Sorte operationer åbenbart ganske naturlige i USA-regeringskredse

'Det er chokerende, ' siger Jon Stewart, og det er det godt nok også. [video nederst]

 
  General Hugh Shelton - Daily Show
 

I en ny aflevering af 'The Daily Show' har Jon Stewart den pensionerede amerikanske general Hugh Shelton som gæst. Shelton er en forhenværende øverstkommanderende [Chairman of the Joint Chiefs of Staff], og har skrevet en ny erindringsbog; 'Without Hesitation', hvor i han kommer med rystende anklager om det amerikanske militærs ageren.

General Shelton påstår at et medlem af Clinton-regeringen i sin tid var villigt til at ofre en amerikanske pilots liv for at provokere en krig med Saddam Hussein og Irak. Generalen fortæller at piloter hver dag fløj over Irak, og var udsat for beskydning fra jorden af de irakiske styrker.

Ofre pilot for at få krig

En af Clintons assistenter kom med denne 'smarte' plan: 'Lad en af vores maskiner flyve så lavt at Saddam faktisk kan skyde det ned.' Når først flyet og piloten var skudt ned, ville USA have en grund til at angribe Irak.

Følgende var general Sheltons reaktion på forslaget: 'Mine hænder blev til knytnæver, hårene i nakken rejste sig.. Jeg skar tænder, og sagde [til rådgiveren]; 'Det vil jeg gerne gøre, så snart jeg kan få din røv kvalificerer til at flyve lavt og langsomt nok til at gøre det.'

Hele publikummet i Daily Show kom med klapsalver efter generalens bemærkning.

Men generalen påstår ikke at beslutningen om at invadere Irak alene var en ide fra det Demokraterne, han siger at det var en fejltagelse som begge partier var skyld i.

Andetsteds i bogen skriver han at Irakkrigen i 2003 blev startet af Bush-regeringen baseret på 'en række løgne', plus 'den værste form for ledelse', som han nogensinde havde set.

General Sheldon anser Irakkrigen for at være en fiasko... Indtil videre har krigen kostet os mere end $740,000,000,000, men de samlede omkostninger kunne ligge på mellem to og tre billioner dollar.

Krigen har indtil videre kostet 4.400 amerikanske soldater livet, og 31,000 sårede.

TV Squad 7 december 2010 - An Ex-General Drops a Bombshell: We Were Willing to Kill a U.S. Soldier to Start the Iraq War (VIDEO)

Relateret:

Balder.org 24 juli 2008 - False Flag - A different 9/11 Video English & German speak + English subtitles

Balder Blog 4 oktober 2007 - Chicago Tribune - Nye afsløringer om angrebet på det amerikansk spionskib USS Liberty (Sorte operationer)


Print Post