Moskva Interfax 24 november - Lederen af det Liberal Demokratiske Parti Vladimir Zhirinovsky mener at Rusland kan hjælpe vestlige lande til at stå imod islamiseringens udfordring.

 

'Hvis truslen fra Afrika, Asien og islamisering bliver værre, vil kun Rusland være i stand til at redde disse lande, og vil afstedkomme endnu én 'Suvorov's March' over Alperne', ikke soldater og hæren, men et fællesprojekt som sigter på at standse Europas erobring af Asiater og Afrikanere, ' sagde han i TV-programmet 'Main Subject' (kanal 3).

Ifølge Zhirinovsky, vil Arabere snart udgøre et flertal i Paris. Han påpegede også problemerne med at assimilere Tyrkere i Tyskland, og Albanere og Kurdere i Europa.

En kendt forfatter, Yelena Chudinova, sagde angående emnet tolerance, at 'dyd uden fornuft er en synd' og 'tolerance har længe været en synd'. ['virtue without reason is a sin' and 'tolerance has long been a sin.']

'Al vores tolerance har gået i én retning. Hvis situationen var anderledes, ville der være en dialog. Som ethvert fornuftigt menneske, ville jeg foretrække en dialog, men vores tolerance er blevet set som vores svaghed, og det er her de to mentaliteter støder sammen, ' sagde han. [Sammenlign: Lars Hedegaard afviser ordet ‘kulturkamp’: “Der er tale om et angreb, som ikke bliver besvaret.”]

Chefen for Ruslands permanente observatør ved NATO, Dmitry Rogozin, sagde 'tolerance vil dræbe' de vestlige lande.

Et par næsten uoversættelige halvvrøvlede sætninger er udeladt fra oversættelsen, og husk at Zhirinovsky er kendt som en idiot som siger noget i dag, og noget andet i morgen.

Oversat fra:

Interfax 24 november 2010 - Only Russia can save Europe from Islamisation Zhirinovsky believes


Print Post