Jøder rejser kæmpe menorah foran EU hovedkvarter i Bryssel

Posted By Balder On November 27, 2010 @ 00:36 In EU - Globalisering, Holocaust, Indvandring, Israel Palestine, Multikultur, Racisme, Religion, Storpolitik | Comments Disabled

Igen rejser Jøder i år som en del af Hanuka-fejringen (chanuka) en kæmpestor niarmet kandelaber, den såkaldte 'menorah' på den prestigefyldte plads Rond Point Schuman, lige overfor hovedkvarteret af Europarådet og EU-Kommissionen.

Læg mærke til at ordet 'holocaust' optræder hele to gange på det her synlige del af siden.
Kig på artiklen og der er mere af samme skuffe. Og dette er en almindelig jødisk avis...
 

Den jødiske avis skriver; 'Jøder i hele verden tænder hanuka-lys for at huske miraklet af sejren over Makkabeerne, og miraklet af olien som brændte i otte dage i det hellige tempel.'

Den 5. december kl. 17:00 vil den femte hanukkah-lys blive tændt, fulgt af en koncert med sangeren Moshe Ben. Der vil være speciale aktiviteter for børn, og der serveres en varm buffet.

Den 8. december vil det ottende hanukalys blive tændt ved Berlaymont, den Europæiske Kommission (?) under en foranstaltning under ledelse af den europæiske Kommissær for Kultur og Uddannelse, Androulla Vassiliou. Ved denne lejlighed vil udstillingen 'Kunsten i os allesammen' kunne ses.

For information og reserveringer: email at events@ejcc.eu.

Ovenstående er uddrag fra:

European Jewish Press 26 november 2010 - [1] EuroChanukah in the heart of Europe’s capital


Kommentar

'EuroChanukah i hjertet af Europas hovedstad', skriver EJP; European Jewish Press, og man kan næsten fornemme en vis stolthed over så meget chutzpah.

Og det må man sige det er. Ifølge [2] jødiske oplysninger befinder der sig omkring én million Jøder i hele EU-området, hvilket vil sige, igen ifølge jødiske kilder; 0,27 % af alle indbyggere i EU. Ikke en 'minoritet', men en 'mikronitet'.

Og alligevel skal den konstant minde os alle sammen om sin tilstedeværelse, på en måde som ingen anden 'minoritetsgruppe' gør. Jeg har f.eks. ikke hørt om at Samerne skulle have bedt om at opstille en yurt på Schumanpladsen.

Den jødiske provokation, som i USA i årevis har været iværksat som 'det jødiske alternativ til Julen', som Jøder i USA samtidigt har gjort alt for at fratage og forbyde ethvert kristent indhold, har bare intet tilfælles med det kristne Julebudskab, og har derudover intet i sig som kunne appelere til andre end Jøder.

Den handler som avisen skriver om Jødernes sejr over Grækerne [+ de Jøder som ikke adlød Rabbinerne]. Der er intet universalistisk indholdt, selv om Jøder og kristne apopologeter prøver at give det et sådant skær, ved at kalde det 'Lysets Fest' eller Lysfesten, hvilket giver associationer til både Kristendom og den nordiske naturreligion. De fleste Goyim er lette at forføre, da det byder dem imod at have andet end de allerbedste tanker om ethvert eksotisk individ som præsenterer sin stammes vidunderlige og fredelige religion, som sandsynligvis er de skrækkelige hvide kolonister, Nazister, og slavehandleres Kristendom langt overlegen.

Hanukka var angiveligt oprindeligt ikke en særlig vigtig jødisk fest, men fordi det falder omkring ved den kristne Jul, har Jøderne udviklet den, og de er vist også begyndt at give gaver til børn, hvilket oprindeligt ikke var tilfældet.

