Fra den NATO-okkuperede serbiske provins Kosovo:

 
  KLA's Zionistiske Venner
Nu også beskyldt for organsmugling
A joint Israeli operation as so often before?
 
Madeleine Korbel Albright &
Hashim-Thaci
UCK - Drenica Group
K
osovo Liberation Army Leader 1999
M. Albright, alias Marie Jana Korbelová
   
 

'Hvis en Jøde har brug for en lever, kan man så bruge en lever fra en uskyldig forbipasserende ikke-jøde for at redde ham? Toraen ville sandsynligvis tillade det. Jødisk liv har uendeligt værdi. Der er noget uendeligt mere hellig og unikt over jødisk liv end over ikke-jødisk liv.' Mere

Yithzak Ginsburgh i april 26 1996 nummeret af den jødiske publikation Jewish Week.

 


Wesley Clark - (Kanne, Nemerovsky) sammen med forbryderne Richard Holbrooke & Fljoren Krasnici -
Balkansurfer 6 oktober 2010 - Wesley Clark, Kriegsverbrecher und Profi Gangster trifft Balkan Mafia Boss Damir Fazllic in Tirana

  Richard Holbrooke - Kosovo Jihadis
  Richard Holbrooke (Moos) & KLA Jihadis
 
  Lutfi-Dervishi - KLA - Leder af banden

De fleste internationale kriminelle netværk som beskæftiger sig med illegal organhandel har involveret velhavende israelske patienter på 'transplantations-ture'.

Det er kendetegnende at den mand som blev beskrevet som 'fixer' (en der 'ordner' tingene) i forbindelse med organsmugler-netværket i Kosovo, var en Israeler med tyrkisk baggrund.

Moshe Harel (født 1950 i Tyrkiet), en flygtning som eftersøges af Interpol i forbindelse med sagen, er beskyldt for at have sørget for at potentielle donorer som blev rekrutteret i Tyrkiet passede sammen med modtagerne, af hvem de fleste hvis ikke alle havde forbindelser til Israel.

Zaki Shapira, også en israeler menes at være involveret men blev ikke sigtet i anklageskriftet.

Det israelske marked for donor-levere er veldokumenteret, og de fleste internationale organ-smuglernetværk har involveret velhavende israelske patienter på de såkaldte 'transplantations-ture'.

Organ-donation er ikke ret udbredt i Israel, på grund af ortodokse Jøders forhold til kroppen efter døden.

Indtil for nylig sagde eksperter at israelske borgere kunne få delvist støtte fra sygeforsikrings-firmaer til transplantationer i udlandet. Dette smuthul siges at være stoppet efter international pression.

Under 10% af israelske voksne går med et donorkort på sig, sammenlignet med mere end 30% i de fleste vestlige lande. Israel har lanceret et nyt system i et forsøg på at øge antallet af donorer, ved at prioritere dem som går med et donorkort hvis de selv får brug for en transplantation.

Sidste måneds modtagere af illegalt transplanterede organer på et privatsygehus i Sydafrika blev beskrevet som Israelere.

Donorerne, som der angiveligt var børn i blandt, var Brasilianere og Rumænere, som fik 34.000 kr. for en nyre.

Firmaet Netcare of South Africa, som også driver sygehuse i England, indrømmede i retten at have modtaget 3 millioner kroner fra en illegal organsmugler-bande.

Haaretz melder:

Statsanklagere fra EU præsenterede for nylig en sag mod Harel og 6 andre ved domstolen i Pristina, Kosovo - men både Harel og de andre mistænkte, som den tyrkiske læge Yusuf Erçin Sonmez,er flygtet fra landet.

Politiet opdagede netværket i november 2008 da en træt udseende tyrkisk mand; den 23 årige Yilmaz Altun blev samlet op af politiet i Pristinas lufthavn, mens han ventede på at flyve hjem.

