Balder: Loughner skulle spændes for propagandavognen; den racistiske, antisemitiske 'hvide' massemorder, venstrefløjen slikkede sig om munden, og den jødiske avis JTA forsøgte sig endda med 'antisemitiske motiver'. Nu viser det sig så at galningen selv er af jødisk herkomst!

 
  Jared Lee Loughner
 

Fra JTA: Gabrielle Giffords blev valgt til Kongressen ved valget i 2009. Hun gjorde sin jødiske identitet til en del af sin valgkamp.

'Hvis du vil have gjort noget, er din bedste chance at spørge en jødisk kvinde at gøre det, ' sagde Giffords, en fhv. Senator den gang. 'Jødiske kvinder -- har på grund af vores tradition, og den måde jeg blev opdraget på, en evne til at skære igennem alle disse grunde for hvorfor noget skal, skal ikke, eller kan ikke lade sig gøre, og til at samle mennesker for at have succes.'

Giffords fik en 'blandet' opdragelse af en mor som var medlem af Christian Science-bevægelsen, og en jødisk far, men hun sagde at hun udelukkende var jødisk, efter et besøg til Israel i 2001. Hun deltog i gudstjenester i en lokal synagoge fra Reform-bevægelsen.

I et recent billede poserede hun sammen med den nye formand af Repræsentanternes hus, Rep. John Boehner (R-Ohio), da hun blev svoret ind med sin hånd på de fem Mosebøger.

Giffords kæmpede en hård kamp for at blive genvalgt sidste år mod den anti-Demokratiske [partiet] stemning i landet. Hun var del af højrefløjen i partiet, og sagde at sikre grænser var én af hendes prioriteter.

  Igen psykisk forstyrret jødisk massemorder
  David Laffer (jødisk) - Melinda Brady iskoldt rovmord med 4 dødsofre
  23 juni 2011 - David Laffer (jødisk) - Melinda Brady iskoldt rovmord med 4 dødsofre på apotek i New York | Ekstra Bl.

Jared Lee Loughners mor Ann [Amy?] , skulle ifølge oplysninger fra bloggen 'Mother Jones' som citerer Loughners bedste ven Bryce Tierney, for at Loughner havde fortalt ham at hans mor var Jøde.

Andetsteds påstås det at hun skulle have været være medlem af den samme synagoge som skudofferet Gabrielle Giffords!
Hverken det ene eller det andet er dog sikkert.

Det israelske presseagentur Jewish Telegraph Agency (JTA) forfulgte tråden i memorandummet som Fox News havde fået fat i, og gjorde en del ud af, at Jared Loughner havde udset Giffords som mål, fordi hun var Jøde: 'Memorandum nævner Giffords' jødiskhed under den angivelige overfaldsmands motiver.'

American Renaissance beskrives (vanvittigt nok) som 'anti-Zog (Zionist Occupational Government) [og] antisemitisk.' [Balder: Det rigtige ord er 'occupied'; ikke 'occupational']

Bryce Tierney: Jared Lee Loughners mor er jøde

Men bloggeren 'Mother Jones' rapporterer at Jared Lee Loughners bedste ven Bryce Tierney siger at han er Jøde. Dette kunne være et problem for antisemitisme-teorien. Ifølge vennen kunne Loughner ikke lide Giffords fordi hun ikke besvarede hans spørgsmål på et offentligt møde. Spørgsmålet var 'Hvad er en regering hvis ord ikke har nogen betydning?'

Med andre ord; manden er en psykisk forstyrret person som har vanskeligheder med at skelne det virkelige fra det uvirkelige. Af beskrivelsen som vennen gav, kunne det f.eks. se ud til at være et tilfælde af skizofreni, hvor han tror på en alternativ realitet hvor i han kunne flyve, og hvor han kunne drømme hvad han ville og få det til at føle som om det var virkelig.

B.C.E. år og A.D.E. år

Én af idiotens YouTube videoer kombinerer idiotien med et jødisk tema. I videoen 'My Final Thoughts: Jared Lee Loughner!', siger han, 'Hvis B.C.E. år ikke kan begynde, kan A.D.E. år heller ikke begynde'. (Se her og videoen 'My Final Thoughts' i mit forrige indlæg)

Hvis vi ser bort fra den mærkelige syllogisme; B.C.E. år står for 'Before Common Era', en måde hvorpå man kan referere til det år hvor Jesus blev født, uden at referere til noget kristent, hvilket er almindelig blandt jødiske akademikere. Ikke-jøder bruger det ikke, undtaget i forsøg på at imponere Jøder med deres respekt for det jødiske fjendskab mod Kristendommen.

Men A.D.E. er ikke almindelig brugt af nogen. Jødiske akademikere skriver blot C.E. - Common Era, og resten af os bruger A.D. (Anno Domini). Så det er muligvis kun et andet udslag af hans sindssygdom.

 

 

Oversat fra:

Occidental Observer 10 januar 2011 - Is Jared Lee Loughner Jewish? (Kevin MacDonald)

Opdatering:

Occidental Observer 10 januar 2011 - Is Jared Lee Loughner Jewish?–Part 2

 

Relateret:

Mother Jones 10 januar 2011 - Exclusive: Loughner Friend Explains Alleged Gunman's Grudge Against Giffords (Nick Baumann)

Jewish Telegraph Agency 9 januar 2011 - Memo notes Giffords’ Judaism in motives of alleged attacker

Balder Blog 10 januar 2011 - Arizona: Højreorienteret Tea Party Terror - Jared Lee Loughner Gabrielle Gifford og Mein Kampf (Med gerningsmandens originale videoer)

Uriasposten 10 januar 2011 - “Hun var på Palins dødsliste”, skrev Ekstra Bladet…

Chicago Sun Times 9 januar 2011 - Shooting suspect’s nihilism rose with isolation

Maggie's Notebook 9 januar 2011 - Jared Loughner Wanted to Be a Woman – Hunted Children: Jared Loughner’s Mom Works for Pima County Board of Supervisors

Fox News 9 januar 2011 - DHS Memo Suggests Shooter May Be Linked To Racist Organization

Here's what was listed on his MySpace page before it was removed:

Schools: I attended school: Thornydale elementary,Tortolita Middle School, Mountain View Highschool, Northwest Aztec Middle College, and Pima Community College.

Interests: My favorite interest was reading, and I studied grammar. Conscience dreams were a great study in college!

Movies: (*My idiom: I could coin the moment!*)

Music: Pass me the strings!

Books: I had favorite books: Animal Farm, Brave New World, The Wizard Of OZ, Aesop Fables, The Odyssey, Alice Adventures Into Wonderland, Fahrenheit 451, Peter Pan, To Kill A Mockingbird, We The Living, Phantom Toll Booth, One Flew Over The Cuckoo's Nest, Pulp,Through The Looking Glass, The Communist Manifesto, Siddhartha, The Old Man And The Sea, Gulliver's Travels, Mein Kampf, The Republic, and Meno.


Print Post