Præsident Lula da Silva og Mahmoud Abbas
 
  Eliot Engel - Israel først
Kosovoalbanerne næst
(se nederst)
 
  Kosovo heltefejring - Lyt til navnene!

Det brasilianske udenrigsministerium har meddelt at Brasilien anerkender den Palæstinensiske Stat baseret på de grænser som var vedtaget inden Israel besatte Vestbredden i 1967.

Brasilien tog beslutningen som svar på a anmodning som præsidenten af den fungerende Palæstinensiske Autoritet (PA) Mahmoud Abbas til præsident Luiz Inacio Lula da Silva. En beslutning som også er på linje med Brasiliens støtte til FN-resolutioner som kræver at Israel helt opgiver besættelsen af de palæstinensiske territorier, rapporterede Bloomberg.

Da Silva sendte den 1. december et brev til Abbas, hvor i der stod at Brasilien anerkender Palæstina, og håber på at anerkendelsen vil hjælpe med at nærme sig en situation hvor Israel og Palæstina vil 'eksistere fredeligt og sikkert side om side, ' sagde det brasilianske udenrigsministerium i en pressemeddelelse.

Brasilien kom med meddelelsen efter FN's Generalforsamling den 30. november afsluttede en to dage lang debat, hvor der blev vedtaget 6 resolutioner om det palæstinensiske spørgsmål, og situationen i Mellemøsten.

'Overbevist om at en retfærdig, varig og omfattende aftale om det palæstinensiske spørgsmål er tvingende nødvendig for en varig fred i Mellemøsten, ' understregede forsamlingen i dag nødvendigheden af en vedvarende international indgriben, derunder af det mellemøstlige diplomatiske firkløver, for at støtte begge sider i at genoptage fastkørte forhandlinger, ' sagde FNs generalforsamling i en meddelelse.

Resolutionen blev vedtaget med 165 stemmer for og 7 imod (Australien, Israel, Marshall Øerne, Mikronesien, Nauru, Palau, og USA) mens 4 lande afholdt sig fra at stemme (Cameroun, Canada, Elfenbenskysten, og Tonga).

Det amerikanske Kongresmedlem Eliot Engel kritiserede det Brasilianske udspil, og sagde, 'Brasiliens beslutning om at anerkende Palæstina er meget forkert, og repræsenterer et sidste gisp fra den Lula ledede udenrigspolitik som allerede var alvorligt på vildspor.' [Ikke overraskende er Eliot Engel en zionistiske Jøde]

 

 

Oversat fra:

PressTv 4 december 2010 - Brazil recognizes State of Palestine

Al Jazeera 5 december 2010 - Brazil recognises Palestine

Opdatering:

Balder Blog 5 december 2010 - Argentina og Uruguay følger Brasilien - Anerkender Palæstinensisk Stat indenfor 1967 grænser 

Kommentar: Held og lykke til Palæstina. Jo før der bliver etableret en palæstinensisk stat, jo hurtigere kan vi sende Palæstinenserne hjem.

Hvis Israerne ikke spiller deres kort hurtigt og klogt [trækker sig tilbage til '67 grænserne], så kan rest-Israel risikere at blive omdannet til et multikulturelt eksperimentarium, hvortil Europa kan sende sine uønskede muslimske indvandrere.

Multikulturen er jo så fantastisk, som de jødiske organisationer ikke bliver trætte af at gentage.

Organiseret landrov - Etnisk udrensning i Palæstina
 

Og den amerikanske zionistiske Jøde Elliot Engel går selvfølgelig ind for alle menneskerettigheder, etnisk ligestilling [undtagen i Israel], homoægsteskaber, han gik stærkt ind for et selvstændigt Kosovo, dyrker bånd til Kosovo-Albanerne i USA, og var en stærk fortaler for det amerikanske overfald på Irak. Der er en gade opkaldt efter ham i byen Peć. Hvis der er nogen der har glemt det: Zionistiske Jøder var de stærkeste kræfter for NATO-voldtægten af Serbien (Albright, Clark, Holbrooke (Moos), mm.). Navne nævnt i videoen: Frank Vizner, Bill Clinton, James Baker, James Rubin, Madeleine Albright, George W. Bush, Condeliza Rice, Nick Burnes, Wesley Clark, Bianca Jagger, mm.


Print Post