Udenrigsminister Lene Espersen (K) er godt tilfreds med, at der er fundet en løsning med Dansk Folkeparti, som vil bevare Det Arabisk Initiativ i en reduceret form og inddrage Israel.

 
  Søren Espersen - Dansk Folkeparti

Flere gange har jeg i læserbreve og kommentarer advaret mod Dansk Folkepartis iøjnefaldende ekstreme forkærlighed for Israel, og de konsekvenser denne indflydelse specielle hensyn til Zionisterne kunne have for vores udenrigspolitik.

Navnlig har jeg udtrykt skepsis overfor Dansk Folkepartis troværdighed i EU-sammenhænge, fordi Israelske interesser tilsiger at pro-zionistiske partier beholder deres indflydelse i EU, som Israel har ambitioner om at blive medlem af.

Jeg mente at DF's tvetydige ageren i EU, kunne være helt eller delvist motiveret med hensynet til israelske interesser.

Og nu ser det ud til, at min skepsis var velbegrundet.

I Jyllands Posten den 10. november kunne man læse følgende:

     
 

Lene Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

Dansk Folkeparti får igennem, at Israel inddrages i Udenrigsministeriets Arabiske Initiativ. Det er kun en justering, siger udenrigsministeren.

Udenrigsminister Lene Espersen (K) er godt tilfreds med, at der er fundet en løsning med Dansk Folkeparti, som vil bevare Det Arabisk Initiativ i en reduceret form og inddrage Israel.

Det Arabiske Initiativ blev lanceret af tidligere udenrigsminister Per Stig Møller (K) i 2003 for at styrke dialogen, forståelsen og samarbejdet med flere lande i Nordafrika og Mellemøsten.


Lene Espersen og Danny Feltmann

(Fremhævelserne er mine)

Læs resten her: Jyllands Posten 10 november 2010 - Lene Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

  Marc Schade-Poulsen
  Marc Schade-Poulsen
 
  Nu med Dansk Folkepartis hjælp!

Hvordan kan det være jeg først opdager denne 12 dage gamle artikel nu?

En hurtig googlesøgning afslørede masser af aviser, men ingen kendte blogs der nævnte det. (Søgningen var dog ikke særlig grundig, fordi det var sent, så det kan være jeg har overset noget.)

'Det Arabiske Initiativ', 'Barcelonadeklarationen', 'Images of Africa', 'Euromediterranien' , 'Middelhavsunionen', mm. De skal nok passe at alle disse planer formelt set er forskellige..

Det som alle nationaltsindede opponerer imod; udvidelse af EU med Nordafrika, som så udmærket beskrevet en den nu internationalt kendte folder som Foreningen Dansk Kultur i sin tid udgav, og som var årsag til 'Postskandalen i Allerød', bliver nu godkent af DF.

Jo jo, i udvandet form vel at mærke. Men hvor længe holder det, hvis israelske interesser på et tidspunkt kræver noget andet.

Symbolsk set er det en direkte kapitulation, som følge af hensyn til en udenlansk statsmagt, som danskerne og den danske stat som helhed på ingen måde er forpligtet overfor, eller skylder nogen som helst særlige hensyn.

Skal det gå i Danmark som i USA? Hvor jødiske interesser sætter deres dybe aftryk på det meste af det som staten foretager sig?

Nu også i Congo

Lene Espersen som i forvejen har den tvivlsomme ære at være medlem af det halvt hemmelige selskab David Rockefellers Trilaterale Kommission, er ifølge nylige udtalelser til pressen, nu også parat til at gå i krig i Afrika, eller hvor som helst hendes logebrødre finder det anbragt at bekæmpe 'terrornetværkerne'.

Fra Euro-med.dk:

EU kliken kvæler hemmeligt ytringsfriheden (Benita Ferrero Waldner, 22. maj, 2006Rammeafgørelsenen om Racisme og Fremmedfrygt truer med 3 års fængsel. Denne oprørende lovgivning blev rost af den danske daværende justitsminister, Lene Espersen  som "et vigtigt signal”. Men selvfølgelig, Lene Espersen indrømmer at være medlem af David Rockefeller og Obama-rådgiver Brzezinski's illuministiske Trilaterale Kommission.