Anledningen til Jødernes 'Lysets Fest', svarer vel omtrent til det kristne Europas sejr over de Muhamedanske Osmanner foran Wiens porte. Med den forskel at der er mere bevis for at slaget mod Osmannerne fandt sted, end for at Jøderne nogensinde udkæmpede et slag mod Makkabeerne. Men det afgørende er jo hvad Jøderne selv lægger i det. I den betydning den har i den jødiske tradition, er Hanukka omtrent så langt fra det kristne evangelium som man kan komme;

Menorahen er et symbol der er vital for den jødiske religion, og allerede længe før Israel blev grundlagt var menorahen det mest brugte symbol for den jødiske religion, og den har således været brugt i århundreder som symbol for jødiske organisationer over hele verden.

Menoraen symboliserer hvad den jødiske religion kalder lysfesten, og er et mindesmærke for jødernes militære sejr over grækerne og generobringen af det jødiske tempel, hvilket nu fejres som den jødiske helligdag Hanukkah (Tempel-indvielsesfesten / Chanukah / Chanukka/ Chanukkah / Hanukka / Hanukkah).

I den jødiske religion ser man Hanukkas betydning som mindedag for den jødiske modstand mod truslen fra blandede ægteskaber og assimilation. I stedet for at forfølge Jøder, blev de accepteret af Grækerne der tillod dem at assimilere og derfor begyndte rabbinerne en krig og massakrerede dem.

Hanuka er vaccination mod [3] blandede ægteskaber

Hannukah bliver i den jødiske religion brugt som lektie mod [4] blandede ægteskaber mellem Jøder og Kristne.

Og hvis man mener dette er en tendentiøs forvrænget gengivelse af den jødiske religion, så se her hvordan en jødisk kilde beskriver det:

Nogle uddrag fra den jødiske hjemmeside Zipple:

[..] Det betyder ikke at Chanukah ikke er vigtigt. Den otte dage lange helligdag fejrer jødernes militære sejr mod Syrerne...

Det der ligger til grund for Chanukah er et tema der i dag er lige central som det var for to tusinde år siden, kampen mod assimilation.

I dag, som den gang var Jøder velaccepterede, Maccabeerne gjorde ikke kun oprør mod de regerende Syrere, men mod den udbredte jødiske praksis af Hellenisering.

Som man kan se definerer jødiske forfattere Hanukkah fejringen som noget der skal tilskynde til modstand mod assimilation blandt ikke-jøder. Ordet Hellenisering kan udskiftes med Amerikanisering.

Meget mere [5] her:

Spørgsmålet bliver; hvordan kan det være at disse folk kan komme igennem med alt det her?

  Sælger som varmt brød i Frankrig:
  [6]
  I Paris reklamerer plakater nu for Hervé Ryssens bog '[7] Den Jødiske Mafia - De store internationale rovdyr'. I Frankrig er den [8] jødiske repression særlig slem. Frankrig huser næsten en halv million; dvs. halvdelen af alle Jøder i Europa.

Den omtalte menorah i Bruxelles ser denne gang ud til at blive opstillet af European Jewish Congress, i stedet for af den åbenlyst [9] supremacistiske Chabad Lubavich-sekt, som i årevis har stået for den slags fremstød i hele verden. Uanset hvem der stiller den op, så er det en helt klar og åbenlys magtdemonstration.

Og uanset om man er vild med Jøder eller ikke bryder sig om den måde de påvirker vores verden, så åbner det her selvfølgelig op for at Muslimerne inden længe følger trop, med deres millionfoldige medlemskare.

Og skal vi virkelig finde os i at enhver tænkelig sekt kan stille sin helt egen totempæl op i vores hovedstader, tænde lys og fejre deres blodige sejre, hvor vi alle er tvunget til at se på det, og lege med på spøgen?

Mange europæiske politikere vil sikkert uden at tøve kalde sig kristne, men hvad kristent er der i at acceptere at Jøderne fejrer deres militære sejre midt på fortovet, med deltagelse af kristne dignitarer, politikere og 'menneskerettigheds-organisationer'.

