Pisset i ansigtet, fotograferet nøgne, torteret og indespærret i tre måneder

 
  Issa Qaraqe’e Minister Hibah Masalhah
 
   
 
 

Man må ikke sammenligne Israelere med Nazister... (det ville også være uretfærdigt, da der er afgørende forskel mellem semitiske og antisemitiske forbrydelser)

Den bedst kendte ugerning fra den første israelske krig var massakren i Deir Yassin. Den 9. april, 1948, myrdede den zionistiske terroristiske Irgun-bande, ledet af Menachem Begin, 254 mennesker, de fleste af dem kvinder, børn og ældre, efter ophør af kampene i denne lille landsby.

I to døgn myrdede disse zionistiske terrorister mænd, kvinder og børn, voldtog kvinder, sprættede gravide kvinders maver op og stjal lansbyboernes ejendele.

En Røde Kors-læge, Jacques de Reynier, den øverste repræsentant for Den Internationale Røde Kors Komité i Jerusalem, afgav en uhyggelig beretning om massakren i sin officielle rapport.

De Reynier ankom til landsbyen på den anden dag og blev vidne til "oprydningen", som én af terroristerne sagde det til ham. Det var blevet gjort med maskingeværer, derefter granater, og til sidst med knive.

De halshuggede nogle af ofrene og lemlæstede 52 børn for øjnene af deres mødre. Terroristerne skar 25 gravide kvinders skød op og myrdede de nyfødte børn for øjnene af mødrene.

Efter sin pensionering i 1972 udtalte den israelske Haganah-officer, oberst Meir Pa'el, følgende om Deir Yassin i Yediot Ahronot, et betydeligt jødisk blad:

Irgun- og Lehi-mænd kom ud fra deres skjul og begyndte at »rense« husene. De skød alle, de så, kvinder og børn med, officererne forsøge ikke at stoppe massakren ... de blev taget til stenbruddet mellem Deir Yassin og Giv'at Shaul, og myrdet med koldt blod ...

Lederen af Haganah-enheden, der styrede Deir Yassin efter massakren, Zvi Ankori, fremkom med denne erklæring i den israelske avis, Davar:

Jeg gik ind i seks til syv huse. Jeg så afhuggede genitalier og kvinders opsprættede maver. At dømme efter skudhullerne i kroppene, var det direkte mord. Kilde

Issa Qaraqe’e, den palæstinensiske minister for fangesager, afslørede at israelske soldater urinerede på to mindreårige Palæstinensere som de havde bortført, derefter fængslet, og siden tvunget til at drikke urin fra et toilet, torteret og filmet mens de var helt nøgne.

Minister Qaraq’e sagde at advokaten Hibah Masalhah besøgte børnene, den 13 årige Mohammed Tariq Abed El-Latif Mekhemar og den ligeledes 13 år gamle Mohammad Naser Ali Ridwan, i Rimonim-fængslet.

Efter sit besøg forklarede den kvindelige advokat at de israelske besættelsestropper havde tvunget begge børnene, Mekhemar og Radwan, bosat i Beit Ur i Ramallah-distrikten, at drikke urin fra et toilet. Soldaterne urinerede derefter i deres ansigter mens de grinede og bespottede dem, mens en anden soldat skød billeder af børnene mens de var helt nøgne.

Advokat Masalhah, som mødte børnene i Rimonim-fængslet, tilføjede at børnene blev arresteret af det 'israelske grænsepoliti' (en IDF-enhed bestående af kriminelle og narkopushere, hovedsageligt bestående af Drusere) tæt ved apartheid-muren i landsbyen Beit Ur (hvor børnene bor) på Route No. 443, i Juli 2010.

IDF-soldaterne gennembankede børnene alvorligt, brugte geværer, og sparkede dem med deres militærstøvler over hele kroppen, derpå fik de bind for øjne, deres hænder bundet, og blev overført til en jødisk koloni tæt på landsbyen Beit Ur.

Masalhah sagde at de israelske soldater tog de to børn med til et toilet og lukkede dem nøgen ind i et toiletrum, og satte klimaanlægget på kold.

Børnene fortalte deres advokat Masalhah at IDF-soldaterne ikke gav dem vand eller mad, og da de bad om vand, urinerede de israelske soldater over deres ansigter, og befalede dem at åbne munden for at drikke. Derefter tvang de dem til at drikke vandet i en toiletkumme, og tog billeder.

