Patrick Buchanan
 
  Bob Shrum

På Tv-stationen MSNBC i går spurgte Andrea Mitchell om Sarah Palins kontroversielle brug af udtrykket 'blood libel' kun skyldtes at hun var 'uvidende' om udtrykkets historiske betydning, eller var det som en strateg fra det Demokratiske parti; Bob Shrum foreslog, upassende for Palin fortsat at referere til sine ideologiske modstandere som onde?

Pat Buchanan nægtede at acceptere nogen af de to forslag som værende sande, og kom med et stærkt forsvar for Palins videoreaktion med ordene 'Jeg mener at hun har gjort dette fuldstændigt rigtigt'.

Blood libel analogi helt i orden

Buchanan var oprørt over alt det gift som udspyes mod Palin i de seneste dage, siden der ikke har været nogen beviser der kunne forbinde Palin med overfaldsmanden. Buchanan kaldte al denne kritik for 'bagvaskelse som ingen kan forsvare,' og Buchanan mente også at Palins brug af udtrykket 'blood libel' var helt i orden i kontekst af de uberettigede beskyldninger. Buchanan konkluderede; 'Denne kvinde er ikke en spreder af had, hun er et offer for had, ' hvorpå Shrum reagerede med: hun er intet offer, hun har udfordret folk i to år.'

Mange konservative stemmer har endnu til gode at forsvare Palin lige så passioneret som Buchanan gør her. Det er også en fryd at høre Shrum gentagne gange sige til Buchanan, at han ikke mener Pat er et ondt menneske bare fordi han er uenig med ham. Shrum gentager pointen så mange gange mens han forsøger at snakke i munden på Buchanan, at Pat til sidst siger 'mange tak skal du have' mens da forsøger at få ordet for at komme med sin pointe.

Se klippet fra MSNBC hernede:

Oversat fra:

Mediaite 13 januar 2011 - Pat Buchanan: Sarah Palin “Is Not A Dispenser Of Hate, She’s A Victim Of Hate” (Matt Schneider)

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Pat Buchanan: Sarah Palin 'Is Not A Dispenser Of Hate, She’s A Victim Of Hate'
 
Pat Buchanan Explains What Sarah Palin Meant By 'Blood Libel'
 

Kommentar: Pat Buchanan afslutter med at sige at 'blood libel'; er noget der handler om helt igennem usande beskyldninger mod Jøder som går ud på at Jøder brugte blod fra kristne børn til deres ritualer. (De fleste kommentatorer nævner ikke at også Jødernes angivelige skyld i Jesu korsfæstelse kaldes for 'blood libel'.)

Men har Patrick Buchanan nu også helt ret i det? Se længere ned.

I øvrigt er det igen kendetegnene for jøders uendelige etnocentrisme at de for alt i verden skal have eneretten på ord som 'holocaust™' (til brug for gentile mens de selv benytter 'shoah™'), og nu også 'blood libel™ ', som rigtig nok har været brugt mest i forbindelse med Jøderne, men som der for ikke desto mindre er et ganske almindeligt sprogbrug. Således kan man sige at den nutidige jødiske praksis med at postulere et kollektivt ansvar på europæerne for det såkaldte holocaust, også er 'blood libel'.


  Omslag: Abrahams ofring af Isak. Træsnit fra Ritual Responsals (Sheelot w-teshuvot) af Asher b. Yechiel, Konstantinopel, 1517 
 
  Pasque di Sangue - Bloody Passover
   
  Michael Melchior (Labor-Meimad), formand af Knessets undervisningskomité, said that Toaff har "skadet det jødiske folk og den israelske stat" Jerusalem Post - Knesset Education Committee: Toaff's book damages the Jewish people

Blood Libel: Påstanden om at Jøder skulle have bortført og slagtet kristne børn, og udførte rituelle ofringer med blodet, lyder selv for en jødekender som mig en tand for sindsygt, og et helt tydeligt klart eksempel på en ondsindet vandrehistorie, i stil med at Jøder medbragte pesten eller forgiftede brønde.

Virkeligt ondsindet sladder, eller sindsyge påstande udspredt af agent provokatører, under falsk flag, for netop at få ægte eller formente jødehadere til at tage sig rigtig dårligt ud.

Men hvad skal man stille op når man får at vide at en meget velanset italiensk /jødisk /israelsk universitetsprofessor, ansat ved Bar Ilan-Universitetet nær Tel Aviv i Israel, angiveligt en af de allerstørste eksperter i verden på området jødisk liv i Middelalderen, har skrevet en bog hvor i han påstår at sådanne ritualer sandsynligvis fandt sted i Middelalderen.

Han siger ikke at dette ritual var almindelig blandt Jøder, men mener at der i Middelalderen har været nogle ekstremistiske Jøder, som ansporet af had til kristen forfølgelse, begik disse og andre skrækkelige forbrydelser mod kristne børn.

Ikke uventet blev professor Ariel Toaff terroriseret til at trække bogen tilbage, men den ligger på nettet med Toaffs velsignelse. Jeg har ikke læst den. Pasque di Sangue - Bloody Passover English translation | pdf | Baggrundsartikel.

Min grund til at komme ind på det her, er at det igen understreger hvor lidt sikre vi kan være på vores fornemmelser af, om noget er sand eller falsk, muligt eller umuligt; selv de mest utrolige eller usandsynlige påstande kan vise sig at have noget på sig.

Dette eksempel og et par andre punkter på EUMC-FRA listen, såsom jødisk overrepræsentation i medierne, viser at censurforslaget simpelthen direkte lægger op til at forbyde udsagn som med stor sandsynlighed er sande!

Og dette er selvfølgelig også formålet med så godt som alle former for menings og sindelagscensur; at forhindre at sandheder kommer frem.

Relateret:

Trouw 13 februar 2007 - ’Het joodse bloedsprookje berust misschien op waarheid’ (The Jewish 'Blood Libel' may based on truth)


Relateret:

Synopsis 12 januar 2011 - Pat Buchanan - Politiske mord, og medier - Venstrefløjens politiske mudderkastning

Balder Blog 11 januar 2011 - Arizona: Er Massemorderen Jared Lee Loughner Jøde - Moderen medlem af samme synagoge som Giffords (?)

Balder Blog 10 januar 2011 - Arizona: Højreorienteret Tea Party Terror - Jared Lee Loughner Gabrielle Gifford og Mein Kampf (Med gerningsmandens originale videoer)

Claus Elholm JP blog - Terrorisme og retorikkens konsekvenser

Hør her hvordan den ulækre demagog Bob Filner prøver at udnytte sin status som offer-helte-Jøde
Læs: January 15, 2011 - Democratic congressman: Gabrielle Giffords shooting ‘the start of the revolution’

 


Print Post