Skal vi næste gang tvinges til at se dem fejre sejre over Palæstinenserne eller [10] Iranerne igen? Og nogle måneder senere oh så bedrøvet deltage i deres tab under holocaust igen?

Skal alt i hele verden hele tiden dreje sig om Jøder? De fylder godt i landskabet må man sige, deres antal taget i betragtning.

Hanukkah Hypocrisy - David Duke - Part 1
 
Hanukkah Hypocrisy - David Duke - Part 2
 

Relateret:

Og hvad går det så ud på? Jo, man (EU-kommissionen) beslutter sig for på skatteydernes regning at lade mere end tre millioner eksemplarer af en kalender til brug for unge i gymnasiealderen trykke. Bl.a. muslimske, hinduistiske og jødiske helligdage er nævnt, mens man leder forgæves efter den kristne påske og jul, ja efter nogen som helst henvisninger til kristendommen.
JP Blogs Set fra Højre Morten Uhrskov Jensen 18 december 2010 - [11] EU-kommissionens afkristningsprojekt

Balder Blog 9 december 2010 - [12] USA: I år igen ballade i Boca Raton - Jødisk menora ok. mens kristne skal nøjes med sekulariseret juletræ

Balder Blog 2 december 2010 - [13] Jew York 2010: Chabad Lubavitch rejser verdens største menora i Central Park

Balder Blog 28 november 2010 - [14] Moldova: Ortodokse Kristne advarer mod opstilling af jødisk Menorah

Fox News 29 november 2010 - [15] Heathrow Elementary School Bans Christmas

Balder Blog 24 november 2010 - [16] Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel (Israel er begyndt at møve sig mere og mere ind på EU. En sådan centraliseret magtstrukter er lige korn på deres mølle, og guf for deres hære af lobbyister. De er for tiden i gang med at sprede deres interesser, da der er fare for at bastionen USA begynder at vakle. Europæiske nationalister er deres nyttige idioter og har ikke noget imod at gå på kompromis med deres idealer hvis det kan støtte deres indflydelsesrige oversøiske venner.)

Balder Blog 13 november 2010 - [17] Ottawa Declaration on Combating anti-Semitism - Censurforslag fra EUMC rent Zionistisk bestillingsarbejde

Balder Blog 25 december 2009 - [18] Boca Raton, Florida, USA: Skattekroner til køb af jødiske menoraher, forbud mod kristent krybbespil

Balder Blog 11 december 2007 - [5] Kæmpe Jødisk Menorah opstillet foran det Hvide Hus i Washington og Kremlin i Moskva (God baggrund om Hanukah)

Balder Blog 12 december 2009 - [19] Jul i Holliston, USA: Nej til kristent kors på brandstation - Ja til jødisk Chabad Lubavitch menorah foran Rådhuset + Congressman Henry Brown foreslår resolution der anerkender

Jøder udgør under en halv procent af Australiens befolkning!
J-Wire Australia 6 december 2009 - [20] Hansard records first Chanukah celebration in NSW parliament

Balder Blog 24 november 2009 - [21] USA: Krigen mod Julen begynder tidligt i år Katolske Bill Donnahue protesterer

Balder Blog 24 december 2008 - [22] DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen

[23] Balder Blog 27 december 2007 - [24] Ledere af de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask


Balder Blog 11 december 2007
-[5] Kæmpe Menorah opstillet ved det Hvide Hus og Kremlin

Balder Blog 10 december 2007 - [25] USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

[23] Balder Blog 6 december 2007 -[26] Ud med Julen, ind med Hannukka, krigen mod Julen fortsætter

[23] Balder Blog 2 december 2007 - [27] Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler

[23] Balder.org 4 marts 2007 - [10] Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger - Purimfesten