Børnene tilbragte to dage nøgen i toilettet i bosættelsen uden mad og drikke, og blev gentagne gange tvunget til at drikke urin. De måtte hverken sove eller tage deres tøj på.

På tredjedagen blev børnene overført fra toilettet på 'Benjamina-bosættelsen' (Beit Il militær base), hvor de blev afhørt fra 10 aften til kl.3 om morgenen, derefter blev de overført til militærfængslet i Ofer, hvor de tilbragte 3 måneder inden de blev overført til Rimonim-fængslet.

Advokaten siger at børnene lider af en dybt alvorlige psykiske problemer af at have været tvunget til at drikke IDF-urin og af at være blevet filmet nøgne mens soldater urinerede over deres ansigt og krop.

Det er værd at vide at der tidligere har været mange historier om IDF-soldater som tvang palæstinensiske børn til at drikke deres urin.

I byen Hebron sked og tissede de israelske soldater som var stationeret på tage af palæstinensiske huse i husenes drikkevandstanke.

Adskillige familier blev inficeret med tyfus efter at have drukket vand forurenet med jødisk afføring og urin; personligt ved jeg at familien Jaber og Abu Monsar som blev inficeret med tyfus, og jeg hørte om mange flere tilfælde.

Klik her for at læse mere om den israelske urindriknings-kultur. Klik her for videoer om urindriknings og brøndforgiftnings-kulturen

 


Kowter Salam

 

Oversat fra:

Kawter Salam - The Israeli Culture Of Drinking Urine

Palestine Think Tank 9 december 2010 - The Israeli Culture of Drinking Urine (Kawter Salam)

Israelsk fængsel
 

Relateret:

Balder Blog 9 december 2010 - Argentina og Uruguay følger Brasilien - Anerkender Palæstinensisk Stat indenfor 1967 grænser 

Balder Blog 5 december 2010 - Brasilien anerkender officielt Palæstina - med grænser fra før 1967

Balder Blog 4 december 2010 - Venstrefløjen demonstrerer mod Geert Wilders besøg i Israel søndag 5 december (Wilders siger at den eneste palæstinensiske stat er Jordan)

Balder Blog 4 december 2010 - Israel pays 1,000 Danes to spread Zionist propaganda in Denmark

Balder Blog 21 november 2010 - Denmark - Israel: Danish Security Company G4S protects illegal Israeli settlements

Balder Blog 13 november 2010 - Ottawa Declaration on Combating anti-Semitism - Censurforslag fra EUMC rent Zionistisk bestillingsarbejde (Kritik af Zionisme skal umuliggøres - Vidtgående censurforslag)

Balder Blog 10 november 2010 - Israel: Racistisk bosætter-overfald - jødiske ekstremister i flok mishandlede chilensk turist

Balder Blog 3 november 2010 - Israel: Jødiske terrorister satte ild til 100 år gammel al Quds kirke i Jerusalem

Balder Blog 26 oktober 2010 - Israel: Jødiske besættere skænder palæstinensiske grave

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 20 juli 2010 - Netanyahu afsløret på video: Vildledte USA for at sabotere Oslo-aftalen

Balder Blog 7 juni 2010 - Israel indrømmer: Forfalskede lydoptagelser for at fremstille aktivister som antisemitter 

Balder Blog 31 maj 2010 - Israel beskyldes for sexmisbrug af anholdte palæstinensiske børn

Balder Blog 12 april 2010 - Israel: Ny instruks fra hæren åbner op for massedeportationer fra Vestbredden

Balder Blog 12 marts 2010 - Nederlag til den jødiske lobby i EU - Resolution bakker op om Goldstone Rapporten

Balder Blog 4 april 2010 - Israel censurerer nyhed om Mossads morderbander - Israelsk journalist flygtet til England

Balder Blog 25 juni 2010 - Efter angreb på Gaza fredskonvoj - Israelske soldater afsløret som tyveknægte

Balder Blog 22 december 2009 - Organtyveri: Israel indrømmer at læger stjal hornhinder, hjerteklapper og hud uden tilladelse

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Balder.org 19 januar 2009 - Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler (Oversættelse af Norsk avisartikel)

Balder Blog 12 januar 2009 - Hamas blev i årevis støttet af Israel for at så splid mellem Palæstinenserne

 


Print Post