra Princeton Universitet, skrev på sin blog at der har været 'en øjensynlig mørklægning' fra de amerikanske autoriteters side.

Han tilføjede at de fleste medier var 'uvillige til at bekræfte den velunderbyggede tvivl omkring den officielle version af hændelserne' omkring 9/11, på trods af denne versions åbenlyse 'huller og modstridende forklaringer'.

Han beskrev også David Ray Griffin, som avisen The Telegraph titulerer 'en konspirationsteoretiker' som har høj status blandt den såkaldte '9/11 truth' bevægelse, som en 'videnskabsmand af høj integritet' hvis bog om emnet er 'autoritativt'.

Ban Ki-Moon, UNs generalsekretær, beskrev kommentarerne som 'absurd', og 'en fornærmelse mod mindet om de flere end 3000 mennesker som døde under angrebet.'

Men Ban Ki-Moon sagde at det ikke var op til ham at afgøre om professor Falk, som tjener organisationen som særlig efterforsker af overtrædelser af menneskerettighederne i de besatte palæstinensiske områder, skulle fyres af FN.

Vijay Nambiar, Ban Ki-Moons 'chief of staff', sagde at dette var op til menneskerettighedskommissionen, en afdeling som omfatter 47 nationer, som har base i Geneve i Schweiz, som blev oprettet i 2006.

Serieforbryder uden troværdighed

UN Watch, en zionistisk pressionsgruppe som overvåger FN, har krævet at professor Falk bliver fyret. Hilel Neuer, gruppens talsmand, beskrev Falk som 'en serieforbryder uden troværdighed'.

Balladen begyndte da det nye republikansk ledede Kongres åbnede en undersøgelse angående 'presserende problemer' i forbindelse med USAs bidrag til FN, derunder USAs medlemsskab af menneskerettigheds-kommissionen.

Ileana Ros-Lehtinen (jødisk Zionist), forkvinde af 'House Committee on Foreign Affairs', som holdt sin første høring om emnet i går [tirsdag], vil have at Barack Hussein Obama trækker USA ud af rådet.

Hun har advokeret for stop for støtte til FN; 'kill all US funding for that beast', som hun beskrev som et skurkegalleri for 'pariastater'.

Kilde:

The Telegraph 26 januar 2011 - UN human rights official claims 9/11 was US plot (Jon Swaine)

Bogens 1. udgave delt ud til folketingsmedlemmer

Folketinget er ved indgangen til 2011 stadig tavs efter at forfatteren og andre i 2008/2009  1. version af bogen som en gave til de folkevalgte.

Ingen politikere i Folketinget ville officielt kommentere bogen - og ingen politikere i Folketinget ville tage stilling til de kompromitterende afsløringer og ubesvarede spørgsmål om hændelserne den 11. september 2001.


Kommentar: Lige som når man ikke evner at modbevise kritikken af den officielle version af holocaust, påberåber man sig 'hensynet til ofrenes familier' eller 'de dødes minde', og vedtager man på den baggrund skrappe love som skal straffe folk for at have en anden opfattelse af begivenhederne. Ban Ki-Moon er nok ikke bekendt med, at en stor del af de efterladte fra 9/11 massakren selv ønsker en seriøs efterforskning af sagen.

Læs den udmærkede nyudkomne danske bog om 9/11 bedraget skrevet af journalist / forfatter Tommy Hansen 11. september 2001 - stadig ingen svar. Bogen kan bestilles eller downloades i pdf format.

Relateret:

Balder Blog 29 juli 2009 - Video: Kriegsversprechen - Tysk dokumentar fra Frank Höfer om kampen mod terror og amerikansk geopolitik

Balder.org 24 juli 2008 - False Flag - A different 9/11 Video - Med Andreas von Bülow (fhv. indenrigsminister), Mathias Bröckers (journalist), Mannfred Petritsch (finansekspert), Jochen Scholz (officer i det tyske luftvåben)

Hvorfor når ovennævnte film og bøger som 'Stadig ingen svar' ikke ud til et bredere publikum?

Blandt andet fordi vore medier er propfyldt med Zionister i høje stillinger!

Balder Blog 8 januar 2011 - Denmark: Zionist Media Boss; Arne Notkin, refuses to show Yoav Shamir’s film Defamation

Balder Blog 9 januar 2011 - Zionist media boss Arne Notkin: Before only Nazi websites were interested in my Jewish background

Balder Blog 15 november 2009 - Norman Finkelstein to Jewish TV-host Adam Holm: Listen to yourself spouting Israeli propaganda

Balder Blog 14 januar 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist

Balder Blog 28 juli 2009 - Musikvideo - Den australske popgruppe Bee Gees: 9/11 was an inside job

Balder Blog 10 marts 2009 - Aymeric Chauprade - Fransk professor fyret på grund af 9/11 konspirationsteori

Balder Blog 15 november 2010 - Fox News: Familier af 9/11 ofre kræver undersøgelse i storstilet mediekampagne

I Danmark blev TV journalisten Morten Løkkegaard tvunget til at gå bodsgang inden han fik lov til at stille op for partiet Venstre som EU kandidat. Forfølgelsen af meningsforbrydere bliver mere og mere udbredt. Først 'holocaustfornægtere', siden folk der ikke tror på den usandsynlige officielle historie om 9/11, 'klimafornægtere', hvor ender det her mon henne?
Balder Blog 17 august 2008 - Danish 9/11 conspiracy theoretician journalist Morten Løkkegaard candidates for European Parliament


Print Post