EU's filosemitiske rødder: Højtæret EU-forgangsmand og race-ideolog foreslog et jødisk domineret Europa
[28] Balder Org 14 dec 2007 -[29] Dansk oversættelse af udvalgte citater fra Coudenhove-Kalergis Praktischer Idealismus | [30] English, [31] Deutsch, [32] Espagnol, [33] Polski, [34] Nederlands

 


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=1110

URLs in this post:
[1] EuroChanukah in the heart of Europe’s capital: http://www.ejpress.org/article/47502
[2] jødiske oplysninger: http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Judaism/jewpop.html
[3] blandede ægteskaber: http://blog.balder.org/?p=1070
[4] blandede ægteskaber: http://blog.balder.org/?p=779
[5] her: http://blog.balder.org/?p=322
[6] Image: http://blog.balder.orgbilleder-blog/Poster-Paris-France-Jewish-Mafia-Juive-Herve-Ryssen.jpg
[7] Den Jødiske Mafia - De store internationale rovdyr: http://www.toqonline.com/blog/the-jewish-mafia/
[8] jødiske repression særlig slem: http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-France.php
[9] supremacistiske: http://blog.balder.org/?p=1081
[10] Iranerne igen: http://balder.org/judea/Den-4-Marts-2007-Joederne-Fejrer-Den-Aarlige-Purim-Fest.php
[11] EU-kommissionens afkristningsprojekt: http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2010/12/18/eu-kommissionens-afkristningsprojekt/
[12] USA: I år igen ballade i Boca Raton - Jødisk menora ok. mens kristne skal nøjes med sekulariseret juletræ: http://blog.balder.org/?p=1121
[13] Jew York 2010: Chabad Lubavitch rejser verdens største menora i Central Park: http://blog.balder.org/?p=1113
[14] Moldova: Ortodokse Kristne advarer mod opstilling af jødisk Menorah: http://blog.balder.org/?p=1111
[15] Heathrow Elementary School Bans Christmas: http://nation.foxnews.com/culture/2010/11/29/school-bans-christmas-colors
[16] Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel: http://blog.balder.org/?p=1106
[17] Ottawa Declaration on Combating anti-Semitism - Censurforslag fra EUMC rent Zionistisk bestillingsarbejde: http://blog.balder.org/?p=1095
[18] Boca Raton, Florida, USA: Skattekroner til køb af jødiske menoraher, forbud mod kristent krybbespil: http://blog.balder.org/?p=869
[19] Jul i Holliston, USA: Nej til kristent kors på brandstation - Ja til jødisk Chabad Lubavitch menorah foran Rådhuset: http://blog.balder.org/?p=856
[20] Hansard records first Chanukah celebration in NSW parliament: http://www.jwire.com.au/?p=5809
[21] USA: Krigen mod Julen begynder tidligt i år Katolske Bill Donnahue protesterer : http://blog.balder.org/?p=837
[22] DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen: http://blog.balder.org/?p=588
[23] Image: http://www.chabadenmark.com/
[24] Ledere af de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask: http://blog.balder.org/?p=329
[25] USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne: http://blog.balder.org/?p=321
[26] Ud med Julen, ind med Hannukka, krigen mod Julen fortsætter: http://blog.balder.org/?p=317
[27] Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler: http://blog.balder.org/?p=314
[28] Image: http://balder.org/avisartikler/Links-Euromed-Articles-Index.php
[29] Dansk oversættelse af udvalgte citater fra Coudenhove-Kalergis Praktischer Idealismus : http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus-Wien-1925.php
[30] English: http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php
[31] Deutsch: http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus-Wien-1925-DE.php
[32] Espagnol: http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practica-Del-Idealismo-Viena-1925-Espanol.php
[33] Polski: http://balder.org/judea/Hrabia-Ryszard-Mikolaj-Coudenhove-Kalergi-Praktyczny-Idealism-Wieden-1925-PO
.php

[34] Nederlands: http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktisch-Idealisme-Wenen-1925.php