Da han blev udspurgt af politiet, sagde han at han havde doneret en nyre til en modtager i Israel.

Altun fortalt politiet, at han havde været indlagt på et sygehus, side om side med en 74 år gammel Israeler ved navn Bezalel Shafran, som havde betalt omkring en halv million kroner for sortbørs-nyren, som han håbede ville kunne forlænge hans liv.

Ifølge anklageskriftet som blev offentliggjort i denne uge, blev operationen udført i Medicus-klinikken i en forstad nær Kosovos hovedstad.

Til højre den bande Zionister som var en del af drivkraften bag overgrebet på den suverene stat Serbien, og det efterfølgende (justits)mord på landets demokratisk valgte præsident Slobodan Milosevic. Den amerikanske imperialisme er i Zionisternes tjeneste!

 

Pitts Report:

Henrettet på bestilling

Rapporten siger at: 'Da det var blevet bekræftet at transplantationskirurgerne var på plads og klar til at operere, blev fangerne ført ud af 'det sikrede hus' en ad gangen, for at blive henrettet af en KLA-soldat, hvorefter deres kroppe hurtigt blev transporteret til klinikken.'

Marty's rapport konkluderer at Kosovo Liberation Army (KLA) holdt Serbere og andre fanger i hemmelige fængsler i Albanien hvorefter et antal fanger blev overført til en primitiv klinik i Fushe Kruja, lidt nord for hovedstaden Tirana, hvor de blev skudt i hovedet inden deres nyrer blev fjernet.

Fra Sappho:

Det er, som Europarådet kan berette, handel med våben, heroin og organer, der bl.a. er skaffet til veje ved at dræbe serbiske fanger og høste deres nyrer til videresalg. Chefen for disse vellykkede økonomiske tiltag er statsminister Hashim Thaçi, der netop har vundet valget. Europarådets rapport, der har været to år undervejs, citerer FBI og andre efterretningskilder for den opfattelse, at organhøsten går ti år tilbage. Efter at NATO i 1999 havde fordrevet serberne fra den gamle serbiske provins, bragte Thaçi og hans venner i Kosovos Befrielseshær (KLA) serbiske fanger til Albanien. Her skal de være blevet slagtet og deres nyrer solgt til gavn for Kosovo (det hedder Kosova i Politiken). Senere skal det være gået ud over fattige kosovarer, der har været så uheldige at blive indlagt på en klinik ved navn Medicus.

 

Kosovo prime minister Hashim Thaci,

Bernard Kouchner UN Administrator of Kosovo

General Mike Jackson KFOR Commander

Agim Ceku, commander of UCK,

General Wesley Clark, NATO commander, October 1999

     

Kilder:

The Guardian 17 december 2010 - Kosovo organ donor ring: the Israeli connection (Paul Lewis)

Haaretz 20 december 2010 - Israeli involved in Kosovo organ trafficking case on run from Interpol

Marty’s report suggests the KLA held Serbs and other captives in secret detention centres in Albania and a small number of prisoners were then transferred to a makeshift clinic in Fushe Kruja, just north Tirana, where they were shot in the head before their kidneys were removed.
Pitt's Report 15 december 2010 - Serbian Christian Prisoners Killed by Muslim Kosovo Captors for Their Livers (Clintons’ legacy)

Sappho 16 december 2010 - Hån, Spot & Latterliggørelse: Operation Organhøst

Kosovo PM is head of human organ and arms ring, Council of Europe reports
Two-year inquiry accuses Albanian 'mafia-like' crime network of killing Serb prisoners for their kidneys

The Guardian 17 december 2010 - Kosovo PM is head of human organ and arms ring – EU report

Serbien - Kosovo NATO-marionet Hacim Thaci beskyldt for organhandel
DR Deadline 15 december 2010 - Vært Jesper Larsen, ekspert Thomas-Hjortsø
 
Kosovo Organsmugler-bande 9 anholdt i Kosovo
DR Udland 16 oktober 2010 - Vært Ida Ebbensgaard
 

Relateret:

Hvorfor angreb USA Serbien, og hvorfor var Zionister som Madeleine Albright, Wesly Clark, og Richard Holbrooke blandt dem der pressede på? Sammen med USA's geopolitiske strategier er det måske dette her der spiller en rolle:
Rescue in Albania - One hundred percent of Jews in Albania rescued from Holocaust (sjælden vare på internettet! De fleste henvisninger er slettede! Det her er ukendt for de fleste.)