MSM som havde nyheden:

Jyllands Posten 10 november 2010 - Lene Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

U-landsnyt 16 november 2010 - Så blev Det Arabiske Initiativ til "Partnerskab for Dialog og Reform"

Kristeligt Dagblad 10 november 2010 - Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

JP Blogs Naser Khader 27 maj 2010 - Det Arabiske Initiativ skal ikke skrottes!

Randers Amtsavis 10 november 2010 - Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

Horsens Folkeblad 10 november 2010 - Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

MetroXpress 10 november 2010 - Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

Folketidende 10 november 2010 - Espersen: Det Arabiske Initiativ lever

Berlingske Tidende 25 maj 2010 - Dansk Folkeparti vil spare på araberne

Jeg har nu set ca 7 sider googleresultater igennem, uden at finde én eneste reference fra de normalt Islam og EU-kritiske fædrelandskærlige blogs!

Den prozionistiske forening SIAD bragte så sent som den 15 november en artikel om emnet. Dog uden at nævne Lene Espersen og Dansk Folkepartis blåstempling af 'Det Arabiske Initiativ'
Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) 15 november 2010 - Den planmæssige ødelæggelse af de demokratiske samfund i Europa

Kommentar:

Skal vi også mobiliseres som kanonføde for Zionisternes storhedsvanvid, mens de samme lunatics med den anden hånd fortsat arbejder for censur, multikultur, historieforfalskning, etnisk udrensning og defamering af det hvide Europa?

Er der nu endelig nogen der fatter, at det ikke kun er 'vildtførte idealistiske Jøder', som Bent Melchior og det tyske Zentralrat ofte afskildres i zionapologetiske kredse.

Det er selve Israel, og selve Zionismens kerne som på denne måde kolliderer med danske nationaltsindedes og andre globaliseringsmodstanderes interesser.

Zionisterne har ingen hæmninger mine gode venner, det er altid Israel først, uanset hvor lille en ting det drejer sig om. I USA praler flygtningeorganisationen HIAS af at holde asylmøllen kørende; 'for tilfældet at Jøder får brug for den'.

I Schweiz var de jødiske organisationer imod minaretforbuddet; fordi de frygtede at der ville komme forbud mod omskæring eller kosherslagning. Langt de fleste Jøder er fløjtende ligeglade med kosher-dillen, men selv for denne uanseelige jødiske minoritet, vil Jøderne ikke en gang assistere de schweiziske patrioter med at beskytte deres fædreland og kultur mod de udenlandske horder.

'Én jødisk fingernegl er mere værd end titusind Palæstinensere', og muslimhaderne klapper, mens de i lykkelig uvidenhed ikke aner, at disse folk har nøjagtig den samme indstilling overfor dem selv.

Der er nok af apokalyptiske scenarier der kunne følge efter et angreb på Iran. De fleste af dem stammer fra den mellemøstlige literatur.

Problemet er, at der er nogle som ikke går af vejen for at give myterne en hjælpende hånd.

Relateret:

Ideologisk Uren 14 september 2013 - Dansk folkeparti i Israels tjeneste

Balder Blog 24 februar 2012 - Denmark: Zionist Danish People’s Party & Antifa to protest together against Zionist EDL

Balder Blog 3 september 2011 - Mener Søren Espersen at Israel praktiserer nazistisk politik? Spørgsmål om verdens gang i Det Hvite Danmark

Udenriget 22 marts 2011 - DF Signalforvirring Om Libyen (Søren Espersen) [C=T35]

Balder Blog 3 juni 2008 - Inger Støjberg og Margrethe Vestager i Deadline: Det Arabiske Initiativ er vi selvfølgelig enig om

Euromediterranien - Barcelonaerklæringen, EU aftaler med 10 Nordafrikanske lande | Opdateret version

Balder Blog 16 august 2009 - Denmark’s Vice PM Lene Espersen: Muslim threat worse than climate problems

Balder Blog 13 juni 2009 - Danish People’s Party kosher certified: EJC Jews remove DDP from blacklist

Balder Blog 28 oktober 2008 - Lene Espersen arbejder for David Rockefellers Trilaterale Kommission

Balder Blog 18 april 2007 - Denmark Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark

Balder Blog 16 januar 2006 - Lene Espersen - Big Bad Sister: Mere underminering af retssikkerheden

Balder.org - Lene Espersen spøger igen - Borgerrettigheder undermineres

Balder.org - Oversigt over artikler om Eurabia, Euromed, Barcelonaerklæringen, EU, etc.


Print Post