Hammersmeden 9 april 2012 - Kosovos 'befrielseshær' UCK blev finansieret med narkopenge

Organhandel - Menneskehandel - Narkosmugling

Balder Blog 7 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer

Balder Blog 8 oktober 2010 - Tyrkiet: Milliardær og leder i World Jewish Congress Alexander Mashkevitch arresteret for sex med mindreårige prostituerede

Balder Blog 8 april 2010 - Israelsk politi pågriber 6 Israelere mistænkt for organhandel

Balder Blog 13 februar 2010 - Jorge Puello, jødisk rådgiver for kristne børnesmuglere i Haiti mistænkt for menneskehandel (og - kasse med hornhinder dukkede uventet op)

Balder Blog 22 september 2009 - Organtyveri: Israel indrømmer at læger stjal hornhinder, hjerteklapper og hud uden tilladelse

Balder Blog 25 juli 2009 - Korruptionsskandale: Organhandler Levy-Izhak Rosenbaum allerede i FBIs søgelys siden 2002

Balder Blog 24 juli 2009 - Tre borgmestre og fem rabbinere arresteret for korruption, pengevask, og handel med organer

12 israelske kvindehandlere anholdt i Israel og Østeuropa
Balder Blog 11 marts 2009 - Politiet i Tel Aviv jagter hovedmand i kvindehandler-netværk 

Balder Blog 27 december 2007 - Ledere af de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask 

Krigen mod Serbien

Balder Blog 22 januar 2012 - NATOs og Danmarks krig mod Serbien i 1999 - Officielle observatører: Massakre var løgn

Uriasposten 24 april 2011 - BT afetnificerer Dvor-massakren: “killers were wearing uniforms… Bosnian Army’s V Corps.”

Søren Espersen og Dansk Folkeparti er med til at sende Danske jetjagere til Libyen; Espersen 22 april 2011 - 'Vi skal slå til militært, når Danmarks eller NATOs sikkerhed står på spil og når Danmarks interesser trues. Som vi gjorde det i Afghanistan, i Irak'. - Hurra. 'Danske interesser' er reddet. Irak er en rygende ruinhob, Afghanistan er et paradis for amerikanske lystmordere, og vi er blevet adskillige tusinder irakiske og afghanske kulturberigere rigere her i landet. Tak for det, Dansk Folkeparti / Søren Espersen. Med complimenter fra den zionistiske mafia. Hvorfor vi hele tiden blander os i andre landes forhold? Fordi USIsrael vil det selvfølgelig, i de allerfleste tilfælde.
JP-blogs Suset fra Himmerland22 april 2011 - Hvorfor blander vi os hele tiden i andre landes forhold?-

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

Clinton needs 5,000 Muslims dead - Bosnian Muslim leader tries to provide

Balder Blog 10 april 2010 - Hundredvis af Srebrenica 'ofre' stadigvæk i live

Balder Blog 9 september 2008 - EU should condition any agreement with Serbia with fighting islamophobia

Balder Blog 23 februar 2008 - Danish Member of Parliament joins Serbian demonstration in Denmark

Balder Blog 22 februar 2008 - Declaration of solidarity with the people of Serbia - Sent to the Serbian Embassy in Denmark

Balder Blog 24 februar 2006 - Blodig uretfærdighed muhamedanernes NATO støttede overtagelse af et kristent land


Print Post